🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 015
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 640
  • при късмета
Нищо няма да продаде и ще им съсипе бизнеса. Преди Надка беше най-противния участник евър, никой няма да купи от нея  Joy

# 2 641
  • Велико Търново
Тя май не отскоро се занимава с това. И преди съм виждала такива снимки. Вероятно се справя добре.

# 2 642
Аз не съм гледала предните ферми, обикновено само ако съм попадала на битките. Та ако си пазарувам на фермерския пазар и има хубава стока... тя си е продавачката.

# 2 643
И аз мисля, че ако изгледаш Фермата с Христина, ще се позамислиш дали да купиш от нея. 🙂

# 2 644
И аз така мисля Wink  Няма такова зло Grinning

# 2 645
Мария от Фермата 6 и нейният съпруг Динко (Джънко, както тя му казва) участват в "Смени жената".
Ето линк към цялото предаване, излъчено на 20 май https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/32278/sezon-2021/smeni-zhenata-20-05-2021

Само като й чух глаcа и веднага се подсетих за "шта вградя в печката"

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 00:26 от diziler

# 2 646
  • Варна/Амстердам
Те другите двама участници бяха по-бетер от Марето и Джинко.

# 2 647
Малко инфо за новият сезон на Фермата. Андрей Арнаудов беше гост миналата седмица в "Папараци" и каза че е преминал кастинга и участниците са вече избрани. Според мен вече са на етап предстоящо заснемане на визитки на участниците и началото на август започват снимките на "Фермата" 7. Simple Smile

Към края на видеото говори за Фермата: https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/andrej-arnaudov-m … sh-semejstvo.html

# 2 648
  • earth
Ще гледаме ли чичо Дявол?

# 2 649
Той дали може да коментира, ако е избран?
Когато започне излъчването на другия сезон , участниците са още вътре, нали? Ако не пише в темата , може да е показател , че е участник...така ли е?

# 2 650
  • Sunshine state
Да, така е. Ще следим. Дано са го избрали.

# 2 651
На мястото на продуцентите бих го взела заради активността му във форума. Доста интелигентно присъствие има като наблюдател и анализатор и ще ми е интересно да го видя от другата страна на екрана 🙂 Отделно колко оживено ще се коментира тук Кой е и как сме го познали 🙂

# 2 652
Ако не е одобрен, ще пише, че не е. Ако не отговори, значи вероятно ще участва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 653
  • Sunshine state
Нищо не е писал до сега, това е интересно.

# 2 654
Последният етап на кастинга е подписването на договори със специални клаузи за конфиденциалност, така че ако вашият човек е одобрен няма как да говори неща свързани с предаването. Избраните участници  вече имат договори с продукцията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт