🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 217
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 610
На Ванчето за момент не съм повярвала, че ще купува жилище с наградата. Това или на момента като ги питаха й дойде, или е било умишлено изказване по тънката струна на публиката. Че нямала досега самостоятелно жилище като се прибира от път, е най-малкият проблем за сериозна връзка в нейния случай. С някои свои поведенчески особености още на първа до трета среща  може да откаже кандидата. Далеч преди да се повдигне темата за съжителство.

# 2 611
  • Вестерос
А трябва да се променят хората след спечелване на наградата ли?Не знам защо сте очаквали да се промени, тя си беше такава и вътре, да сега в инста не показва кофти чертите си, кофти черти имат всички, но никой в инста не ги показва, там е цветя, смях, секси пози, любов и т.н. с много малки изключения.
Кога ще спрем да обсъждаме за какво си харчат парите от наградата?

# 2 612
Имах предвид, че не съм и очаквала да купи жилище, не че е трябвало да го направи, само защото така отговорила в предаването. На мен тази игра с чувалчето с “парите” не ми хареса. Тъпо беше изобщо да ги питат, според мен, макар че Надя направо падна в капана с “На мен пари не ми трябват”, а Боби сам си изкопа трапа с неговата “екскурзия за родители”.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 13:35 от Mama xxl

# 2 613
  • London
Дано прекара РД с детето си Данчо. Досега много блещи, но сякаш не присъства особено край детето. Само с глупости се занимава, а след 5 години няма да е толкова нужен колкото сега .....ама няма кой да митка между лютеници и Даяни.

# 2 614
Ванчето ''добри'' идеи дава на подрастващите.
Предполагам, че тинейджъри са основната й фен маса.
Не я харесвам и не ми е хепи, ако ще усмивката й да е до ушите.

# 2 615
Да, и това е другото, че тийнейджърите подражават на такива изпълнения и поведението й подтиква към опасни изпълнения. Представете си вашите деца да излязат така на шосето, защото са видели луда леличка да го прави. Представете си и да сте шофьор и на пътя ви да изскочат хора. Първата реакция ще е да отбиете от пътя и ще  се ударите незнайно къде. Не виждам тя как би възпитавала деца с тази абсолютна липса на адекватност.

А за мъжете, нормален и отговорен мъж не би се хванал с нея. Тя би привлякла евентуално някой по-млад и незрял, със същия акъл като нейния, който ще смята поведението й за готино. Но едва ли такъв човек би искал да създават семейство и деца. Т.е. тя може да получи точно това, което демонстрира самата тя. Всеки си получава каквото търси.

# 2 616
Ванчето се има за весела, забавна и щура свежарка, обаче сама си призна, че е "мрънкало", ама нямало лошо, "те всичките ми приятели си ме познават и ме приемат такава".
И аз бях за нея на финала, просто защото си заслужи мястото там.

# 2 617
# 2 618
Хепи Ванче на живо изглежда намусено 40+ годишно лелче и всички опити да се представя за весела лолитка, изглеждат все по-нелепо.
Аз вече го писах някъде в предходните страници, че за мен тя няма сексапил, няма излъчване на нежност, на женственост. Ако бях мъж, бих казал, че е една приятелка, интересна и забавна, с огромен опит в контактите с хора, но само повърхностни, сега тук, утре там. Ако е била с мен в компания, щях да слушам с удоволствие за пътешествията й.  Може и да не съм права, дано си сбъдне мечтата за мъж и семейство по нейния начин. Само не ми стана ясно, как тази жена реши, че Петър й е в кърпа вързан, ама пусто една Даяна попречи. Като гледа Петър и претенциите му, къде и как си представи това Ванче, че той и тя..вечна любов.

# 2 619
  • London
Починал е Миро от ББ2..  само на 40 години. Живота е нелеп.

# 2 620
  • Вестерос
И аз прочетох и ми стана тъжно, остава малко детенце.

# 2 621
  • SF
Ауууу... Готин мъж! От какво?

# 2 622
  • London
Прекарал уж бил ковид, после инсулт....това миналата година и сега втори инсулт.

# 2 623
Прекарал уж бил ковид, после инсулт....това миналата година и сега втори инсулт.
Ужас 😕 Да почива в мир!

# 2 624
Мариана от "Фермата" 5 участва в "Смени жената", предаването се излъчи тази вечер. Ето линк.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 00:16 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт