🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 925
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 775
  • SF
Даден участник има кофти имидж пред тези, които не го харесват. За мене имиджът му може да е перфектен.
Не съм видяла лоши постъпки на Шопски. Не ми се струва с кофти имидж. Има познания по история, които аз за да достигна, трябва един вагон книги да прочета и да ги запомня. Само мога да уважвам личност с такова поведение.
Какво значи "Шопски е с връзки"? Най-вероятно не е с никакви връзки.

Добър или лош имидж - временно е. Ако не се стараят да го поддържат, бързо се забравя и фокусът се измества върху следващите.
Няма как някого да изкарат с лош имидж или с добър, ако личността не генерира снимачен материал в съответната посока.
Но и всичко е субективно. Сега ако ви попитам какъв е имиджът на Даяна Ханджиева, ще се започнат лошите епитети. За мене тя си е едно идеално момиче.

# 2 776
  • Sunshine state
За мен "злодеят" на сезона си остава Надя - тя бе най-злобна, а на предния Шопски.

# 2 777
Къде разбрахте, че Хепи Ванче е изрязана? Нещо съм пропуснала....
Дана беше споменала, че вечерта, когато Петър мята чаши, Хепито е била мъртво пияна.

Шопски баш си се изложи с отношението си към Митака, а имаше прекрасна възможност да популяризира дейността си, ама не, много по-важно му беше да се заяжда с Караиванов.
Наложи се да ни го пробутват втори пореден сезон, белким му поизчистят имиджа.

# 2 778
  • Вестерос
Шопски се държеше безочливо и безпардонно (да не кажа още как..) със Саня още, после с Митака все се заяждаше...

Даяна е далеч от идеалното.. в мисленето ѝ куцат генерални неща, които трябва да са налице за нейната възраст.

# 2 779
  • при късмета
Шопски си заслужи имидж именно с постъпки, действия и думи. Собствени, лични. Например наговаряннето на всеки участник по отделно с/у Митко, като второкласник. Т Ама то стана ясно, че умствения му капацитет е толкоз, пък нищо, че се прави на много начетен в една област. В сутрешния блок обясняваше, че не влизал в интернет, защото там имало само хейт с/у него. А ако не влиза от къде знае? Излага се все повече и това постоянно екранно присъствие за близо 2 месеца в сезона и собствените му постъпки и думи, никога няма да коригират негативния имидж, който сам си сътвори. Дано не пробват пак в следващия сезон, че и предишния и този загубиха много от участието му. Продукцията имам предвид, за щетите за самия Шопски изобщо не ми е жал за него, сам си е виновен
Даяна аз я харесвам, поне беше най-открития участник в сезона. Каза на всеки всичко в лицето, имаше други, които само претендираха за откритост, но беше теоретично, единствено Даяна го направи реално. Първа видя скритите мотиви на други участници, например невестулката и съвсем точно ги определи.Но пък не мога да отрека, че на тема мъже и връзки е доста незряла. Даже инфантилна. Но това според мен не я прави незряла за всичко останало. Това е област в която лично би имала проблеми

# 2 780
Слаб й е ангела на Даяна, не съм забелязала мъжете да си падат по такива. Освен , ако не са и те от тази порода , например Дани Маджика.
Баскетболния й приятел , доколкото си спомням, а той не е бил моногамен преди .

# 2 781
  • London
Дана беше споменала, че вечерта, когато Петър мята чаши, Хепито е била мъртво пияна.

И в какво се е изразявало това? Понеже досега не са спестявали, че някой се е напил още помня Росица колко пъти се натърти как празнувала и напила и после оная глупава история със заека.Joy Иначе от 1-2 пъти в които съм й влизала в Инстаграм профила все чаши снима с бяло вино или нещо от сорта, явно обича да си пийва. И аз обичам де....., Но до заспиване по маси не стигам, нито до увиснало чене.

# 2 782

И в какво се е изразявало това? Понеже досега не са спестявали, че някой се е напил още помня Росица колко пъти се натърти как празнувала и напила и после оная глупава история със заека.Joy Иначе от 1-2 пъти в които съм й влизала в Инстаграм профила все чаши снима с бяло вино или нещо от сорта, явно обича да си пийва. И аз обичам де....., Но до заспиване по маси не стигам, нито до увиснало чене.

За вечерта, когато Петър избухна и хвърли чашата става въпрос. Ето в това мение Дана е обяснила какво е станало всъщност и колко много от цялата случка е било изрязано. Конкретно Хепито е била порядъчно наквасена, за да не може да се надигне от земята и това въобще не е намерило място в монтажа. Не знам защо, може би не са очаквали да спечели и към онзи момент Ванчето им е била твърде незначителна. То никой не я вземаше насериозно поне до към средата на предаването.
Направих паралел с Шопски, че са могли по същия начин да изрежат неговите негативни моменти - т.е. да не му очернят патриотичния образ, но сеирът е бил по-важен от приятелството. И да, колкото и да го канят в момента, Шопски си остава противният злобар от Фермата. Не мисля, че има шанс да му изчистят имиджа.

Скрит текст:
Със сигурност не го беше поискал и като хвърляше чаши и крещеше, защото беше прекалил. Сам си го е сипал. И не с бира в кенче, а с твърд алкохол. Толкова ракия и вино, колкото се изпиха този сезон, никога не е имало

Така, ето, че ще го кажа: Наясно съм колко алкохол е имало и предни сезони и със сигурност не е било повече, защото съм разговаряла и с екипа. Другото, което е едно вино се пие седмица и реално ти се пада по една чашка и то не пълна, а, ако решиш да не пиеш тогава може да си дадеш чашата на друг. Ракия е имало единствено като ни подариха и като си направихме, като половината подарихме.
Въпросната ситуация е изрязана, защото се наложи продукцията да влезе. Лично аз очаквах да го излъчат, но явно поради тяхна преценка и да не се уронва авторитет, може би заради зрителите остана скрито.

Въпросната вечер Милена започна да пие от следобед на поляната, когато лежаха и вечерта явно и е дошло в повече от бирата, защото говореше леко заваляно и залиташе.
По време на вечеря се пи от моята ракия, която не биваше да споделям с другите, но и не са ме питали. Вечерта имаше дразги между Петър и Милена, но тя си отиде в колибата.
Ванчето се напи, но още не и личеше.
Скрит текст:
Петър не е бил пиян, а ядосан.
Отидохме в ратайското и стояхме един час, което логично не сте видели, Милена вече беше пияна и провокираше Калоян и Петър, но покрай нея и Асен го отнесе. Тогава имаха спор и той се смееше и после тя нещо му каза и хвърли чашата.

След, което тръгнахме след него(понеже четох преди време, че му се лепя и за това беше за да предодвратя физическа саморазправа и проблеми).
Петър си седна на огнището и на никой нищо не каза и го съветвахме да си ляга и да не и обръща внимание на заяжданките.
В това време дойде и Ваня, която не можеше да стане от земята. Аз отидох да си оставя нещата за да мога да я занеса да си легне. Честно казано не знаех кой по-напред да пазя за да предовратя скандал, защото и Ваня се ядоса на Милена. Та докато отивах да си оставя нещата в кухнята и да мога да нося Ванчето чух разправии.
Скрит текст:
Милена и Асенски бяха на поляната и имаше провокации от нейна страна понеже го виждаше, че е изнервен и да го изкара извън нерви. Аз се намесих и няколко пъти и повторих, че се излага, пила е, има деца и на това ли ги възпитава да цели разправия и конфликт, когато тъкмо  потушихме конфликта, а тя се смееше и смееше, но дойде Калоян и им нареди като ратаи да се приберат за да не стават проблеми, понеже тя отказваше. Та дойде и Мария, защото, чу че викам, в този момент влезе и продукцията за да поговорят с Петър да не обръща внимание на провокации и да занесем Ваня в караваната.

Отделно ме помолиха да не обръщам и аз внимание, защото тя не спираше да повтаря, че хората във фермата нямат класа, защото не са адвокати, не струват и сме простолюдие. Алкохолът не и повлия добре.

Та драги, много неща остават скрити...

# 2 783
  • Пловдив
"В това време дойде и Ваня, която не можеше да стане от земята." И как хем е дошла, хем не можела да стане от земята? Grinning Пълзейки? Grinning

# 2 784
  • London
Хъм ....Милена не ми се виждаше пияна ....нали една бира беше изпила? Аз значи всеки ден следва да съм пияна по тая логика, една бира е все едно си изпил една лимонада.Joy Това с Ванчето хич не вярвам да го изрежат, ако лази или е в несвяст по земята.

# 2 785
"В това време дойде и Ваня, която не можеше да стане от земята." И как хем е дошла, хем не можела да стане от земята? Grinning Пълзейки? Grinning

Репостнато е странно или разместено.
На огнището е пито и там се е донапила.

Това са минали работи.

На всеки може да му се случи.

# 2 786
Цитирала съм цялото мнение, като само скрих части от него, да не става чак такъв чаршаф.

За Милена вярвам, че е била пияна, имаше кадри по светло с Асен на поляната, пийваха си нещо и коментираха, че както не са яли, ще вземат да се напият.

Сега има да се нищи сума ти време, а аз исках само да го ползвам като пример, че показването или непоказването на нещо, което се е случило вътре, е изцяло по преценка на продукцията. Без значение кой им е приятелче и кой не. Важното е сеир да има.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:48 от Дидичка

# 2 787
  • София
Излъчва се най-големия сеир, то е ясно. Аз от всичко написано, останах с впечатление, че пиянството на Ваня в тъкмо тази вечер е било най-малкия проблем. А и както си мислех по време на формата, Милена добре се е постарала, за да изкара такава реакция от Петър.
А относно Шопски - ами той си беше мрънкало и тартор. Колкото и да е начетен, характера му е кофти. Аз в този сезон така и не разбрах от къде дойде ненавистта на Шопски към Митко.

# 2 788
  • London
Е, очевидно са ни спестили сеира, което точно намирам за нелогично, обичайното им поведение е да излъчват проснат пиян по 50 пъти през целия сезон. Христина блъскаща стената с юмруци и тн ... Шамара от Милин и тн все са ги излъчвали пак и пак.

Паулина и Краси да не са се събрали. Видях снимки от тия дни....като семейство направо хах.

# 2 789
Да не забравяме Калин Терзийски, при когото реагираха чак когато започна да се търкаля по полянките.

За мен Шопски е тесногръд, ограничен човек. Колкото и знания по история да има, мисленето му е ограничено.

Заради Краси се надявам да не са отново заедно с Паулина.

Общи условия

Активация на акаунт