🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 354
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 400
Нито Тихомир ми беше интересен, нито пък Мелиса ще ми е.
Хвърлих едно око на новата му визия, сори, но меко казано, нелепо.
Надявам се само, да не започне да обикаля  предаванията.
Иначе как ще изглежда и как ще се представя си е негова работа.
С Петър и Косъма, к'Во става?

# 2 401
Хора малко информация - може би това ще е последния сезон на Фермата. Във фейсбук мернах линк за кастинг за Survivor, който ще е активен до месец март 2022г., т.е. ще имаме Survivor 2022 година и се съмнявам ИиА да въртят две шоута, в които трябва да са водещи.

# 2 402
Е нее, дано това не е вярно. Жалко, ако стане така. И сървайвър е интересно предаване, де. А може би почнаха да се изчерпват във Фермата.

# 2 403
  • Sofia
Предпочитам Сървайвър.

# 2 404
  • Разпиляна във въображението
Хора малко информация - може би това ще е последния сезон на Фермата. Във фейсбук мернах линк за кастинг за Survivor, който ще е активен до месец март 2022г., т.е. ще имаме Survivor 2022 година и се съмнявам ИиА да въртят две шоута, в които трябва да са водещи.

А къде стана ясно, че Иван и Андрей ще правят и Сървайвър?

# 2 405
  • при късмета
Едното може да няма нищо общо с другото. При това, ако не греша Сървайвър го излъчваха пролетно време и е по-къс от 3 месеца. И дори една продукция да прави двете риалитита имат предостатъчно време. Ето Фермата е готова за 6 месеца. Кандидатстването за кастинга свърши на 5 април, беше около 2 месеца, през това време те нищо не правят, само приемат кандидатурите. 2 месеца да им отнемат двата кръга (вероятно по-малко) да излъчат влизащите, от началото на юни до средата примерно на август пак почиват, докато започнат снимките. Средата или началото на ноември са напълно свободни от продукцията, дори да има следващ сезон. Общо 5- максимум 6 месеца за тази. За останалите 6 месеца биха се справили с още 1 риалити по същия начин, имайки предвид, че Сървайвър беше по-кратък като провеждане от Фермата. Да не говорим, че не са сами, а разполагат с голям екип

# 2 406
  • София
Не вярвам да спрат Фермата, защото има много добър рейтинг, а и хората са свикнали с нея.
По-скоро ще я преместят за пролетния ТВ сезон, това ми е нещо като прогноза. Защо да се лишават от един успешен продукт, като могат да имат два такива и да убият Нова? Сървайвър есента и Фермата пролетта и шах с пешката за конкуренцията, която може да предложи само Игри на волята.

# 2 407
Не вярвам да спрат Фермата, защото има много добър рейтинг, а и хората са свикнали с нея.
По-скоро ще я преместят за пролетния ТВ сезон, това ми е нещо като прогноза. Защо да се лишават от един успешен продукт, като могат да имат два такива и да убият Нова? Сървайвър есента и Фермата пролетта и шах с пешката за конкуренцията, която може да предложи само Игри на волята.

Прав си, но съм почти убеден, че с всеки следващ сезон рейтига пада. Плюс съм сигурен, че знаеш ако един примерно сериал продължи по-дълго време/с повече сезони/ накрая не става за нищо. Та тука същото с фермата - няма как да направят 10 ферми примерно и последната ферма да е толкова яка, колкото 2рата или 3тата Simple Smile  Не мисля, че и е вариант да се измести фермата пролета, защото участниците до финала ще са забравили да ковът вече/ та реално става средата на лятото се снима и началото на другото се играе финала/
Относно сървайвър - до колкото знам ИиА го вземат сървайвъра пък и не знам БТВ дали може да предложи нещо "по-екзотично" от тях като продуценти. Това си е доста голям проект, а ИиА вече са работили с такива. А това с пролетното време ме узадачи доста, що си мислех, че е по-същото време, когато излъчваха и фермата.

# 2 408
  • при късмета
Това означава, да снимат 2 Ферми една след друга, ако не и да се застъпят. Не виждам как биха я изтеглили напролет, освен, ако не пропуснат някоя есен. А няма да е тази, защото кастинга мина и следва снимане на сезон. По-скоро Сървайвър би било пролетното риалити

# 2 409
  • Sunshine state
Колкото и да не ми се иска да го казвам, смятам, че предаването се поизчерпа, за съжаление. Доста се измести от първообраза си, взеха да вкарват знайни и незнайни звезди, хрантутене и пълен пансион. Не могат да ме убедят просто, че рейтингът им се качва с всяка година, както твърдят, защото аз самата се улавям, че прескачам епизоди и дори дуели, което не се е случвало преди. Прекалено режисирано взе да става.Дано със Сървайвър не се случи същото и да не започнат да вкарват влогъти и ВИП-ове.

# 2 410
  • София
Да, има резон в думите на shokomen и Ма Ко, но някак си все още не го виждам да закрият Фермата. А и не ми се иска, харесвам си я.
Нека видим поне сезон 7 как ще е, той ще е много важен за бъдещето.
Тази новина за Сървайвър със сигурност е стреснала и Нова, а и след много слабия и нагласен сезон 2, би трябвало да се стегнат и да направят качествен трети сезон на Игри на волята (което обаче ме съмнява).
По-скоро виждам две решения:
1) есен - Сървайвър / пролет - Ферма
2) махат Фермата

Не го виждам Сървайвър да бъде оставен за пролетта, просто защото това е най-популярното реалити предаване у нас и със сигурност най-скъпото, а на есен рекламодателите плащат повече. По принцип есенния сезон е 'прайм ТВ сезона' и всеки праска най-качественото си и най-скъпото за този период.

# 2 411
Няма ли да им е трудно да направят Фермата през пролетта? Все пак се снима с няколко месеца предварително, което ще означава, че ще са фермери през зимата. По-вероятно ми се вижда Сървайвър да го снимат през "зимата" в някоя тропическа страна.

Според мен ще прескочат един сезон и в зависимост от рейтинга и колко пари са вложили ще решат кое да задържат или ще ги редуват.

# 2 412
  • София
Те Сървайвър могат да го снимат по всяко време, заради тропическите острови, но идеята е, че самото излъчване на сезона в България ще трябва да е през есента, за да си избият парите и да са на плюс.
Септември/Октомври - Декември.
Абе ще видим, да сме живи и здрави, 2022 г. ще видим какво, кое и как. Simple Smile

# 2 413
  • София
Няма да е есента или поне не тази. А и Фермата и Игрите няма как да не се снимат лятото и да се излъчват есента заради особеността на нашия климат. За Сървайвър в информацията за новия сезон пишеше, че искат участниците да имат навършени 18 години към март 2022 г, което според мен означава, че няма да е тази година.

# 2 414
  • при късмета
Ами в момента и двете телевизии излъчват нови продукции, само че сериали, а е пролет. И двете имат комедийни и криминални нови продукции, които сега вървят. Та не знам защо се счита, че есента им е по-силен сезон на телевизиите, но е възможно. Изобщо до сега не ми е хрумвало да ги съпоставям по този начин.
Иначе, ако мен ме питат, ако махнат турските сапунки, ми е все едно какво ще пуснат на тяхно място риалити или нов български сериал. Най-добрия вариант е те да паднат и да пуснат и двете. Заради тях БТВ изгубиха повече от 2/3 от зрителите си. Как може в най-гледано време да дават най-голямата тъпотия, че и скъпа на всичко отгоре. Но изобщо не ми вярва да стане.Заради едно единствено предаване, в случая Фермата, няма да се върне гледаемостта на канала. хората като изобщо не го пускат и 3 месечно предаване ще изпуснат, просто защото няма и как да се подсетят, като не гледат канала

Общи условия

Активация на акаунт