🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 175
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 625
Какви са хонорарите за участие, някои има ли представа?
За да напомни за себе си , ли се е жертвала Мариана,  или парите си струват?

# 2 626
  • SF
Хонорарите са различни - каквито си ги договорят. Мариана е поканена от продукцията. Но ще оспамим темата за Фермата.

# 2 627
Мария също май участва в "Смени жената", но явно не го излъчиха защото тя влезе в фермата.

# 2 628
И Мышо, и Алëна, и Крум Савов, и Владо Николов... и още няколко души от "Фермата" участваха и в "Смени женорята"  (не съм сигурен за Калин Терзийски и Ивайло Караньотов). А имаше и такива, които са казвали вътре в епизодите "били сме на кастингите за "Фермата" Wink

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:25 от diziler

# 2 629
  • Велико Търново
Нормално е. Продукции на "Междинна станция", все пак.

От "Смени жената" съм гледала само 1 или 2 епизода. Даже не помня с кого са били. Приключила съм с него. Не ми харесва.

# 2 630
# 2 631
  • Варна
Скрит текст:
Едвам я познах /предимно по фона/. Каква е тази пазва? Joy

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 10:29 от Хексе

# 2 632
  • SF
И тази прическа Simple Smile

# 2 633
  • София
Леко усмихната - силно озъбена. Ванчето, разбира се. Как няма да я познаете? Simple Smile

# 2 634
  • Sofia
Коя беше тази?
Беше май участник в някой сезон🤔
Сега я видях по БНТ в Бразди.
Продава на Фермерският пазар продукти на “Дивата ферма”на Бети и Ники

# 2 635
  • Другата България
Христина.

# 2 636
Това е една участничка, която се хвалеше как забременяла непланирано и искала да абортира, затова започнала да ходи всеки ден на фитнес и да тренира с големи тежести за да прекрати бременността. Така и станало, направила спонтанен аборт. За съжаление, с тази изцепка съм я запомнила.

# 2 637
  • London
Христина да продава на фермерски пазар, по образа й никога не бих предположила.Grinning

# 2 638
По разни вестници и сайтове пишеше, че се е треснала с мъжа на Аня Пенчева (Ивайло Караньотов), но не е ясно дали е истина. Може и да е просто клюка, за да я очернят. Но е факт, че само той я защитаваше във "Фермата", тя се държеше безобразно, поне по моему.

@Doli, Бразди е готино предаване. Знам, че от години е обект на подигравки, но мисля, че е полезно и добре направено.

# 2 639
  • Sunshine state
Ох, Хриса и фермерски пазар.. 🤣 Бети и Ники точно нея пък да взвмат е меко казано странно.

Общи условия

Активация на акаунт