🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 262
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Под снимката с мачото е писала:

vanny_ilva: ❗До всички Жълти Преси❗
✨ Н О В И Н А ✨
Хепи Ванче си намери мъж, който ще покрие разноските на нея и приятелките и в Доминикана. Така, тя няма да профука наградата от Фермата. Бизнесменът от Уругвай е толкова влюбен, че обеща да купи на Хепи Ванче гарсониерка с огромна тераса в България, една в Доминикана и къща на плажа в Пунта Дел Есте в Уругвай. Все още нямаме новини кога ще бъде сватбата! 🌴 👫 😂

П.С. Моля, като си пишете статийките, поне нека информацията да е достоверна! Пътувах си преди Фермата, ще продължавам да пътувам и след това .... С пари или без пари... Важното е да сме здрави и Хепи! Така, че Peace & Love.... Keep Calm & Stay Cool! ✌️❤️😎

Comments:
janetaosipova: Бъди щастлива❤️
и т.н.

Това "С пари или без пари" ми идва прекалено напудрено. Всъщност пътешествията винаги се случват с пари, някои от тях- с много пари. Simple Smile

Хепи Ванче трябва да си намери подходящ за нейните очаквания и възраст мъж, а не да залита по младоци и мачовци.

# 2 521
Ако кастингът на Сървайвър е до март 2022, значи ще го снимат най-рано след година. А кога ще го излъчат е съвсем друг въпрос.
Тонка ми беше някак симпатична в първите епизоди, но после се развихри. На мен ми изглежда евтина и вулгарна, пък с новите джуки и безумно смешна.
А всъщност е тъжно, че при всички ресурси и условия, които родителите и са и осигурили, е излязло това, което виждаме.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:46 от Дидичка

# 2 522
Милена, Йордан, Красимир
Скрит текст:

Santander, Cantabria

Красимира, Георги, Нури
Скрит текст:

Паулина, Веселка, Мустафа
Скрит текст:

Жанета, Илиан Стефанов, Илиан Кустев
Скрит текст:

Алек, Г.Варсамов, Р.Агонцева
Скрит текст:

Д.Калайджиев, Сами, Михо
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 16:51 от diziler

# 2 523
Веселка с мръсни обувки, Данчо все така с кофти излъчване,  Милена свежарка, както винаги...

# 2 524
Да, кефи ме, че Милена обича планината Simple Smile

И нови видеа от:
Д.Калайджиев https://www.instagram.com/p/CN9vpUFlDoq/
Сами https://www.instagram.com/p/COIyY9bAV8e/
Нури https://www.instagram.com/p/CLABUVvD5HW/
И.Кустев https://www.instagram.com/p/COIhufCjXNW/

# 2 525
  • London
В професионален план Пацо сподели преди време за "България Днес", че е управител на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом той. Първото му висше образование е именно социални дейности и тази работа определено му е била доста на сърце. Любовта към футбола е останала, но не се занимава много активно, понякога участва в благотворителни мачове.

Ей сега ми попадна случайно и мигам на парцали? Кажете честно как е възможно и е каква държава живеем? За Пацо от ББ става дума....

# 2 526
  • earth
Браво на Нури!

# 2 527
  • Вестерос
Хаха Кат, хората се променят, аз се разсмях.

Рая дете ли има? Не я познах.

# 2 528
Ей, Данчо още не е разбрал, че вече няма как да се изкара Ричард Гиър, с побелялата коса и ръцете на чатала. Много нелепа снимка. Не става просто. Освен, ако не е в нов филм с някоя 25 годишна и не й сваля звезди, фокусчета... Тъй де, тя неговата пак ще си го прибере като си полудува.

# 2 529
  • Другата България
Ей, Данчо още не е разбрал, че вече няма как да се изкара Ричард Гиър, с побелялата коса и ръцете на чатала. Много нелепа снимка. Не става просто. Освен, ако не е в нов филм с някоя 25 годишна и не й сваля звезди, фокусчета... Тъй де, тя неговата пак ще си го прибере като си полудува.
Мега нелеп е самия клоун.
Пардон, фокусник беше.
Смешен и ....още по-смешен.

# 2 530
  • London
Хаха Кат, хората се променят, аз се разсмях.

Рая дете ли има? Не я познах.

Някак си не ми се вярва Пацо да е загрижен за децата със специални нужди и най-вече да ги учи на интеграция. Няма я културата, изказа и каквото се сетиш за такъв пост. Сигурно се е наврял да източва фондове на гърба на болните деца....само това ми хрумва, че го е привлякло.

# 2 531
  • Sunshine state
Бай Данчо е супер смешен с тия напъни да го играе фотомодел. Мина му времето вече и никой не го бръсне за .., нали.

# 2 532

Добре свири на бузуки, браво.

# 2 533
  • Варна
Залагам на Фермата наесен и Сървайвър след Нова година- на мястото или паралелно с Мастършеф.

# 2 534
  • earth
Бай Данчо е супер смешен с тия напъни да го играе фотомодел. Мина му времето вече и никой не го бръсне за .., нали.

Leonard Cohen има едно изказване, че мъжете минават през четири етапа:
1. Млади и красиви
2. Незабележими на средна възраст
3. Отблъскващи когато застареят
4. Сладки (cute) дядковци.

Данчо не се усеща, че е навлязал във втория етап.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 08:05 от morisay

Общи условия

Активация на акаунт