🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 670
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Варна
Коя е мацката в гръб с руса коса?
Мисля че е приятелката на Калоян. От ансамбъла.

# 2 506
  • London
Даянчо пак ли са се събрали? Къде казвате участват заедно? Онази с лютеницата не се ли сърди?Joy Или тя вече свикна?

# 2 507
Ами не, приятелката на Калоян е със светлосиня блуза и палто.

# 2 508
  • Варна
Ами не, приятелката на Калоян е със светлосиня блуза и палто.
Значи другата е Мария, мъжът й се вижда на една от снимките.

# 2 509
  • Sunshine state
Приятелят на Ванчето щял да й купи гарсониера и апартамент в Пунта Кана, да бе да.. Кой го знае колко ще я изтърпи с тая хиперактивност. 🤣

# 2 510
Аз си мислех, че Петър не си пада по чак толкова цинични жени или поне не за дълго време. Даваше вид, че има претенции, че иска стойностни красавици, с ниво, с класа, а не само една хубавелка, от многото, дето им го виждаме всички. Защото това, което това красиво момиче Антония демонстрира е извън представите за нещо класово. А и ми е супер неадекватно, ако имаш вече сериозно гадже - Петъра, да се плезиш по снимките. (то нейното не е баш плезене, а... таковата де, така изглежда)

# 2 511
  • Варна
Приятелят на Ванчето щял да й купи гарсониера и апартамент в Пунта Кана, да бе да.. Кой го знае колко ще я изтърпи с тая хиперактивност. 🤣
Тц, не мисля, че Ванчето има приятел. Тоя младеж на снимките ми изглежда от персонала - някой дайвинг инструктор, спасител.. нещо такова.

Аз си мислех, че Петър не си пада по чак толкова цинични жени или поне не за дълго време.
Е, чак пък цинични. Може би вулгарно изглеждащи?
На мен ми допадаше Антония като разправяше как е копала на село и разбирала от градина..  На мен ми струва свястно момиче, просто е жертва на мода, която отминава. Слава Богу!

# 2 512
Е тя в ироничен вид призна, че не ѝ е приятел като предположи какво ще напишат "жълтите преси" .... за богатия латиноамериканец, който щял да ѝ купи еди какво си....пък тя си изхарчила паричките за гарсониерка" (пост # 2 498)

# 2 513
  • Sunshine state
Петър си личеше по какви си пада, та хич не е изненада, че с Антония са двойка. Не знам Ванчето само какво си беше въобразила. 🤣

# 2 514
  • earth
Петър дали е още безработен?

# 2 515
Според вас възможен ли е варианта Фермата и Сървайвър да се излъчват едновременно?
Тъй като Сървайвър е доста по-кратък да е 2 пъти седмично, а Фермата 4 пъти седмично.🤔 Лично на мен този вариант ми е доста реалистичен и исках да чуя и вашето мнение! Попринцип така правят с Мастър шеф, смени жената и бригада нов дом.

# 2 516
Антония си е направо цинична. Изказът, който имаше в предаването, го показа. То затова и целият й образ е смешен - хем претендира, че е красива и прекрасна, хем е вулгарна и се изказва като хваната от гората. Трябвало е много отдавна да поработи над себе си, но вече е късно.

# 2 517
  • при късмета
Според мен изобщо не  задължително Сървайвър да тръгне есента. Сега е пролет, а освен новите сериали си вървят и другите продукции Мастър шеф, Бригада нов дом, Един за друг и май има и още. Щом е обявено официално и вървят кастинги и Фермата и за Сървайвър, значи ще се излъчат и двете. Не мисля, че има особено значение кога. Единственото сигурно е, че няма да е посред лято, като никой не гледа ТВ

# 2 518
Според вас възможен ли е варианта Фермата и Сървайвър да се излъчват едновременно?
Според мен е леко абсурдно. Двата формата не са еднакви, но си приличат по доста показатели. Никой нормален програмен мениджър не би ги пуснал едновременно. Има риск едното да изяжда от аудиторията на другото. Само Нова ТВ може да сътвори подобно гениално нещо: Черешката на тортата + Кошмари в кухнята (две готварски предавания с един и същи водещ) съответно от 20 и от 21 часа. Grinning

А и... някой тук написа, че кастингът за Сървайвър е до март догодина...

# 2 519
  • София
Сървайвър няма да е сега, в информацията за кандидатстване имаше условия към март 2022 г., така че сигурно тогава ще го излъчват.

Общи условия

Активация на акаунт