🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 167
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 055
  • earth
Да, явно съм сгрешил. Това разнообразие (в случая на мисленето) по-скоро води до разделение... Но поне е по-весело така (на мен! в никакъв случай не смея да твърдя/намекна, че на Esmee и е по-весело).

# 2 056
Дана , останаха ли ти приятелства след формата?
Сигурно се чувате и виждате повечето, но кой мислиш, че ще ти остане приятелче?
Ангел не ми стана ясен, правдиво ли го показваха, или е спестено нещо важно?

Промени ли ти се мнението за съфермерите, когато изгледа  , каквото гледахме ние?

Благодаря ти,  че споделяш, интересно ми е да те чета.

# 2 057
Дана , останаха ли ти приятелства след формата?
Сигурно се чувате и виждате повечето, но кой мислиш, че ще ти остане приятелче?
Ангел не ми стана ясен, правдиво ли го показваха, или е спестено нещо важно?

Промени ли ти се мнението за съфермерите, когато изгледа  , каквото гледахме ние?

Благодаря ти,  че споделяш, интересно ми е да те чета.

Ами по празници и поводи ми звънят всички, но като цяло най-близка си останах с Ангел, Марчето, Илиян, Кустев, Чичо Митко, Ваня и Габи.
С Антония и Петър се виждаме като пътуват. С Асенски, Стоян и фермера се чуваме 1 път в месеца да се проверим 😀, но като пътувам към София всички искат да се видим и си правим събирания.

Ванчето като промяна малко се е вглъбила в славата и телефона, по цял ден се чете какво пишат медиите за нея и малко ме изненадва, но може би просто е
самотна, дано се появи любовта при нея.

Не мисля, че от Ангел нещо важно е спестено. Може би като е плакал, че си тръгнах, шегувам се 😀😀🥱. Това не е важно. Той си е добряк, да има си странности, но е душа човек.

Иначе мнението единствено за Надя ми се промени след изгледаното. Макар, че първата седмица и последните дни и аз бях с такова, но минало както се казва.

П. С. До момента са се записали около 3хил човека за сезона.

# 2 058
Така и да се включа отварям си истаграма и какво да видя Кустев готви с Даяна 🤮 това добре те за слава на какво ли не са готови ама коментарите отдолу между Кустев и Даньо 🤮🤮 харесвах Кустев ама май няма да го следвам вече.
И тая девойка общата няма ли да спре да се излага 🧐

# 2 059
  • при късмета
Какво лошо има в това, че готвят заедно? Не схванах

# 2 060
  • Тра-ла-ла
Според мен връзката на Петър и Антония е за парлама. Събрали са се за имиджа, да се шуми около тях, че да не ги забрави публиката....

# 2 061
  • Mediterraneo
Съвсем нормално, че Ваня се е вманиачила в новините за себе си. Точно на такава има вид- лабилна и зависима от хорското мнение. С все широка усмивка, юху- та и хиперактивност.

# 2 062
  • Другата България
Според мен връзката на Петър и Антония е за парлама. Събрали са се за имиджа, да се шуми около тях, че да не ги забрави публиката....
Именно това си помислих и аз, но тук четох Дана, че се били "залюбили, харесали, намсиощекво" по време на предаването още, на престоя им вътре.
Ако правилно съм разбрала.
Затова исках доуточнения, ама останах без тях.
Именно защото някак не вярвам във безкористната връзка ей така, само от едната любоФ, която е възможно да е отъждествена с физическо привличане.

# 2 063
Именно това си помислих и аз, но тук четох Дана, че се били "залюбили, харесали, намсиощекво" по време на предаването още, на престоя им вътре.
Ако правилно съм разбрала.
Затова исках доуточнения, ама останах без тях.
Именно защото някак не вярвам във безкористната връзка ей така, само от едната любоФ, която е възможно да е отъждествена с физическо привличане.

Сега го виждам. Да, още вътре. Не знам за излъченото, но още там се случи.
Както и Калоян като ми каза, че очаквал и се притеснявал от нещата и намеците, които ми е казвал и правил, но нищо не се дало и се радвал, защото на моменти било просташко.

Така, че има си неща, които не се излъчват.

Примерно, че вътре бях болна и лежах и ме лекуваха вечерта също го няма.
Че след дуела ми цепеха пръста, че Мара беше на инжекции, защото на битката за имунитет не бяхме сред кал, а имаше камъни и всички бяхме с кървави колена
И куп други неща Simple Smile.

# 2 064
  • Другата България
Тоест, още вътре Петър и Антония са имали чувства един към друг?
Хмм.
А това с Даяна тогава? Пешовото?
А на Калоян към Антония?
За заблуда? За рейтинг?

# 2 065
  • София
Аз не знам защо се вярва на всичко, което Дана (недоказано), пише? С такова впечатление оставам от повечето коментари тук.

# 2 066
На мен ми изглеждаше, че Антония го харесва. Не бях забелязала Петър да има интерес. Със сигурност към Ваня и Даяна го бяха подбутнали, но той сякаш само себе си харесваше, не някоя конкретна жена вътре. Към края като се развя писмо от приятелка навън, ми се стори убедително.
С Антония обаче мисля, че си подхождат. Изобщо двойките след Фермата, както ги показват, ми изглеждат като двойки, за разлика от сюжетите през формата.

# 2 067
Пишотът не говореше много за професията си!Това ми се видя странно

# 2 068
  • Варна/Амстердам
На мен пък ми е много странно, че продукцията умишлено не е заснела зародилия се уж все още във формата романс между Антония и Петър. Да не са били гаджета от преди това? Grinning

# 2 069
  • Другата България
На мен пък ми е много странно, че продукцията умишлено не е заснела зародилия се уж все още във формата романс между Антония и Петър. Да не са били гаджета от преди това? Grinning
Да, на фона на наученото сега от Дана, просто се чудя, и се чудя, и си се чудя....за една лИбоФ, и още нещо.....

Момичета, благодаря.
За ЛС-тата.
Вие си знаете кои сте.

Общи условия

Активация на акаунт