Целувки на всички!

Все я чакаме да порасне тази косичка 
Сйй Уоман,оправяйте се бързичко,пиши когато можеш
ДА ви е жив и здрав татито и много да ви слушка 
И така......

!Дано бързо ви минава
! Честит празник на татито ви!
Снимките са супер!

Водих я на лекар и казаха, че е от памперса и в къщи да стои по гащички без памперс. Дано й мине бързо.Толкова ми е мъчно, тя никога не е била подсечена а сега 

А иначе боли ли я, плаче ли?
Сега след много протести,след банята,успях да я приспя на нашето легло и сега като се опитам да я преместя в нейното съм сигурна, че ще се ококори 
Иначе незнам дали я боли - когато я мия или мажа не протестира - явно не реагира при допир, предполагам ако я болеше щеше да пищи, незнам.Много ми е криво, защото никога не съм допускала да се подсече.Един единствен път имаше подобен проблем много отдавна, когато реших да пробвам памперси Либеро и се обрина от тях. И от тогава не експериментирам с памперси и козметика. 
Водих я на лекар и казаха, че е от памперса ...
?
На всеки може да се случи, колкото и да внимава, не се самообвинявай излишно!
- знаеш, че само на себе си вредиш. Разбирам те много добре, защото и аз често зациклям в такива депресии и нервни кризи като ми се понатрупа. Може и от хормоните да е свързано (примерно седмица преди да ми дойде). А, най-после ми дойде - 7месеца и 1/2 ми се отпусна ... само 

А Александър да се оправя бързо 
Имах нужда някой да ме окуражи и да ми каже някоя и друга мила дума. Почувствах се много по-добре. Цяла сутрин размишлявах и се самообвинявах. Като се прибрах на обяд момиченцето ми ме чакаше с грейнало личице, широка усмивка и протягаше ръчички веднага да я гушна. Сякаш искаше да ми каже, колко много ме обича. Цял след обяд ми се е радвала, както и аз на нея и си сука без проблеми. Сега се чувствам доста по-добре и се надявам да не допускам друг път нервите да се пренасят на детенцето ми.
Дори мислех,че няма да си обичам бебетолуда работа
.
!

Бъди щастлива!!! 

без нея не става 

.
и за това да се е подсекла госпожичката.Дарис никога до сега не се беше подсичал,но 3-4 дни преди да му избие зъбчето дупето му се зачерви.Сега всичко е ок,може и при вас да е така.За месото,аз го варя късам го на малки парченца и го замразявам.След това взимам колкото ми трябва,размразявам и слагам в сварените зеленчуци,пасирам заедно и става чудесно.Пробвай така,не пасирай месото предварително а ,заедно с зеленчуците
.

?