🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 929
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 760
  • при късмета
Да не забравяме, че въпреки твърденията, че не показват всичко, че манипулират зрителите и т. н., самата Дана призна, че е изненадана, че зрителите са хванали и правилно оценили Надка още в началото, за разлика от всички вътре. И тогава го казах, значи показват достатъчно. А дори и вътре, участниците си имат нагласа и все пак пречупват всичко през нея и пак мнението става субективно, а не обективно. Да, знаят какво е вътре, но това е за тях самите. За другиго преценката е реална колкото и на зрителите

# 2 761
  • SF
Само че аз предпочитам Дана да ми разказва за "вътре" и "вън", отколкото зрителите.

# 2 762
Гери 13,  ти като не си гледала Дана вътре,на базата на какво я оценяваш  сега?Ние също не я познаваме в действителност що за човек е,но поне сме гледали формата и нея вътре.Все пак има на какво да стъпим. А ти?
    Аз чета с интерес какво ни пише Дана, ще се радвам и друг да дойде,чета и всичко,което съфорумците пишат по темата.
    Вярно,сезонът мина и замина,но щом  влизаме от време на време и има нови мнения,значи още ни е интересно.
   И аз продължавам да НЕ харесва Милена.Излиза ми понякога в ИГ,същата фалшива озъбена усмивка.

# 2 763
Аз пък харесвам Милена. След второто й влизане си промених мнението. Видно от анкетата, не съм само аз.

# 2 764
Зрителите често симпатизират на изолираните в такива предавания.

# 2 765
Като зрител симпатизирам на Милена по много различни причини.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 21:56 от cardhu

# 2 766
  • SF

Да, аз съм склонна да го правя.
Не, че харесвам аутсайдерите, но не ми е интересно и да се пее в общия хор по задължение. Изолираните от групата не попадат в клишето, което привлича вниманието ми.

# 2 767
На мен в различни сезони на биг/ВИП брадър са ми били симпатични ту индивидуални, ту групови играчи. Като цяло мога да кажа, че ме дразни прекаленото вмешателство на продукциите в хода на играта. За мен Ники Николов, Нико Тупарев, Иван&Андрей са си едни непораснали лекета, но с монопол в подобни формати.
Във Фермата досега любими са ми били Яни и Вили от техния сезон, Митко Караиванов изобщо от всички сезони, Вили от предпоследната Ферма като физическа подготовка и помощник/съветник в женските дуели.

# 2 768
  • SF

Да, аз съм склонна да го правя.
Не, че харесвам аутсайдерите, но не ми е интересно и да се пее в общия хор по задължение. Изолираните от групата не попадат в клишето, а това привлича вниманието ми.

# 2 769
На мен в различни сезони на биг/ВИП брадър са ми били симпатични ту индивидуални, ту групови играчи. Като цяло мога да кажа, че ме дразни прекаленото вмешателство на продукциите в хода на играта. За мен Ники Николов, Нико Тупарев, Иван&Андрей са си едни непораснали лекета, но с монопол в подобни формати.
Във Фермата досега любими са ми били Яни и Вили от техния сезон, Митко Караиванов изобщо от всички сезони, Вили от предпоследната Ферма като физическа подготовка и помощник/съветник в женските дуели.

Така е. А Митко Караиванов показа класа, която малко хора разбират.  И естествено Ники Николов и компания се постараха отново да подчертаят сеирджийския момент в името на пусти рейтинг, да гледаме всяка вечер "двубоя" Шопски-Караиванов. Понякога наистина ни третират като чалга публика.

# 2 770
Аз пък като зрител тотално ги забравих участниците от Фермата.
Каквото е било, било! Сега, ако ще по пет сбирки да си правят на месец, все тая.
Фермата е вид работа за участниците. Продуцентите ги наемат, режисират, изстискват и последната капка от тях и ...идват следващите.
Който е по - хитър и си изиграе картите добре - печели.
Който се подхлъзне на бананова кора заложена от продуцентите - гори.
Според мен няма сума, която да е достатъчна за да участваш в такова риалити.
На финала винаги излизат с етикет на гърба. (Дяволчето, радвай се, че си се отървал.)
Дана, че е лицемер, Кано - интригант, Надя - лош човек, Поли - мързелива, Мария - агресивна и т.н
Така ги виждам нещата.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 21:26 от Dorina_10

# 2 771
  • London
Той носил по 15 хиляди лева вкъщи месечно, тя разпределяла парите и харчела Grinning Той готви като се прибере от работа, сутринта той приготвял закуската...
Еехххх, мъж мечта Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсолютно хич няма да се оплаквам от Алек и от готвенето му и от авоарите му. Joy

# 2 772
Dorina, и аз така мисля. Всеки влиза надъхан да превърти играта, но не се получава. Когато излъчват само / предимно негативните страни от характерите, трудно можеш да излезеш от цирка целия в бяло .
Дори Шопски , приятел на Иван и Андрей , подкрепян всячески от продукцията,  има кофти имидж заради Фермата.

# 2 773
Дори и Шопски, приятелчето на Андрей, не беше пожален от продукцията. Нали е с връзки, като нищо можеха да изрежат всички конфликти с негово участие, както са изрязали кьоркютюк пияното Хепи, така че да изглежда бял и добър. Обаче Шопски сътвори такъв чудесен конфликт от нищото и се оказа, че шефът е повече продуцент, отколкото приятел.
Не че е длъжен Андрей да пази имиджа на Шопски, след като на самия Шопски явно му беше все тая за имиджа му. Мисълта ми е, че за рейтинг продуцентите ще продадат и приятелите си, какво остава за непознати.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:13 от Дидичка

# 2 774
  • London
Къде разбрахте, че Хепи Ванче е изрязана? Нещо съм пропуснала....

Общи условия

Активация на акаунт