ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 361
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Момичета, кратка съм. Днес е рождения ден на нашия татко. Александър за рекордно време вдигна 38.5 по случая.Като парцал е. Бил ни намерил някакъв вирус. Отивам да полегна при него , докато се е унесъл. Не знам кога пак ще пиша.
Целувки на всички!

# 61
  • Madrid
Галита, smile3525
Вивка,оказа се,че преминава,но риска при кърмене е нулев.Аз прочетох упътването и затова попитах и лекарите,но от никъде не чух сигурен отговор.
Телма,изнервена си,да,ама я виж каква кукла къдревка имаш,сладурче направо Grinning
Аз като гледам всички бебенца колко коса имат,май Самуилчето е най-плешивко hahahaВсе я чакаме да порасне тази косичка Joy
Честитка на Йданка!!!
 fingerscrossedСйй Уоман,оправяйте се бързичко,пиши когато можеш

# 62
sea woman,много лошо с тоя вирус Rolling Eyes Дано бързо му мине на красавеца Praynig ДА ви е жив и здрав татито и много да ви слушка  bouquet
Илиндичка, и Самуил е много чаровен младеж и без косица.Според мен на малко бебе косата и то буйна като нашата например хич не е голямо предимство.Постоянно се дърпат ластиците и косата влиза в очите,ако не ги дърпа като се върти те винаги се изхлузват,ако искаме шапка да сложим и после я свалим някъде сме мноооооого рошави Grinning И така......
Лека вечер милички аз отивам да се потрудя Tired

# 63
  • Пазарджик
Момичета,благодаря ви за поздравите и пожеланията HugЕто една скромна почерпка от мен   party023  beer2 cheers

sea woman Честит рожден ден и на мъжа ти.Да ви е жив и здрав и много да те глези,че с тия трима мъже наистина имаш нужда Mr. Green

# 64
Здравейте, милички!

Честит рожден ден на мама Ди! Бъди весела и здрава и винаги обичана   bouquet

Честит 8-ми месец на Йоанка!Много да играйка и много да ви радва   bouquet

sea woman, много лоша новина  Cry!Дано бързо ви минава Praynig! Честит празник на татито ви!

Клео, честито ти християнче!   bouquet Снимките са супер!

ilindi4ka, и ние не сме с много коса , но се надявам да ни порасте скоро  Party

Дес, много кофти, че и вие полета от спалнята го направихте факт !Много трябва да ги пазим вече - дори и в леглата им не е безопастно  Thinking

mishlentze, честито зъбче! Пожелавам ви занапред бързо и безпроблемно да им пробиват зъбките на малките мишки!  bouquet

galita, не съм казала, че е кой знае колко важно да яде нишесте, но ми беше интересно вие как го приготвяте и дали го папат вашите дечица  newsm78

Ние бесняхме цял ден, почти не спахме и така.Нещо дупето на Али се е обринало Cry Водих я на лекар и казаха, че е от памперса и в къщи да стои по гащички без памперс. Дано й мине бързо.Толкова ми е мъчно, тя никога не е била подсечена а сега  ooooh!

Това е от нас! Гушки на всички! Hug

# 65
Виличка,аз за нишестето да кажа.Правех и в началото кисел с натурално нишесте и слагах в него АМ за да има някакъв вкус(то пак нямаше де)обаче Вяра никак не го харесваше и аз вече не правя.Когато проядем прясно мляко тогава ще и предлагам хубави кремчета, а не досегашните ми творения Mr. Green А Алито от какви Памперси се обрина?Нови ли ползвате или досегашните ви?Дано и мине бързо Hug А иначе боли ли я, плаче ли?
Вяра днес цял ден и тя е като фурия и не ми слиза от ръцете,пищи едно такова истерично и неиска хич да се заиграе сама ooooh! Сега след много протести,след банята,успях да я приспя на нашето легло и сега като се опитам да я преместя в нейното съм сигурна, че ще се ококори Close
Лека и мека на всички Heart Eyes

# 66
Дес, не съм сменяла памперсите - на Памперс сме от както се е родила.Но педито ни каза, че понякога има такива партиди, които могат да предизвикат обрив  Crazy Иначе незнам дали я боли - когато я мия или мажа не протестира - явно не реагира при допир, предполагам ако я болеше щеше да пищи, незнам.Много ми е криво, защото никога не съм допускала да се подсече.Един единствен път имаше подобен проблем много отдавна, когато реших да пробвам памперси Либеро и се обрина от тях. И от тогава не експериментирам с памперси и козметика.  Blush

Поздрави!  Hug

# 67
  • София
Нещо дупето на Али се е обринало Cry Водих я на лекар и казаха, че е от памперса ...
да не е имала разтройство, някои бебета се изриват и от разтройство. А какво е яла? Жълтък? Или пък ти да си изяла нещо непозволено Simple Smile?
Не се притеснявай - ще мине ... още един период, с който трябва да се справим Peace На всеки може да се случи, колкото и да внимава, не се самообвинявай излишно!
pepi, и Вики като се позакроти някъде така и със сигурност знам, че прави беля - я в контакта бърка (сложили сме предпазители Mr. Green), я кабела дъвче, я някое дистанционно или тел. е добарала. Трябва май съвсем да изчистим къщите от тях - само играчки и пространство. ... Ние уж в нова къща влязохме зимата и я, колко 'боклуци' сме натрупали вече! Grinning
Telma, гледай да не се ядосваш, мила  Hug- знаеш, че само на себе си вредиш. Разбирам те много добре, защото и аз често зациклям в такива депресии и нервни кризи като ми се понатрупа. Може и от хормоните да е свързано (примерно седмица преди да ми дойде). А, най-после ми дойде - 7месеца и 1/2 ми се отпусна ... само  Mr. Green
Хайде лека и дъълга нощ!

# 68
Момичета, благодаря ви за пожеланията и комплиментите Hug
Телма - недей така бе мила, нали знаеш, че ти като си изнервена се предава и на детенце, тя може и затова да ти отказва ядене, а може и от зъбчетата да е. Успокой се малко, всеки има такива периоди. Питай ако имаш време тук в кърмаческия можеш ли да пиеш маточина. Ако може по една чаша вечер преди сън много успокоява. Другият съвсем бабешки лек е по една чаша топло мляко Mr. Green Сватбата ще е голям купон, сигурна съм, ще свършиш всичко навреме не се притеснявай, била съм и кума и организатор на сватба, нали не си булка, няма от какво да се притесняваш Laughing
Нацелувай Боянчето, като заспи легни до нея и я погледай малко как спинка като ангелче и всичко ще ти мине Peace
Виличка не се притеснявай толкова, ще мине, а щом и нея не я боли, няма страшно. Мен ме бяха предупредили преди, че понякога се получава така с памперсите - в Бг продават Памперс произведени в Полша и в Турция. Казаха ми, че тези произведени в Полша са по-добри. Обаче в нашата Била като се турски какво да правя, от тях купувам Tired
Благодаря ви за информацията за пюретата. Hug
Вивка на Хаме има месни, аз съм купила сега с пилешко и с пуешко. Но чакам първо да го захраня с грах и тогава
Sea woman да ти е живо и здраво мъжлето, много да те радва, да ти помага и да те обича  bouquet А Александър да се оправя бързо Praynig
Момичета, аз пак с въпрос за храненето. Ние вече се храним 2 пъти на ден. Сутрин хапва каша, после му давам плод, а на обяд след обяд пюре - зеленчуково или месно.
Вие по колко пъти на ден хапвате, какво и колко?
Извинявам се за обширния въпрос Embarassed

# 69
Дес, zaicheto,pepi,  ilindi4ka, galita и Клео много ама мног ви благодаря за подкрепата!   bouquet Имах нужда някой да ме окуражи и да ми каже някоя и друга мила дума. Почувствах се много по-добре. Цяла сутрин размишлявах и се самообвинявах. Като се прибрах на обяд момиченцето ми ме чакаше с грейнало личице, широка усмивка и протягаше ръчички веднага да я гушна. Сякаш искаше да ми каже, колко много ме обича. Цял след обяд ми се е радвала, както и аз на нея и си сука без проблеми. Сега се чувствам доста по-добре и се надявам да не допускам друг път нервите да се пренасят на детенцето ми.

Клео ние ядеме 3 пъти твърда храна вече (и в кърмаческия го описвах днес), но не стига повече от 100мл, закуска каша с плод 70-80мл., обяд напоследък яде по 1/2 малко бурканче зеленчуково Хип или домашно, след обяд 50-60мл. каша - домашна с някакъв пресен плод. Преди ядеше повече на едно ядене, но като въведох 3 и си намали порцииките. Кърмя сутртин към 13.30-14 после преди следобедната каша пак кърмя и след това на заспиване 20.30 и през нощта 2-3 пъти. Горе-долу нещо такова е.

galita ха честито вече си готова значи за друго бебче Mr. Green

Vili4ka бързо да се оправя дупето на малката кукличка. Аз съм много доволна от едно македонско кремче Павлодерм.

ilindi4ka ще порасте и вашата косичка по-добре сега да расте, че лятото бяхме все с потна глава  Crazy

Честит рожден ден на мама Ди и от мен! Желая ти много здраве и любов!
 sea woman честит рожден ден и на твойта половинка! И дано бързо се справяте с вируса!
Лека и спокойна нощ желая на всички!

# 70
  • Madrid
Дес,ако знаеш аз като забременях как си мечтаех за момиченце,на което да връзвам опашчици... stork-girlДори мислех,че няма да си обичам бебетолуда работа Crazy.
Клео,аз забравех да ви честитя празника Gift!
Ние хапваме така,общо 3 пъти твърда храна:
6,6,30ч.-кърма
9,9,30ч.-кърма
11 11,30ч.-кърма
1,30,2ч.-първо суче,после пюре/зеленчуково или зеленчуковоместно/
5,6ч.суче и после плодово
7,30,8ч.кърма
10,11ч.суче+каша/за да си засити/
Често ползваме гърдата и за приспиване Wink
Виличка,като и е открито дупето по-често и ще отшуми,не се притеснявай Peace
Честит рожден ден на мама Ди! newsm51Бъди щастлива!!!

# 71
Vili4ka аз приготвям нишестето със  сухо мляко и Стаси го обожава,яде го от 6 месечна,но в последно време не съм и правила Embarassed
kleo_80 ами ние се храним така:
8-9ч.-к.мляко
12-13ч.-супа или готвено(тя яде всичко и затова и давам от нашето ядене)
16-16.30ч.-филия със сирене и домат или само с масло,грис,каша
19-19.30ч.-различни плодове,нарязани на ситно с бисквита
21-22ч.-к.мляко
Горе долу такова ни е менюто
лека на всички,вие ще се наспите,а аз още не съм лягала,айде  Hug

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 02:10 от pepi

# 72
бодливке ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ  много да го слушаш и да  те радва.нашето меню е следното
7.30-кърма
10.30-попара  със сирене или бисквитки с мляко
12.30-13-кухнята малко супа след него и второто.заспива с кърмата
16-17(като станеме)каша след нея малко цица Joy
18 половин бурканче плодово
20кърма
22 па к и заспивамеее hahaha Joy без нея не става newsm78
през останалото време на вън ядеме зрънчо,солетки и бисквитки Joy
сложих на дидка снимки в септември незнам дали не съм объркала нещо обещавам тези дни пак да сложа по пресни  bouquet

# 73
Здравейте, милички!

Честит празник на всички!   bouquet

Честит мини рожден ден на Бояна и Виктория!   bouquet

Благодаря ви за окуражителните думи!  Hug

Клео, ние се храним горе-долу така:

6:00-7:00 - кърмене
9:30-10:00 - каша или попара (а сега lilli ми е дала едни царевични макаронки и днес ще ги пробваме)
13:00 - зеленчуково пюре с жълтък или месно пюре
16:00 - 16:30 - грис или кисел или плодово пюре с бисквита
20:30-21:00 - кърмене

pepi, какво е това сухо мляко - не е АМ, а някакво друго така ли?

Гушки на всички!  Hug

# 74
Здравейте девойки Hug.
Vili4ka може да ви излиза зъбче Thinking и за това да се е подсекла госпожичката.Дарис никога до сега не се беше подсичал,но 3-4 дни преди да му избие зъбчето дупето му се зачерви.Сега всичко е ок,може и при вас да е така.За месото,аз го варя късам го на малки парченца и го замразявам.След това взимам колкото ми трябва,размразявам и слагам в сварените зеленчуци,пасирам заедно и става чудесно.Пробвай така,не пасирай месото предварително а ,заедно с зеленчуците Peace.
kleo80,БОДЛИВАТА нека са ви живи и здрави християнчетата,нега бог да ги закриля Heart Eyes
Нашият режим е горе долу такъв:
8ч-200мл АМ
12ч-200гр пюре(редувам 3 дни месо,3 риба и един само зеленчуци)
16ч-200гр плодово пюре
20ч-200мл АМ или каша-7те зърна(ако не му се спи много)
24ч-200мл АМ
4ч-200мл АМ
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ДИНА ПАТЕРИЦА  bouquet
pepi а, как даваш тази филия с сирене и домат newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт