🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 851
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1331555.msg42887076#msg42887076

След този мой пост, следват вече и коментари по епизодите. Коментираме там.
Има и пусната анкета.
днес от 20:00 ч. е епизод 5, женските дуели от вече преките елиминации.

# 2 821
# 2 822
Ееми... в колцентър вече работи човекът Grinning "Развитие"

# 2 823
  • Sofia
Сами Хосни ще участва от утре в “Черешката на тортата”.

# 2 824
Позабравих ги вече последните фермери, в смисъл нямам повече интерес какво им се случва и как я карат. Честно казано, очаквах Даяна да я включат в сериал след формата, все пак доста я показаха, но май само в името на рейтинга на Фермата, не в нейна полза.
Дано е силен новият сезон, макар и без нашия форумен любимец.

# 2 825
Нищо, за сметка на това повтарят "Скъпи наследници" (има хора, които го гледат за първи път, защото сега е в по-гледаемо време), майка ми например сега гледа за първи път Даяна в сериал, хаха. Те преди го бяха забили в 18.00

# 2 826
Хубавица е Даяна, но не ми е ОК като заговори. Joy

# 2 827
Хубавица е Даяна, но не ми е ОК като заговори. Joy

Да, на снимки най-много ми харесва. Красива и много фотогенична. Тя и Красимира от миналия сезон като външност са ми привлекателни, с поведението не.

# 2 828
Ами тя във фермата се държа точно като в сериала

# 2 829
  • SF
Много е готин този Петър! И се радвам, че е умен, находчив, гъвкав и се справя! Знам си аз, че харесвам такива хора като него Simple Smile
Даяна също ми харесва, но наистина в сериала се държи точно както и във фермата. Може би е повлияна от героинята си.

# 2 830
  • Sofia
Утре Даяна ще е гост в “На кафе”

# 2 831
Ееми... в колцентър вече работи човекът Grinning "Развитие"
В пандемията толкова много хора си изгубиха работата и се пренасочват кой каквото друго може и където може. Вкл. и на мен ми се наложи след 25 години в бранш сега да работя съвсем друго. Не бих се подигравала. Петър за първи път говори, че е учил в Германия. Той просто не афишира. Е, колцентър... в момента това е също работа с гарантиран доход, нали така.

# 2 832
Ами кредитът него чака, пък и Тонка много пари гълта, та няма много време за колебание, хваща и работи каквото може. Пък дано се върнат старите времена, и пак да  пилотира.

# 2 833
Във фермата Даяна ми изглеждаше мъжка, и сега на снимките пак...с тая дълга глава, и най-вече празния поглед...
Не търся диалог, готино е, че на Вас ви харесва.
Дано и някой режисьор да е на вашето мнение, че иначе и тя ще се приюти в някой колцентър .

# 2 834
Дано и някой режисьор да е на вашето мнение, че иначе и тя ще се приюти в някой колцентър .
Те режисьорите не гледат само визията, а и говора, актьорската игра и умения.
Тя има огромни проблеми с интонацията. Говори неразбираемо. Тя не става за театър например. Там трябва толкова ясно да говориш, че да се чуваш и на последния ред, без да викаш обаче. Трябва да мине спешен курс по дикция, интонация, артикулация... И то продължителен, защото при нея положението е зле. Иначе за визията никой не оспорва, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт