🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 265
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 175
Аз да попитам ние защо почнахме да викаме на Антония “косъма” 🙄
Опитах се да се сетя ама но не мога (те щото годинките са ми много 😂)

# 2 176
Защото като готвеха с Поли и си беше ресала косата над яденето, после в него намираха косми.

# 2 177
Мерси мн Нина, сега се сетих верно беше мн гнусно.

# 2 178
И на всичкото отгоре се нацупи, че и направили забележка за космарлака в манджата.

# 2 179
  • Sunshine state
На мен пък втори сезон ми беше доооста скучен. Аз обичам сеир, обаче. ☺ Трети ми го развали любовната история на Валерия и футболиста.. 😆

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 20:49 от Pupitka

# 2 180
  • earth
- Плеймейтка - да радва зрителите и някои от учснтиците
- Актриса - да и подпомогнат кариерата (улсуга на познат)
- Ром - политически коректно и поучително (разговори и реакции които ще възникнат в резултат)
- Готвач - да готви
- Спортист - известна личност, за рейтинг

Така ли е?
Трябва им също така:
- селянин - все пак...
- 1-2 красавици още - ясно за какво
- 1-2 красавци - за красавиците
- емигрант(и) - за контраст и демострация на родолюбие (колко биха желали да се върнат в родината)
- някой старчок - за пример и подражание
- 3-4 тематични участника

# 2 181
Гледам втори сезон и много се кефя. Няма нищо общо с първи, който е доста мрачен и депресиращ. За сега втори ми е фаворит. Гледала съм и 5 и 6.

Като изключим Добринка, а.к.а. Юлияна, и после зорлем вкарания Динко, във втори сезон нямаше особено злобни или дразнещи хора. Бяха все някакви веселяци, които така и не завъртяха интрига.
За мен лично втори сезон роди най-култовият момент от всички сезони на Фермата, седянката с плетките на Краси и Нико:
https://fermata.btv.bg/videos/beti-pomoga-s-naj-zabavnata-zadach … tene-na-shal.html

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:07 от Не се сърди, човече

# 2 182
  • при късмета
Ох, с плетките от 2 сезон още ми е смешно. На мен лично много ми хареса, изгледах го чак след края на последния. Но 3 продължава да ми е фаворит, а 2 се нарежда веднага след него. Много хора не одобряват участието на известни личности в предаването, във 2 сезон имаше най-много наведнъж и на мен ми бяха от най-интересните и любими участници. Като изключим Финци, много готин човек.
А размяната на женските и мъжките задачи и на мен ми липсваше този сезон. във всички до сега, едни от най-веселите и смешни моменти за сезона са били именно в тази седмица.
morisay, целия 3 сезон акцента беше на тукашни с/у емигранти. Далеч не всички изявиха желание за трайно връщане, напротив. Селяни (в смисъл хора от село или занимаващи се със селскостопанска дейност) е имало много. Или ако не живеят на село, доста добре познават селския живот.
За участници над 60 години на първо четене се сещам за Гечо и мъжа на една артистка, беше защитника на Христина от 4 сезон, все му забравям името, колкото и да се мисли за известен. Почти няма група хора, която не е обхваната в участниците

# 2 183
  • earth
Когато има емигранти, които не искат да се връщат, пак могат да стават дискусии около родолюбие, оправия на държавата и т.н. В онзи сезон не беше ли Владо Николов? Много ме дразнеше когато обасняваше как и в България можело да си успешен и даваше себеси за пример. Може, но е трудно без връзки. Той си направил кариерата и парите в чужбина, в България е известен, има  връзки и тръгнал да поучва обикновените хора как и те можели така.

Под селянин имах предвид човек от село, не като обида. Някма как без някой такъв в предаването. Старчоци има и под 60г. То е въпрос на състояние и държане, не само на въсраст. Или чичета им викат?

# 2 184
  • при късмета
Не беше само В. Николов, бяха разделени на 2 отбора и единия беше емигранти, другия тукашни.

# 2 185
  • Велико Търново
Това разделение не беше ли в четвърти сезон?

# 2 186
В четвърти бяха разделени на тукашни и емигранти. Ако не се лъжа, идеята заимстваха от сблъсъка между Гинчев и Сапунджиев в предния сезон.
В трети нямаше разделение. В пети бяха бедни и богати. Във втори - известни и неизвестни.

# 2 187
  • при късмета
Да, прави сте. В 3 захванаха темата, а в 4 беше разделението.
Канех се да започна пак 3 и отметка имам и не ми стига време

# 2 188
При Тото беше Ballan , предаване от 8 март .
Към средата на интервюто говори и за Фермата.

# 2 189
  • earth
Брех, много ни трият коментарите. Така никога няма да докараме тази тема до 200 страници, колкото и да викаме Пешо на помощ.

Общи условия

Активация на акаунт