🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 167 449
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 1 815
И аз съм на същото мнение, както и сума народ, та хич не се учудвам, че Даянчето няма да участва никъде. Тя се помисли за Джулия Робъртс явно, ама едно е обаяние и присъствие, друго е нейното монотонно мънкане.

Оф, ама българи сме, бе!!! Дърпай в котела, ако случайно някой си е показал главата отгоре. Това изказване е някакво... или викаш, каквото ние тук пишем, то е постулат. Ех, като Витоша ни е по-висока и как горкото Ванче ще си купи боксониерата в София, и тя да стане софЯнка...

# 1 816
  • Sunshine state
Гери, доста от коментарите ти са неадекватни, включително и тоя. Не всички завиждаме, спокойно. Има и такива, които са по-добре от тези, които обсъждат. Wink

# 1 817
Гери, каза, че не си гледала отначало, стари сезони не знам колко си гледала. В темите и предишни години, както тази са писали участници. Абсолютно всички до един твърдят, че хонорар никой не получава и никой не участва платено. Темата, ако беше следила отначало също щеше да го знаеш, защото винаги се появява някой с такова съмнение, че участници получават пари за участието. Дори поканените, които са вътре без кастинг са без хонорар за участието
[/quote]
Бих се радвала, ако това е истина за България. Те, участниците ще си кажат, ако получават все тая какво. Сигурно е! Simple Smile  Аз си изказвам мнението. Това, ако разбрах добре, не е станало чат за ограничена група хора.

# 1 818
От скука гледам , пак за Даяна си говорим.
От разстояние на времето,  мисля, че тя загуби от участието си.
Претоплила е отношения със старото гадже ( явно няма читави нови кандидати да чакат на опашка ).
Дано й се отвори професионална възможност.
Чудя се каква би била подходяща...
Жалко,  че хубаво момиче не е инвестирало в уроци по правоговор, артикулация, дикция, ...Логопедите бяха вече лесно достъпни, когато е била малка или млада.
С това неясно говорене и помрънкване си отрязва доста пътища .
Самочувствието й е на ниво, дано това помогне.

# 1 819
  • Варна/Амстердам
Петър и Антония като се върнат от ДЮбай сигурно ще ги поканят в "Шоуто на Николаос" или "Преди обед", за да разкажат повече за своята връзка. Пасват си перфектно! Страшно клише са! Grinning

# 1 820
Гери, доста от коментарите ти са неадекватни, включително и тоя. Не всички завиждаме, спокойно. Има и такива, които са по-добре от тези, които обсъждат. Wink

Е, не всички сме съвършени като вас Simple Smile Кой адекватен, кой не Simple Smile А пък едни супер адекватни Simple Smile Важното е да се забавляваме, поне в тази ситуация.

# 1 821
Не гледам Цитиридис, но от коментарите разбрах, че е участвала снощи при него.
Ето линк (от 12.40 мин. нататък):  https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/30520/sezon-2/shouto-na-n … iridis-16-02-2021

# 1 822
  • при късмета
Да, начина на говорене на Даяна, особено за актриса, никак го няма. Но аз лично друг минус у нея не виждам. Продължавам да смятам, че любовната драма с Данчо беше негова заслуга и само в неговата глава. Даяна от самото начало го приемаше по друг начин. Ако Данчо не беше започнал да бута отношенията им към любовни, Даяна нямаше да го направи и щяха да си останат на ниво приятелски. Направи грешка, че повярва на Данчо колко е влюбен и не беше малко по-твърда. Като изключим любовните драми, в самата игра взимаше най-много имунитети, единствения участник в целия сезон, който изразяваше мнението си съвсем открито, без грам страх и предразсъдъци затова ще има ли подкрепа това мнение или не, реална преценка за останалите участници и с никого не  влязла в конфликт. Може би малко с Боби, не можах да разбера какъв ѝ е проблема с него. И да не забравяме, че ако не бяха променили поредността на битките именно в нейния дуел с Надка и той се беше провел, както предишните, щеше Надка да си е тръгнала, а Даяна да остане. И финала щеше да е по-интересен и Надка нямаше да се черви пред цялата страна с рекорд за най-нисък вот от всички сезони

# 1 823
  • earth
Колко са хората в България, които изкарват 100 000 за 3 месеца? Не смятам, че тази сума е малка

Малка е, защото при 20+ учстника вероятността да се спечели е 4-5%. Същият ефект може да се постигне със спестяване на 5,000лв за 3 месеца и залагане на сумата при 1:20 odds. Без да се излагате по телевизията.

# 1 824
  • Другата България
И аз съм на същото мнение, както и сума народ, та хич не се учудвам, че Даянчето няма да участва никъде. Тя се помисли за Джулия Робъртс явно, ама едно е обаяние и присъствие, друго е нейното монотонно мънкане.

Оф, ама българи сме, бе!!! Дърпай в котела, ако случайно някой си е показал главата отгоре. Това изказване е някакво... или викаш, каквото ние тук пишем, то е постулат. Ех, като Витоша ни е по-висока и как горкото Ванче ще си купи боксониерата в София, и тя да стане софЯнка...
Можеш ли да обясниш на неадекватните каква точно мисъл си вложила в горното изказване?
Ако има такава?
Кой кога и къде е показвал "глава отгоре"?
И какво общо има Витоша и Ванчето с коментарите за Даяна?

# 1 825
Да, начина на говорене на Даяна, особено за актриса, никак го няма. Но аз лично друг минус у нея не виждам. Продължавам да смятам, че любовната драма с Данчо беше негова заслуга и само в неговата глава. Даяна от самото начало го приемаше по друг начин. Ако Данчо не беше започнал да бута отношенията им към любовни, Даяна нямаше да го направи и щяха да си останат на ниво приятелски. Направи грешка, че повярва на Данчо колко е влюбен и не беше малко по-твърда. Като изключим любовните драми, в самата игра взимаше най-много имунитети, единствения участник в целия сезон, който изразяваше мнението си съвсем открито, без грам страх и предразсъдъци затова ще има ли подкрепа това мнение или не, реална преценка за останалите участници и с никого не  влязла в конфликт. Може би малко с Боби, не можах да разбера какъв ѝ е проблема с него. И да не забравяме, че ако не бяха променили поредността на битките именно в нейния дуел с Надка и той се беше провел, както предишните, щеше Надка да си е тръгнала, а Даяна да остане. И финала щеше да е по-интересен и Надка нямаше да се черви пред цялата страна с рекорд за най-нисък вот от всички сезони
Идеално изказано моето мнение!

# 1 826
Да вметна дуела между Даяна и Надя и да бяха почнали последователно Надя пак може да спечели дуела. Реално на Надя пак щеше да и трябва 2 спечелени битки, аз алманаха не го броя защото Надя реално нямаше шанс да отговаря. Както тя каза Дая е една идея по-висока от нея. И съм сигурна че можеше да я бие за алманаха. Силовите битки си бяха чисто за Надя, Дая в тази ферма не можеше да цепи дърва като Надя. Айде за коването може да се спори ,но като излезеш на арената адреналина те прави друг човек. А на висенето съм почти сигурна че Надя щеше да издържи много повече. Видя се на финала , да не беше фаворит , но да стоиш 3 часа на минус 11 градуса аз на Надя шапка и свалям както и на Ваня. Ако Дая беше на мястото на една от двете абсурд да беше издържала на тези метеорологични условия.

# 1 827
  • при късмета
Даяна беше по-добра и издръжлива от Надка на висене. А ако висенето беше след битката с цепене ли беше или коване, не помня точно каква беше силовата, Надка нямаше шанс, а те ги размениха. А силовата беше с минимална разлика. Да не говорим, че Даяна нямаше предимството да реди битките, ако не беше първи дуелист оставаше вътре и то може би на нула щеше да бие или Надка най-много 1-2 точки да беше взела. Не помня петата битка, но на алманаха и на логическата игра с картите, в която Даяна скри шапката на всички, Надка по-добре изобщо да не беше излизала на тези игри. Надка остана с много късмет. Това беше дуела в който по-слабия по всички параграфи и сила и издръжливост и съобразителност победи, за  целия сезон

# 1 828

Можеш ли да обясниш на неадекватните каква точно мисъл си вложила в горното изказване?
Ако има такава?

Когато някой сам приема мисълта, че е неадекватен, то си е негова работа. Аз съм си казала мнението, няма да го обяснявам още. Вие ме определихте като неадекватна Simple Smile Понеже после има 12768 последователи на нам си кой или самият той, които ще ме нападат. Simple Smile Никой не приема, че може някой само да се забавлява.

# 1 829
  • Другата България
Скрит текст:

Ако има такава?
Когато някой сам приема мисълта, че е неадекватен, то си е негова работа. Аз съм си казала мнението, няма да го обяснявам още. Вие ме определихте като неадекватна Simple Smile Понеже после има 12768 последователи на нам си кой или самият той, които ще ме нападат. Simple Smile Никой не приема, че може някой само да се забавлява.
Както и предполагах.
Мисъл няма.
Благодаря за отговора, беше изчерпателен.

Общи условия

Активация на акаунт