🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 450
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 770
Аз да отбидя темата за "рекламирането на продукти" да Ви попитам един чисто Фермерски въпрос Grinning Изброите по един участник от всички 6 сезона, който е бил най-добрият стратег за участието си в фермата. Тук говорим само от към игране на играта.

# 1 771
Дана, всеки може да си говори какво иска. Ти нали си знаеш, че не си еднодневна. Малко е куца реакцията ти, даже не мога да я извиня заради възрастта ти, тъй като не си на 18 години да влизаш в такива спорове... Но е факт, че днеска имаш 10 к последователи например и около 500 те лайкват, ама като почне новата ферма и има нова Дана, Даяна, Мария, Паулина , Красимира, ще те лайкват 80. Голям проблем, че някой ти казвал, че си еднодневка Grinning

Нали и аз това казах по-горе? И на фермерите съм го казала. Ние сме разпознаваеми определен период и после всичко изчезва, но повярвайте много не е от значение дали имаш 100 или 500. И преди съм имала доста и по никакъв начин не ми е повлияло в положителна посока, а и няма как.
Хората с 20 лайка са много по-щастливи от хора, които са следвани от хиляди, но това е друга тема, в която не ми се влиза.
А за възрастта аз не се оправдавам с нея, а и стоя зад думите си.

# 1 772
  • София
Ма ко, защото те печелят много и участниците си изкарват парите, ние също ще гледаме по-добри участници, ако наградата е адекватна.
Здравко спечели 200000 преди 16 години, разликата е огромна.
Има предавания с малък бюджет и при тях наградите логично ще са малки, но тук си се печелят пари, ама и редовно плащат хонорари на известни личности да участват.
Предишни години беше голямо хвалене за голямата награда, то чекове, снимки.
За мен ситуацията е като в някои фирми, в които заплатите се увеличават всяка година в пъти на хората на високо ниво, а при тези на ниско няма и лев увеличение.

# 1 773
Аз да отбидя темата за "рекламирането на продукти" да Ви попитам един чисто Фермерски въпрос Grinning Изброите по един участник от всички 6 сезона, който е бил най-добрият стратег за участието си в фермата. Тук говорим само от към игране на играта.

От нашия сезон Надежда бе отличния стратег, който заблуди всички. Отлична игра.

# 1 774
  • Другата България
Здравко спечели 200 хил., а Христина-100 хил. лв. И сега той се оплаква по телевизиите...Да не говорим, че той спечели 2004-та година и сумата от 200 хиляди лева тогава беше огромна.
Той пък от какво се оплаква?
Че не му следя изявите?

Иначе Дана я разбирам.
Да, дали са си някои части под наем, като са влезли в предаването, ние достатъчно ги обсъдихме тогава.
Но сега вече става въпрос за друго, и е разбираемо да се засегне човек от някои нелицеприятни изрази.
Все пак вече става въпрос за личния им живот.
Вас ли ви е заблудила?
Защото нас определено не успя.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 13:35 от Merri_An

# 1 775
  • при късмета
Всички окачествени като "стратега на сезона" се провалиха. Нито един не спечели. А някои като Тодор от 2 съфермерите така го бяха определили, както и той самия) дори до финал не стигнаха. От този сезон Надка беше също провала на сезона, стигна до финал, но успяваше да заблуди само съфермерите, зрителите я ненавиждаха и то отначало.
Ма ко, защото те печелят много и участниците си изкарват парите, ние също ще гледаме по-добри участници, ако наградата е адекватна.
Здравко спечели 200000 преди 16 години, разликата е огромна.
Има предавания с малък бюджет и при тях наградите логично ще са малки, но тук си се печелят пари, ама и редовно плащат хонорари на известни личности да участват.
Предишни години беше голямо хвалене за голямата награда, то чекове, снимки.
За мен ситуацията е като в някои фирми, в които заплатите се увеличават всяка година в пъти на хората на високо ниво, а при тези на ниско няма и лев увеличение.
Аз си мисля, че по-голяма награда, не гарантира по-качествени участници. Напротив, куцо, кьораво и сакато ще се пробва и съвсем ще са събрани от кол и въже. Иначе, с каквото и да ги сравняваме, продукцията е единствената която решава каква да е наградата
Сега започва втори сезон на Един за друг. Там пък изобщо няма определена награда, каквото си спечелят през сезона финалистите, май така беше миналата година

# 1 776
  • Варна/Амстердам
Мери, Здравко се оплаква от същите неща, които тормозят повечето българи-бизнесът му не върви, наложи се да продаде яхтата и дори мисля, че замина да работи в Дания. Само че повечето от нас не са имали шанса да се сдобият изведнъж с 300 хил. лв. Grinning

# 1 777
  • Другата България
Мери, Здравко се оплаква от същите неща, които тормозят повечето българи-бизнесът му не върви, наложи се да продаде яхтата и дори мисля, че замина да работи в Дания. Само че повечето от нас не са имали шанса да се сдобият изведнъж с 300 хил. лв. Grinning
А, ясно.
Битовизми.
Аз реших, че нещо за предаването........

# 1 778
Само една вметка към Дана. Етикети се слагат, не етикеция. Етикецията е друго. Хубаво е да знаем значението на думите, които използваме.

# 1 779
Здравко спечели 200 хил., а Христина-100 хил. лв. И сега той се оплаква по телевизиите...Да не говорим, че той спечели 2004-та година и сумата от 200 хиляди лева тогава беше огромна.
Че не му следя изявите?

Иначе Дана я разбирам.
Да, дали са си някои части под наем, като са влезли в предаването, ние достатъчно ги обсъдихме тогава.
Но сега вече става въпрос за друго, и е разбираемо да се засегне човек от някои нелицеприятни изрази.
Вас ли ви е заблудила?
Защото нас определено е успя.

Нещото, което ме изненада, когато излязох, че зрителите са я преценили от първия ден и то правилно, а ние вътре имахме съмнения първоначално, но после беше на пиадестал. Та за това смятам, че относно стигане до финал си изигра правилно картите. Макар, че на финал с толкова малко гласове лично аз бих се почувствала така, че по-добре да не съм била сред финалистите.

# 1 780
  • София
За мен в Един за друг наградата беше оправдана миналата година. Предаването беше уикенда, с по-малък бюджет, играят си игри по двойки, не ги снимат по цял ден и нощ, а само, когато идва някой с камера. Чисто психологически е много различно, не те следят, имаш лично пространство макар и с друга двойка в стая, но не е като да е с всички пред екраните.
Докато във Фермата и Биг брадър си ги изцежда и си и печелят от това.

# 1 781
  • На морето!

Не всички- Дая и Милена определено не успя да заблуди.

# 1 782
  • при късмета
Нещото, което ме изненада, когато излязох, че зрителите са я преценили от първия ден и то правилно, а ние вътре имахме съмнения първоначално, но после беше на пиадестал. Та за това смятам, че относно стигане до финал си изигра правилно картите. Макар, че на финал с толкова малко гласове лично аз бих се почувствала така, че по-добре да не съм била сред финалистите.
Което опровергава оправданията в стил "ама то не показват всичко, ама то реално не беше така, ама то е представено различно" на всеки който се издъни по някакъв начин. Явно показват достатъчно, че зрителите да имат реална преценка

# 1 783
  • Sunshine state
Съгласна съм с Ния, че се излагат с наградата. Станала е символична, дето се вика. Върхът на простотията обаче е как от Игри на волята дори я намалиха и от 200к я свалиха на 100к. 🤣 Какъв апартамент ви гони за 90к в София?? В Хасково или Ямбол, да, ама София?? В Пловдив трудно и в Столипиново такъв ще вземе. Не знам кой й е втълпил, че е възможно, ама я е заблудил доста. Аз също смятам, че не е нормално да си бачкал на яхти сума време и да не си заделил някакви пари, а да разчиташ на пенсиите на майка си и баща си на 40год., ама тя Ваня си е зле, та ..

# 1 784
  • Другата България
Че не му следя изявите?

Иначе Дана я разбирам.
Вас ли ви е заблудила?
Защото нас определено е успя.

Аз многократно съм казвала - никога не подценявайте зрителите! Никога!
Зрителите са сила, и от тях зависите и вие за вота.
Както сама казваш, по-добре да беше отпаднала рано, отколкото да стигне финал с този мижав вот, и той е бил от роднини сигурно.
А на пиедестала вие си я сложихте, Милена се опита да ви отвори очите, но никой не я чу, тя ви манипулираше всички и за вас Милена беше "злото", а то се оказа не съвсем така.
Даяна също я разбра, но мъжете.....типичните мъже, да има кой да готви и прави мили очи, пък другото.....
Надежда изобщо поддържа ли отношения с някого след приключване на формата?

Общи условия

Активация на акаунт