🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 980
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 730
Ей на това му се вика лицемерие... Какви ли не обиди и скандали имаше в този сезон, а те сега се събират все едно нищо не е било. Joy

# 2 731
Врагове за цял живот ли да останат? След предаването те няма какво да делят.

# 2 732
На мен ми е интересно дали Мария и Надя са си оправили някак си отношенията помежду си.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 16:34 от Hristina M. Koleva

# 2 733

Врагове, не, разбира се. Ама да сядаш да си купонясваш с някого, който те е обиждал, аз не го разбирам.

# 2 734
Ангел и Милена заровиха томаховката още по време на риалитито. Даже накрая имаха много добри отношения.

# 2 735
То още след първите седмици си пролича, че Ангел подкрепя в някаква степен Милена, въпреки че на думи говореше друго. А по време на ратайството им даже каза, че е променила мнението му за нея.
Може би след снимките всички са изяснили отношенията помежду си.
Любопитно ми е само дали има някакво развитие между Милена и Надежда.

# 2 736
Даяна, Данчо и Петър на супер дистанция, даже в 3те края на масата. Simple Smile Да не вземе някой да си помисли нещо...

# 2 737
  • Варна/Амстердам
Надя беше казала при Деси и Сашо, че след края на снимките с Милена са се чули и са заровили томахавките. Чак приятелки не са, но поне не са врагове.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 20:03 от voxxymoxxy

# 2 738

Според мен сега са като студенти след бригада ( който знае какво е това). Разказват си и си споделят кой какво е чувствал, колко му е текло кръв от пръста, как е студувал, гладувал, спал без да е имало топла вода да се изкъпе и т.н., това ги е сближило. Едни моменти на нощувки с мишки, на тоалетна без хигиенистка. Това са хора с претенции в живота и в средата на дискомфорт се приспособяваха някак. Те наистина вече са в своя си живот и само спомените за онези трудни моменти ги стоплят. Никой не знае всъщност още какво е ставало там, а със сигурност те си го изживяват още и си го споделят само те един на друг, но вече без конкуренцията за пари.

# 2 739
  • SF
Битието определя съзнанието.
Както каза някой по-нагоре преди са имали общи проблеми и обща манджа на масата, сега вече нещата са други. Могат да избират - да ходят заедно на купон или всеки да си се цупи в кварталчето и да не си вдига телефона.

# 2 740
  • при късмета
Е те вероятно на купона си контактуват само с тези, които са им симпатични. От такова преживяване със сигурност остават приятели, но според мен остават и разочарованията. Да те обиждат и унижават по чужда команда и после да ходиш на купон с тези хора, не го разбирам и аз. Стоян и Асен визирам. Но от друга страна е хубаво, че ги канят. На невестулката не знам дали Мара или Даяна някога ще ѝ проговорят. Нито им е в средата, нито живеят в едно и също населено място и им е все едно дали присъства на събиране, те пак могат да я игнорират, нищо, че са на една маса. Тя каза, че с Милена са се чували след финала, но Милена нищо не е казвала по въпроса май. Уж най-голямото приятелство в сезона Петър и Калоян и то не просъществува, както изглежда. Според мен, на такива събирания повечето ходят просто хората да не ги забравят.
Аз и Кустев не виждам или може би е до Боби, обърнат е на другата страна и не се вижда хубаво. Не разпознавам и човека м/у Боби и Данчо, даже не съм сиг,рна дали е мъж или жена. Правия м/у Калоян и невестулката ми прилича на Венци от миналия сезон, а явно трябва да е Митко. Хубаво, че се събират, защото започне ли другия сезон, никой няма да ги помни. Много беше слаб кастинга тази година.
В предишни сезони по-дълготрайни връзки се създадоха и много повече участници се помнят

# 2 741
Е те вероятно на купона си контактуват само с тези, които са им симпатични. От такова преживяване със сигурност остават приятели, но според мен остават и разочарованията. Да те обиждат и унижават по чужда команда и после да ходиш на купон с тези хора, не го разбирам и аз. Стоян и Асен визирам. Но от друга страна е хубаво, че ги канят. На невестулката не знам дали Мара или Даяна някога ще ѝ проговорят. Нито им е в средата, нито живеят в едно и също населено място и им е все едно дали присъства на събиране, те пак могат да я игнорират, нищо, че са на една маса. Тя каза, че с Милена са се чували след финала, но Милена нищо не е казвала по въпроса май. Уж най-голямото приятелство в сезона Петър и Калоян и то не просъществува, както изглежда. Според мен, на такива събирания повечето ходят просто хората да не ги забравят.
Аз и Кустев не виждам или може би е до Боби, обърнат е на другата страна и не се вижда хубаво. Не разпознавам и човека м/у Боби и Данчо, даже не съм сиг,рна дали е мъж или жена. Правия м/у Калоян и невестулката ми прилича на Венци от миналия сезон, а явно трябва да е Митко. Хубаво, че се събират, защото започне ли другия сезон, никой няма да ги помни. Много беше слаб кастинга тази година.
В предишни сезони по-дълготрайни връзки се създадоха и много повече участници се помнят

Принципно бих се въздържала да пиша, но защо си мислите, че на околните им се придава такава важност, че да се организира събиране специално за да не бъдем забравени? Няма значение дали сме ние или други! Когато живееш с едни хора дали хубави или лоши вие ставате като едно семейство. С едни се харесваш, с други не и разбира се няма как всички да бъдат твоите хора, но от чиста човещина във външния свят ще го спреш, поздравиш и попиташ как е...
Това, което се случва в такъв формат, че камерите нямат грам общо със случващото се между хората и самата връзка, защото ти си месеци и то 24 часа с тези хора и в тази среда.
Има силна връзка между нас и самото място и се надявам с години да бъде съхранена такава.
С когото трябва ще останем приятели и, с когото трябва сме си простили. Ако има и от другите то си е в реда на нещата. Не всички се обичаме, но си имаме базовото уважение.

И не сум съгласна за трайните връзки, защото от други ферми ни ср обаждат постоянно и ни подкрепят, защото са изненадани, че често се събираме всички или почти всички, а за жалост те са стигали до 5-6 човека и то рядко. И в случая не казвам, че сме повече от някого, защото контактуваме с тях и сред тях има рядко срещани и готини индивиди.

И само ще цитирам Н. Николов в разговор с фермера: "Ако покажа повечето им добри страни, разговорите им помежду им и хората харесват всички значи аз съм загубил сезона. Колкото повече има интрига и не ги харесват Simple Smile е плюс."

П. С. Нямам търпение да дойде новият сезон, защото предстои нещо интересно, НО все пак не бих взимала всичко за чиста монета, защото не ВСИЧКО е чак такова каквото изглежда.

# 2 742
  • Sunshine state
Е, сега се събирате често, ама след две-три години и вие ще станете по 5-6 човека от дъжд на вятър. И това не е задължително нещо негативно, има си просто обяснение - времето и дистанцията отдалечават.

# 2 743
Е, сега се събирате често, ама след две-три години и вие ще станете по 5-6 човека от дъжд на вятър. И това не е задължително нещо негативно, има си просто обяснение - времето и дистанцията отдалечават.

Нямах това предвид, а, че казват, че и тогава не се е случвало. И разбира се, че не е негативно има хиляди причини, но казват, че повечето не са така сплотени навън.
А и нямаше да засягам изобщо темата, но просто се пише, че сме се събирали за да ни помни някой 😄😄😄🤷‍♀️...

# 2 744
  • при късмета
Не, не съм написала, че се събирате за да ви помнят. А, че повечето ходят заради това. Има голяма разлика и ми изопачаваш думите.

Общи условия

Активация на акаунт