🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 221
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 595
# 2 596
Идва ми в повече детинското й поведение. Тези изпълнения са подходящи за някоя тийнейджърка, а не за зряла жена.

# 2 597
Владо Каролев, който участваше в третия сезон на Фермата, е изчезнал и в момента го издирват. Бил е в Пирин планина през деня, след което следите му се губят.
Ето линк с информация от БНТ: https://bntnews.bg/news/izdirvat-vladimir-karolev-v-pirin-1105466news.html

# 2 598
  • SF
Намериха го и е в болница.

# 2 599
  • Mediterraneo
Намерили са го, в безсъзнание и тежки травми. Дано го спасят!

# 2 600
  • Sunshine state
Ужас.. Дано се оправи.

# 2 601
В медикаментозна кома и опасност за живота.... какъв е този ужас Sad

# 2 602
Дано успеят да го спасят и да се възстанови бързо човекът.

# 2 603
Идва ми в повече детинското й поведение. Тези изпълнения са подходящи за някоя тийнейджърка, а не за зряла жена.

Според мен тя си една Пипи Дългото чорапче, с един многоцветен и супер разнообразен живот. Но и тя като Пипи не иска да порасне, ама й се налага вече, почти гранично. Хем се бори с годинките, а те са си колкото толкова, хем вероятно иска да бъде майка, съпруга, хем не може си овладее емоцията. Дано си намери подходящия на темперамента й. Сред нашите български и балкански нрави е трудно. Ама... късмет и ум, де ....

# 2 604
  • earth
На Ванчето опциите са и много ограничени. Особено с този характер. Най-голям шанс за семейство има с някой разведен 40-50 годишен.

# 2 605
# 2 606
  • София
Хепи Ванче на живо изглежда намусено 40+ годишно лелче и всички опити да се представя за весела лолитка, изглеждат все по-нелепо.

Неуспехите в личен план идват от нереалната представа, която човек има за себе си и изборите на крайно неподходящи партньори.

# 2 607
  • при късмета
Някои не искат да пораснат, някои са неспособни заради чисто ментални дефицити. Кукуто е от вторите. Съдейки по цирковете, които направи когато Даяна излезе с Петър, я считам към групата на неспособните. Даяна я пита в прав текст и лично има ли нещо против, тя се направи на голяма и каза, че няма. После обаче държание като в трети клас,  неоснователни претенции и говорене зад гърба на Даяна, при положение, че хем я е питала, хем от Петър зависеше всичко и той беше този който се подиграваше с нея през цялото време. Ама от къде капацитет да го види. Със здраве да си похарчи парите, но нищо смислено и важно няма да променят при нея.

# 2 608
  • Варна/Амстердам
Истината е, че накрая подкрепях Ванчето, защото не харесвах останалите претенденти за наградата. Иначе и тя показа много лоши черти в предаването-дребнавост, избухливост, докачливост, бърза промяна в настроенията, истеричност. Обща култура й липсваше-Васил Ипралов (!!!), не знаеше кой е Петър Дънов, имаше и други нелепици, за които в момента не се сещам. След финала пък се оплакваше, че наградата била малка и не стигат за уж така мечната столична гарсониерка...Ами с нейния лайфстайл няма как да стане. За да се сдобие с жилище човек трябва да се лиши временно от екзотични почивки до Доминикана и т.н. При все, че Ваня вероятно е била там или на други подобни места. Адмирирам хора, които пътуват, не ме разбирайте погрешно, но не е нормално да плачат, че нямат пари за собствен апартамент в такъв случай. Аз съм ви споменавала, че имам опит на речен кораб и ви гарантирам, че пари много лесно се спестяват с такава работа, когато човек все още няма деца. Точно поради тази причина си позволявам да коментирам Ванчето и ми е странно това й поведение.

На Вл. Караолев най-искрено пожелавам да оздравее и да успее да се възстанови.

# 2 609
  • earth
Неуспехите в личен план идват от нереалната представа, която човек има за себе си и изборите на крайно неподходящи партньори.

Бинго!!

Общи условия

Активация на акаунт