🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 449
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Pupitka, Ваня каза обратното, че тя ги издържа и тях и те разчитат на нея, затова и не смее да вложи всичко в апартамент или бизнес сега, защото няма работа. Въпросът е защо не си намери работа тук, уж, беше сигурна, че спира с яхтите, беше наясно, че така семейство няма да има, ама явно е забравила тези неща и пак си я влекат повече от другото.

# 1 786
Колко са хората в България, които изкарват 100 000 за 3 месеца? Не смятам, че тази сума е малка, за да има интерес към нея. Излагането всеки си го прави сам - кой накара Даяна и Даньо да се търкалят по креватите? Не мисля, че едно предаване има за цел да оправи живота на някого - функцията му е да забавлява зрителите. Като гледам кандидатите в тези предавания, съмнява ме, че могат да изкарат и половината пари с бачкане.

# 1 787
Едва ли Ваня е вярвала, че само с тези пари ще купи жилище в София, но към края на формата ги разръчкаха да кажат кой как би ги похарчил. Малко като предизборна агитация. Иначе точно в този сезон сякаш най-малко участниците говориха за парите от наградата, напр.в предишния много се изнервях като почнеха да се надцакват кой по-голяма нужда има. Сега, с изключение на темите за кредитите и пострадалите заради ковид професии, толкова да не говореха за парите, че накрая чак чрез Данчо и играта с чувала ги накараха. Даяна направо не й се участваше в това и според мен затова доста нестройно отговори. Ванчето изстреля за гнездото и да си води гаджета 😀
Допълвам: на Петър и Калоян схемата беше по-скоро да си потвърждават лоялността, едва ли Петър е очаквал 45000 лв. за едното пушене и дрънкане заедно.

# 1 788
От чисто любопитство да питам някой реално може ли да се изкарат достатъчно добри доходи с отглеждане на пчели? Във визитката на Надя спомена че отглежда 200 кошера.

# 1 789
  • при късмета
От чисто любопитство да питам някой реално може ли да се изкарат достатъчно добри доходи с отглеждане на пчели? Във визитката на Надя спомена че отглежда 200 кошера.
Яни от 3 сезон не се оплакваше от доходите от кошери. Не знам неговите колко са били преди предаването, със сигурност по-малко от 200 и искаше да ги направи повече. Той всъщност това и направи с наградата, доколкото са давали за него след сезона. Но и с някакво лозе май се занимаваше.
Като имаш предвид, че 1 буркан мед е м/у 10 и 15 лв.  и като чукнеш в гугъл  колко мед средно може да се добие от кошер за определено време, ще добиеш представа

# 1 790
Да може , благодаря за отговора. Щото стана дума за наградата и си мислих че примерно при Надя може и да изкарва поне една трета от наградата с оглеждането на пчели ако има добра година.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:24 от Hristina M. Koleva

# 1 791
И аз съм на мнение, че с по-голяма награда не само могат да привлекат по-интересни участници, а и самото шоу да стане по-интересно.
В американския сървайвър, например, наградата е 1 млн. долара (между другото, и там не е променяна от старта на шоуто през 2000 г.) и няма приказки за чест, достойнство, приятелство до гроб и други такива, затова пък сме били свидетели на супер интересни решения и ходове от страна на участниците. За един милион и майка си продават (макар че после всички си имаха едно на ум за играча, който изрита майка си).

# 1 792
От двеста кошера може да се изкара доста прилична сума. 10-15 лв на килограм е цената на дребно. На едро е сигурно 3 пъти по-ниска, а количеството мед от толкова кошери се продава на едро. Проблемът е, че с всяка година пчелите намаляват поради пръскането с препарати на земеделските земи. Дори и Надя се беше оплакала в едно интервю, че има не-малко умрели кошери.

# 1 793
  • Sunshine state
И аз съм на мнение, че с по-голяма награда не само могат да привлекат по-интересни участници, а и самото шоу да стане по-интересно.
В американския сървайвър, например, наградата е 1 млн. долара (между другото, и там не е променяна от старта на шоуто през 2000 г.) и няма приказки за чест, достойнство, приятелство до гроб и други такива, затова пък сме били свидетели на супер интересни решения и ходове от страна на участниците. За един милион и майка си продават (макар че после всички си имаха едно на ум за играча, който изрита майка си).
Ами да, ще стане по-интгересно, ще гледаме повече стратегии. Сега ги мързи да гледат, няма никакъв стимул и привличат някакви уонаби инфлуенсъри или отчаяни хорица. Определено трябва да вдигнат мизата вече.

# 1 794
Да може , благодаря за отговора. Щото стана дума за наградата и си мислих че примерно при Надя може и да изкарва поне една трета от награта с оглеждането на пчели ако има добра година.

И ако има добра дистрибуция, добри пазари. Качествен продукт, без да можеш да го реализираш... Все пак жената се хванала и си върти бизнеса, работи. Колко се печели е пак относително понятие спрямо труда, който хвърляш. И дали въобще можеш да се насладиш на парите. Но тя определено спечели уважението ми, защото смятам, че точно тя, Боби и Стоян са влезли с ясната мисъл да се борят, както могат за наградата.

# 1 795
Да може , благодаря за отговора. Щото стана дума за наградата и си мислих че примерно при Надя може и да изкарва поне една трета от награта с оглеждането на пчели ако има добра година.

И ако има добра дистрибуция, добри пазари. Качествен продукт, без да можеш да го реализираш... Все пак жената се хванала и си върти бизнеса, работи. Колко се печели е пак относително понятие спрямо труда, който хвърляш. И дали въобще можеш да се насладиш на парите. Но тя определено спечели уважението ми, защото смятам, че точно тя, Боби и Стоян са влезли с ясната мисъл да се борят, както могат за наградата.

Споделям мнението Ви.

# 1 796
Аз да отбидя темата за "рекламирането на продукти" да Ви попитам един чисто Фермерски въпрос Grinning Изброите по един участник от всички 6 сезона, който е бил най-добрият стратег за участието си в фермата. Тук говорим само от към игране на играта.

От нашия сезон Надежда бе отличния стратег, който заблуди всички. Отлична игра.

Според това, което съм гледала само в този сезон, стратезите бяха:
Надя, която си е завзела територията, където може да се представи най- добре- мандра, туршия, готвене.... Оказа се, че тя един пирон не била заковала. Умение е, да се наложиш и изявиш от най-добрата си страна. И така- на финал.
Боби - в зоната си на комфорт. Никой не го предизвиква, защото знае, че той ще свърши работа.
Даяна- прави филм, взема си имунитетите от женските двубои, знае, че там е силна. Добре си е преценила, че свалките с мъжете са й успешни. Подбира си, прави любовните драми, което също не е за подценяване, помага й продукцията. Точно измислено. Остава на екран.
Данчо- според мен, договорено с продукцията, платена реклама и така, както се случват нещата в нашата мила страна. Няма стратегия, а платено участие.

# 1 797
  • Другата България
Като стана въпрос за Даяна, нали имаше много предложения след формата?
Някъде, нещо?
Някой да е чул да се снима във филм, сериал?
Истински филм имам предвид, не тези, нейните?

# 1 798
  • Варна
Глупости, Надя безброй пъти повтори, че не е там за парите. 😂😂

# 1 799
  • София
Мери, нищо няма за Даяна.
Толкова много нови родни продукции се правят, но нея никой никъде не я вика за нищо.
Защо ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт