🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 818
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 835
Малко клюки от мен да раздвижим темата. Grinning Днес Антония беше на плажа в Банкя с приятелка. Първото, което се набива на очи, са големите й бомби. Stuck Out Tongue Winking Eye Сигурно мъжете само там я гледат, което предполагам, че е било нейната цел.

# 2 836
  • earth
Сигурно мъжете само там я гледат, което предполагам, че е било нейната цел.
Какво има да гледат мъжете там, все едно не са виждали надути балони? Никаква интрига в тези пластмасови топки.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 23:19 от morisay

# 2 837
Дано и някой режисьор да е на вашето мнение, че иначе и тя ще се приюти в някой колцентър .
Те режисьорите не гледат само визията, а и говора, актьорската игра и умения.
Тя има огромни проблеми с интонацията. Говори неразбираемо. Тя не става за театър например. Там трябва толкова ясно да говориш, че да се чуваш и на последния ред, без да викаш обаче. Трябва да мине спешен курс по дикция, интонация, артикулация... И то продължителен, защото при нея положението е зле. Иначе за визията никой не оспорва, предполагам.
Цитирам цялото мнение, но се хващам за последното изречение.
Аз оспорвам, плосичка е , и при този ръст ми е мъжествена.
Но мъжете улавяте сигналите, които аз не мога, красотата и пропорциите не са всичко явно.

# 2 838
Красива е Даяна. Стройна, с прекрасна усмивка и впечатляваща грива. Друго не мога да коментирам, но е факт, че е красива. ( жена съм, сигнали от жени не ме вълнуват).

# 2 839
  • earth
Фотогенетична е и с хубава усмивка Даяна, но в тяло нищо особено. Прекалено широки рамена, краката изглеждат късички и е плоска.

# 2 840
Амии може. Въпрос на вкус. Някои харесват силиконов бюст,като шамандура. Като на Антония, например.

# 2 841
Фотогенетична е и с хубава усмивка Даяна, но в тяло нищо особено. Прекалено широки рамена, краката изглеждат късички и е плоска.
Е, жена съм и ако на Даяна краката са къси, не мисля, че вече има обективни мнения.... то и ако сте видели, при нея 5 зъб горе ляво е леко крив... Луда работа, красива млада жена, явно бързо очарова хората около нея, ако са й интересни. Ама то в този перфектен свят и нашите перфектни обкръжения, ако някой не си е сложил силиконки и джуки, то пак лошо. Защо ли няма повече такива "нищо особено" млади жени, та да ни е по красив света и децата ни да спрат да гледат ... онези каки, а да се наслаждават на младостта си такива, каквито са?

# 2 842
  • earth
...Ама то в този перфектен свят и нашите перфектни обкръжения, ако някой не си е сложил силиконки и джуки, то пак лошо....
Всъшност, предишният ми коментар преди горния е точно за сликонките...

# 2 843
Даяна е натурална хубавица. Точно това й е хубавото, че не от онези, които се опитват да влязат в един шаблон и накрая изглеждат еднакво всички. И не виждам какво значение има дали тази или онази част от тялото е съвсем наред при положение, че първо, никой не е перфектен, и второ, прави впечатление цялостното излъчване на една жена. Никой мъж няма да седне да анализира отделните части на тялото, нито да се фокусира върху недостатъците. Grinning

# 2 844
  • earth
Цялото излъчване прави впечатление, след което аз анализарам защо ми е направило такова впечатление.

# 2 845
Цялото излъчване прави впечатление, след което аз анализарам защо ми е направило такова впечатление.
Ти си специален. Разбрахме.

# 2 846
Някъде в района на Община Годеч, обл. София ще бъде заснет седмия сезон на Фермата. Снимките трябва да започнат след около две седмици. Simple Smile

EDIT:  https://www.marica.bg/lajfstajl/iznenada-uchastnicite-vav-fermat … v-manastir-snimka "След броени дни - на 1 август те заминават на тримесечно заточение край Годечкото село Шума."

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 14:21 от Eliminated

# 2 847
  • Варна
Някъде в района на Община Годеч, обл. София ще бъде заснет седмия сезон на Фермата. Снимките трябва да започнат след около две седмици. Simple Smile

EDIT:  https://www.marica.bg/lajfstajl/iznenada-uchastnicite-vav-fermat … v-manastir-snimka "След броени дни - на 1 август те заминават на тримесечно заточение край Годечкото село Шума."
Браво на Иван и Андрей - правят си бизнеса и помагат във възстановяването на порутени забележителности.

# 2 848

Браво на Иван и Андрей - правят си бизнеса и помагат във възстановяването на порутени забележителности.

Именно. Никой не може ме убеди, че тези двамата не стават и нямат никакви каузи. Може да ги наричат повечето опосуми и др. епитети, НО тези двамата успяват да съчетаят полезното с приятното/възобновяват стари къщи и на всичкото отгоре изкарват пари от това/ и всичко в плюс за България. Другото, което се сещам е една фондация за бебета и доста отдавна дават съвети на най-различни теми в един сайт за кариери.

За мен те са успешни и няма никой на тяхното ниво към този момент.

# 2 849
Аз доста се учудих, че тук в темите често хейтват И и А. Аз лично също много ги харесвам, много са интелигентни и имат чувство за хумор и самоирония. И ми харесват коментарите им по много теми в предаването, което беше от нещата, които ме грабнаха в началото. За да правят толкова рейтингови предавания през годините означава, че знаят какво правят.

Интересно звучи новия сезон. Много се надявам да има интересни участници и най-вече да има харизматични и умерени такива, които да може зрителят да хареса. Защото в последния сезон не ми допадна поведението на повечето участници.

Общи условия

Активация на акаунт