🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 260
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 160
НОВА ПОРЦИЯ СНИМКИ
(има и празнични)
Красимир е в Занзибар, а Калоян ходи на работа с метрото Wink

Скрит текст:

marianavmarinova in Pulse Fitness & SPA

janetaosipova in Varna, Bulgaria

vanny_ilva in Dupissima - Гоце Делчев

dimitarkalaidjiev7 at Kena Beach Hotel Спомен от вчера, Честита баба Марта! Много ми липсва лятото, дано дойде по-скоро и у нас 😀

dayana.handjieva Искам да виждам усмивката ти всеки ден❤️

kaloyan_donkov Всеки ден на входа на метрото срещам едно бременно момиче, което проси милостиня. Много ми е жал за нея. Втора година седи там и не може да роди...

krasimir__djunov_fermata_5 in Zanzibar, Tanzania Честит Трифон зарезан хаха

krasimir__djunov_fermata_5 in Isla Saona - Mar Caribe И замириса на море 😜

kaloyanzlatilov in Bozeman, Montana: Did it go in?

miroslav_fermata_6 in Фермата с. Железница

danaruseva
Душите ни разплетени....
Има смисъл и знам, че не го намирам...
Нещо догаря и знам, че не е жарава..
Някой е виновен и знам, че не е държава,
щом сред толкова много хора под небето аз пак съм сам....

mitaka.karaivanov Разопаковане на изненадващ подарък от @boaz.woodwork

veselka71marinova in Borima

polihubavenska 🔴⚪️Честита Баба Марта⚪️🔴 С Баба Марта идва пролетта 🍀С Баба Марта идва радостта😊 🍀Бъдете живи, здрави, румени и засмени, във вас да блика щастие и любов!❤️🤍

polihubavenska 🇧🇬️🇧🇬️🇧🇬️ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ, БЪЛГАРИ! 🇧🇬️🇧🇬️🇧🇬️🇧🇬 ️🌺❤️Където и да сме, където и да бъдем, България е винаги в сърцата ни! Честит 3ти Март!❤️🌺

paulina_bernardo_ Днес зарадвахме съседите с мартенички Simple Smile

krasimiramc Когато момченцата позволят да ги гушкаме е толкова сладко. Нямаше как да не го запечатам на снимка. Случва се рядко, но е най-топлата прегръдка на света❤️🥰

georgi.yankovv Умен 🤓 + дебел 🥓 + красив 🦄 = ❓❓❓ Ум Дебелия Делфин

janetaosipova in Zornitza Family Estate Relais & Châteaux

# 2 161
  • Велико Търново
Иван има по-добра дикция, но този сезон и той имаше повече изцепки.
Нормално. Все пак е завършил НАТФИЗ.

Но пък ми хареса промяната, за дуелист да се избира всеки, не е задължително да е някой от ратаите. Може да е много по-интересно  така, не разбрах защо нито един участник този сезон не се възползва. после върнаха старите правила и идеята изгуби смисъл.
То имаше ли време да се възползва? Връщането на правилата беше много скоро след началото. С това пък идеята не е загубила смисъл, тя просто отпада с връщането.

Забавлявам се в бг-мама както може би и вие. Мога да спра, ама да не затихне тази тема, че после пак Пилот Пешо...
Т.е. ти се имаш за "двигател" на темата?!

Не съм против коментарите по време на игрите. Да, понякога не е необходимо да се вика толкова и да се отвлича вниманието на съответния участник, но въпреки това също смятам, че анкета по този въпрос е абсолютно безсмислена.

# 2 162
  • earth
Morisay, смяташ, че са тъпи, ама им гледаш шоуто и акъл искаш да им даваш. Точно пък от човек, който ги смята за тъпи ще вземат съвет. То е ясно, че няма да те послушат да не коментират, добре че, не са тъпи наистина и да слушат всеки в нета.

Гледам им шоуто като пропускам повечето моменти с тяхно участие, защото ми е приятно да гледам неща от България. Научавам хората как мислят, как живеят. Имам възможност да общувам тук. Вече писах няколко пъти, че не очакам някой на ме послуша. Целта да им пиша е да им кажа директно колко са нериятни. Забава и нищо друго. Много се връзвате.

# 2 163
  • Mediterraneo
От всички снимки най- много харесах... шала на Жанета на една от тях Simple Smile

# 2 164
  • SF
Тези снимки са така омазани с филтър, че дори капките на колата стоят пластмасови. Жанета е като изработена от оранжева пластмаса.

# 2 165
Дана, що се маже така с филъри. Тя си е добре и без тях.

# 2 166
Петър не беше ли вече рус? Тази снимка е от преди да види пеперудата или сега му е дошъл акъла в главата?

# 2 167
В момента не е рус.

# 2 168
Снимката му е публикувана преди 2 дни. Очевидно не е. С толкова къса коса... промените са бързи

# 2 169
  • Велико Търново
Някъде нали бяха правили анкета как бил по-хубав - с руса или с тъмна коса. Явно резултатите не са били в полза на русото Joy

# 2 170
Може за Косъма да поговорим, толкова старание влага момичето ....то са пеперуди, силикони, джуки ... предполагам, че й коства пари и болка... за да постигне какво...

# 2 171
  • Варна
Може за Косъма да поговорим, толкова старание влага момичето ....то са пеперуди, силикони, джуки ... предполагам, че й коства пари и болка... за да постигне какво...

Иска да е секси момичето, кво толкова?😂😂

# 2 172
  • earth
Значи кометарът ми беше изтрит, но все пак си свърши работата Simple Smile
Опасявам се обаче, че не-Петар тема ще затихне бързо. Косъма е ясна на къде е тръгнала. След няколко години ще прилича на чудовище. Добре че е бизнесът на мама и тате.

# 2 173
E чак пък на чудовище. Има приятни черти момичето и поддържана фигура. Дори и устните не са й кой знае колко наляти, просто самата й уста е "дълга" (извинявам се за думата, не ми хрумва по-подходяща) и личи повече. Жанета е къде-къде по-изкуствено изглеждаща.

# 2 174
  • earth
Засега все още е ОК. Като се натрупат пластичните операции, тоава. Нищо от естествените и черти няма да остане.

Общи условия

Активация на акаунт