🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 227
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 070
Продукцията има ли полза все още от тях ?
Вземат ли им процент, ако осребряват "славата"?

# 2 071
Тоест, още вътре Петър и Антония са имали чувства един към друг?
Хмм.
А това с Даяна тогава? Пешовото?
А на Калоян към Антония?
За заблуда? За рейтинг?

Даяна не веднъж е казвала, че Петър го харесва физически, но той нещо не я отрази дори в добро утро. После шушу мушу от продукцията и я покани на вечеря.

Иначе за Антония и Калоян не мога да коментирам, защото и аз много не съм наясно, но определено не е имало нищо.

# 2 072
Дана , има още интересни неща които са се случили вътре и не сме го видяли в ефир? Simple Smile

# 2 073
  • при късмета
Дана, в началото, когато се включи в темата каза, че от продукцията не ви режисират, не ви нареждат какво да правите и всеки, каквото и да е направил вътре е негово лично решение. Сега казваш, че от продукцията подшушнали на Петър да покани Даяна на вечеря. Не смяташ ли, че си противоречат двете твърдения?

# 2 074
  • Варна/Амстердам
И защо продукцията изпуска "романса" между Петър и очевидно разкрепостената Антония? Не биха ли уцелили златната кокошка и евентуален кекс? Нещата с Ванче и Даяна изглеждаха далеч по-невъзможни...Нещо не ми се връзват много неща.

# 2 075
  • Другата България
Тоест, още вътре Петър и Антония са имали чувства един към друг?
Хмм.
А това с Даяна тогава? Пешовото?
А на Калоян към Антония?
За заблуда? За рейтинг?

Даяна не веднъж е казвала, че Петър го харесва физически, но той нещо не я отрази дори в добро утро. После шушу мушу от продукцията и я покани на вечеря.

Иначе за Антония и Калоян не мога да коментирам, защото и аз много не съм наясно, но определено не е имало нищо.
Да, със сигурност не е имало нищо между Калоян и Антония, това е така, но Калоян даваше вид, че я харесва, дори много, въпреки, че беше наясно /сам си каза/, че "навън няма шанс с такава жена/. И по-добре!
За шушу-мушу от продукцията също беше ясно, това си беше единствено за интрига по оста ДанЮ - Даяна - Джепетър. Трябваше да се създаде съспенс, да има скандали и сеири и да има рейтинг, това също беше ясно, дори го коментирахме. Даяна харесваше Петър, и това ни беше ясно, но той я отсвири доста тактично, а тя дори се изнесе заради него от общото легло с Богатия. Голям смях беше, когато той обикаляше с онази смешна пижама и с кукуригУтУ по двора и надничаше през прозореца, за да я чака от вечерята с Петър.
Ама как чувствата между Косъма и Петър останаха някак незабелязани?
Умишлено ли беше?
В смисъл, от продукцията?

# 2 076
  • Варна/Амстердам
И аз мисля, че Калоян харесваше Антония. Може да е било само в къщата, но стихове й рецитираше, целуваше я, галеше я, краката й ми... Grinning Grinning Grinning

# 2 077
  • при късмета
То само на Кукуто не ѝ беше ясно, че нищо няма да стане. Това беше повече от видно и за останалите участници и за зрители, а самия Петър към момента имаше интерес да е "в двойка" и затова баламосваше Ваня.
Калоян, не само видимо, а сам е признавал колко харесва Тъпото. Продължавам да смятам, че Петър усети, че Калоян е от финалистите и със зъби и нокти се държеше за него, само му пускаше фитили, а за Калоян си бяха признаци на истинско приятелство и беше много лесен за манипулиране. Ама тя и мишата физиономия го въртеше на пръста си, та май за никой не е бил труден.
А Тъпото имаше видимо интерес към Петър, но и тя имаше повече изгода да се върти покрай Калоян. Но само интерес, чак силни чувства дори при нея нямаше, какво остава за Петър, който е гледал винаги интереса на първо място. И аз не вярвам на тази "любов" от тогава. След предаването каквото и да се е случило, на мен продължава да ми се струва, че Антония си е купила играчка, а Петър е с нея от финансов интерес

# 2 078
Аз не знам защо се вярва на всичко, което Дана (недоказано), пише? С такова впечатление оставам от повечето коментари тук.

Питат ме и отговарям, а вас лично никой не ви кара да взимате каквото и да е било за чиста монета. Simple Smile

# 2 079
  • Варна
Ама как чувствата между Косъма и Петър останаха някак незабелязани?
Умишлено ли беше?
В смисъл, от продукцията?
Според мен е умишлено. Пък и Антония рано излезе, иначе можеше да измислят нещо.
Спомням си че дори Калоян беше споменал, че Антония ревнува Петър.

# 2 080
  • София
Аз не знам защо се вярва на всичко, което Дана (недоказано), пише? С такова впечатление оставам от повечето коментари тук.

Питат ме и отговарям, а вас лично никой не ви кара да взимате каквото и да е било за чиста монета. Simple Smile

Напълно съм наясно с това.

# 2 081
Дана, в началото, когато се включи в темата каза, че от продукцията не ви режисират, не ви нареждат какво да правите и всеки, каквото и да е направил вътре е негово лично решение. Сега казваш, че от продукцията подшушнали на Петър да покани Даяна на вечеря. Не смяташ ли, че си противоречат двете твърдения?

Не, защото го разбрах след излизането му, защото бях изненадана, че извика нея и този романс. Понеже във фермата о здравей не и казваше и като една типична жена си го попитах.

# 2 082
Ще си призная, че изглеждаше скалъпено. Отведнъж Пешката кани Даяна, която дотогава не отразява, Данчо пък реагира като ревнив съпруг, Ванчето страда в ъгъла... Все едно са се събрали продуцентите и са се чудили какво още да измислят, че да стане възможно най-нелепо.

Не си спомням кои бяха участниците, но преди доста години, когато все още гледах Биг Брадър, участник спечели за награда романтична вечеря и вместо да покани жената, която му бяха определили за негова изгора, покани един от мъжете вътре. Беше безумно смешно, подаряваха си цветя от вазите, даваха си път един на друг и направиха жестока пародия на романтичната вечеря.
Ама не, трябваше да ни спретнат мексиканска драма.

# 2 083
Антония може и да е харесвала Петър. Но Петър... той е нарцис. И лИбоФта им не е баш любов. Пък ако някой ги намира за много влюбени, негова си работа.

# 2 084
  • при късмета

Не, защото го разбрах след излизането му, защото бях изненадана, че извика нея и този романс. Понеже във фермата о здравей не и казваше и като една типична жена си го попитах.
Искаш да кажеш, че Петър твърди, че от продукцията са диктували негови действия? Доколкото ми е известно, Иван продуцента се подвизава във форума, в теми за предавания, със сигурност чете и тук. Може да му е интересно да го научи

Преди Петър да покани Даяна с Калоян обсъждаха с кого да отиде. Минаха през няколко варианта и Петър ги отхвърли всичките. Дори се промъкна двамата да отидат, но Калоян, а не Петър каза, че нямало да е добре точно на романтична вечеря да ходят. Не помня думите, но това беше смисъла. И Калоян май каза, че не оставал друг освен Даяна. Не ми се търси точния епизод, но Петър се съгласи, защото "поне е хубава жена и щели да се опознаят" или нещо такова. Много ясно, че Ваня няма да си я причини, нали вече се беше изнесъл от "семейното" легло, оставаха Мара и мишата физиономия. С тях пък представяте ли си го на романтична вечеря?

Общи условия

Активация на акаунт