🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 363
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 310
Аз преглеждам на верев Фермата 4, и също си мислех, че не бих имала против, да ми спестят цицките и шкембенцата на някои участници. Нищо, че сигурно са много умни и артистични натури.
Един учител по история и един нахъсан евангелист мятат меса от екрана , тръпки ме побиват.
 Разбира се всеки си отглежда тялото както може,  това не е най-важното, те не са спортисти, може да се дължи на здравословни проблеми, и т.н.
Но защо са решили да изложат тези тела на показ, нито сме на плажа, нито в тяхното имение.
Доста по-приятно беше във Фермата 6,  с хора , които имат физическа култура и изглеждат във форма и здрави.

# 2 311
  • earth
Мене Нури много ме кефеше. Как ги тупаше младите. Даже ги беше страх от него. А колко годишен беше - 50-тина? Обикновен човек. Ето такива да вкарват.

# 2 312
Обикновен човек , в добра физическа форма и с акъл ,  да , такива да вкарват.

Алманаха много ми харесва, въпреки, че викторинки тип "Минута е много " са ми досадни и Димо Падалски не ми е идол (... за който си спомня... Май трябва пиша в БГ баба , за да ме разбира някой 😁 ).

# 2 313
Няма ли любовна история във Фермата 4?

# 2 314
  • earth
Май имаше опити. Едни двама ги гласяха но не стана работата. Имам мътни спомени. Има и спекулациии за лудата Христина (тя нали беше във №4?) и чичото на сезона, че е станало нещо.

# 2 315
Нямаше любовна история в четвърти. Предполагам са гласили Александра и Александър, но и двамата са достатъчно интелигентни, за да паднат в този капан.
Ако въобще е имало нещо между Лудото Ленче и баща и, то беше старателно заметено.
Аз пък не ща само спортисти във Фермата, защото веднага ще го обърнат на "най-силният мъж е най-достоен". Я каква помия се изля навремето върху Ваня от Сървайвър, само щото си позволи да посегне на групичката нацепени батки, вместо кротко да си чака реда за отпадане.
За хора като Нури подкрепям, не само физическа подготовка, но и мисъл, много мисъл. Как се печели игра за познаване на ракии без дегустация.

# 2 316
Хич не ме интересува, физическата подготовка на участниците. Или пък външния им вид.
По - важно е да са цветни, зевзеци, нестандартни личности. Абе, широкоскроени хора.
Като бай Анго, например. И поне един ''злодей'', като Надето, за да е забавно.

# 2 317
  • earth
Бай Анго беше много добре физически. Той беше най-силният мъж този сезон. А като вкарат някое мекотело като Асен, двубоите се обезмислят и интригата изчезва.

# 2 318
  • при късмета
Колко пъти подценяваните физически са взимали дуели с/у някай доста по-добре изглеждащ

# 2 319
За мен ако имаше дуел Надежда - Мария щеше да се види как Мария побеждава Надя дори и в физическите игри.

# 2 320
  • Варна
За мен ако имаше дуел Надежда - Мария щеше да се види как Мария побеждава Надя дори и в физическите игри.
Мария можеше да я победи само във физическите игри. Иначе .. с извинение.. е тъпа като гьон.

П.П. И то може би не във всички игри.. Тя обикновено се хвърля без да мисли и се самонаранява или контузва.

# 2 321
  • earth
Те затова на кастингите трябва да ги оценяват не по това как изглеждат а да ги тестват. Ако намерят някой, който изглежда подвеждащо зле (напр. Стоян) още по-добре. Да има изненада за зрителите.
Обратното мисля, че не става много интересно, както стана с оня гей-кулптурист от предишен сезон.

# 2 322
Явно Петър и Антония са още "заедно", според снимките които Ванчето е качила.

# 2 323
  • earth
Аз чух много интересни клюки по техен (Петър а Антония) адрес. Но преди да ги съобщя, искам да потвърдя, че са верни.

# 2 324
Ами айде де , какво чакаш?Макар че,то ако е вярно,не е съвсем клюка.

Общи условия

Активация на акаунт