ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 340
  • 284
  •   1
Отговори
# 270

добра идея ама малък е на градина а таткото на работа ех ако можеше

DIVA_ORHIDEQ,пращай ги обратно в провинцията,ще ти развалят спокойствието а ... Joy
!

Party Laughing Heart Eyes

# 271
Здравейте, милички!

Дива Орхидея, свърши ти спокойствието, а  Joy

Лика, честито зъбче на Алекс и да го нацелуваш от нас!  Hug

Зайко, Мишленце, sea woman, бързо да оздравяват мъничетата !!! Ех ама и това променливо време много допринася за вируси и неразположения Sad Гушкаме ви всички  Hug

Роситка, добре дошла   bouquet

ditka_ta83, добре дошла при нас   bouquet

Ние иначе сме добре.Ама не можем да преборим парченцата в пюретата.Ей сега й намачках един картоф, ама хубаво го смачках, нарочно не го пасирах, смесих го с тиква с морков и започнахме обяда.Но Али още не се сеща да "дъвче", а направо гълта.И като се задави с едно парченце и повърна всичко  Sad Много трудно се учим да папкаме, направо е ужас.Но ми се струва, че е време да минаваме полека лека на парченца... Знам ли!? Вие как сте с парченцата?

Гушки на всички и весел ден!  Hug

# 272

Виличка да бе  ужас нали нямам повече спокоиствие. Край  с тях.А с парченцата нямаме проблеми давам на ДИДИ всичко.Вчера даже и давох 1 кренвиш и когато гледам той на половината hahaha Joy #Crazy newsm78 направо умрях тя от по малка си е така даже започна като бебе да смучи хляб #Crazyбанана си го яде сама.Не се притесняваите  всичко с времето си всяко дете е инвидуално.  bouquet  bouquet

# 273
Здравейте всички Grinning

Ааааа какви са тия хреми и сополи.Да се махат,че ще има  #2gunfire #2gunfire Ще ни мъчат те дечицата.Пожелавам всички скоро да са във форма.
sea woman, дано всичко се окаже само предположение.Не се притеснявай толкова,с теб сме,всичко ще бъде наред.А иначе как е Александър?Хапва ли друго освен мляко?Да не би всичко просто да се дължи на никнещите зъби newsm78 Thinking Ха дано това да е Praynig
Росита, привет на вас с Боянка отново Hug
Виличка,ние също нямаме проблем с парчетата.Аз май имам проблем,детето си хапе дъвче и гълта,а аз покрй нея само,гледам да не би да се задави.Да чукна на дъро досега не го е правила.А днес едва успях да я прелъжа с една трета пилешко пюре(май пилешкото не го обича много)и после ние като седнахме да обядваме( и тя седи с нас на столчето си) за първи път се осмелих да дам от нашето ядене (като готвих се съобразих с нея).Хареса и много дъвче си,в едната ръка размята коричка хляб и от нея си погризва Grinning Абе гладно моето сете няма да остане.
Орхидейка мацко,не те ли страх да даваш кренвирш.В смисъл че се правят от най-големите боклуци,знам ли newsm78 В ниаккъв случай не те упреквам(да е ясно Wink),ти си преценила така значи е правилно Peace А банана и Вяра си го яде сама,хапе и дъвче Crazy
дитка_та83,привет на теб и на бебчето ти  bouquetРазкажи ни за вас,когато имаш време.
БОДЛИВАТА,няма те нещо тия дни,как сте?
Соня,много сладки снимчици на морето сте направили.Али е сладурко голям.
Телма,Боянчето е била страхотна малка кума.Ама колко е къдравка,голяма е красавица.
А пък Вяра запетайката иска само да ходи - тя обувки още няма които да и стават ама да ходи иска.Много е смешна  водим я и аз и всички останали подред и тя като види някой боклук по земята спира и се навежда иска да го взима ooooh! А от вчера вече напълно е овладяла да казва колко ще порастне и вдига ръцете висоооко високо - много съм доволна,че така бързо схваща Grinning
зайче дано ви се размине настинката Praynig
мишленце, и при вас бързо да отшумяват тези сополи Heart Eyes

Много  Hug на всички и весели разходки!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 16:19 от Дес

# 274

Здравейте сладури и сладурковци,днес времето се оказа чудесно за разходка и ние се възползвахме Mr. Green
Честито на днешните празнуващи Виктор на Lati,Димана на dreshkata,Георги  на pepita78 и Габи на mamma_Di !!!Да са живи и здравички и много послушни!!! ditka_ta83, привет и от нас  Hug
Rosita добре дошли и на вас  welcome
7of9 - честита сбъдната мечта, мила!
sea woman, дано всичко са напразни тревоги и малкия да се оправи бързо  Praynig,че много неприятно с тези антибиотици
Телма, спокойно, няма да е нищо сериозно  Peace
Лика, честито зъбче на Алекс
Виличка   ние също нямаме проблем с парчетата,дъвче,премята из устата и гълта,е имаме и случаи на задавяне  Sick,но слава богу нищо сериозно.

# 275
Честито на палавницата Габи!Да е все така будна и пъргава!

Къде сте всички Thinking Днес се оправи времето и  избягахте по разходките Grinning
Лека вечер  bouquet

# 276
Здравейте мами и бебешоци. Ето ни отново с Алито. Не бях писала скоро де от мързел де от нямане на време.

Дес ей ме на wavey wavey wavey тук съм

Какви са тия настинки, да се оправят малките захарчета, че никак не е приятно това с хремата и кашлицата. И да не съм чула повече за такива работи Naughty Naughty Naughty

Сега малко и за нас - Алинка и тя се числи към финните мадами само 7330 ,но за сметка на това сме си доста височки 74 см. Имаме си 4 зъбчета и сме като зайко. Направо нямаме спирка по цял ден върви подире ми. Бяхме почнали да спим по цяла нощ, но от една седмица се събуждаме и мама е  Shocked
Качих малко снимки в албума да видите колко сме порасли.
Гушки на всички и приятна вечер от нас.

# 277
Привет и от нас!
Прибрах ме се от болницата.
Сега чакаме резултатите от генетичните изследвания.
Дано всичко е ОК  Praynig
В понеделник ще ходим на транс-фонтанелна ехография(дано така се пише).

# 278
  • Варна
Ох, болници, болести, голяма гадост!!! Пфууу! Макар да са част от живота, да се махат!!!!
Александър изяде днес малко каша следобяд, кашля по-малко, но ме е страх да не прави нещо скрито. Чакам понеделника с надежда, че всичко ще е много по-добре...

Къде сте всички Thinking Днес се оправи времето и  избягахте по разходките Grinning

Дааа, плъзнали като !!! И ние се възползвахме от хубавото време. Точно реших да се прибираме към 17 часа и магаренцето реши , че уж ще спи. И аз като гламава обикалях, обикалях (детето да спи на въздух)..., накрая ми се ухили победоносно и се прибрахме.  smile3533
Отивам и аз сега да отмарям, че не е ясно утре какъв ден ще изгреем!  Wink

Спокойна нощ на всички!  smile3524

# 279
Здравейте, моми4ета!
Алинко преди малко заспа, а мъжо излезе уж за малко, а после се обади 4е щял да ходи с един приятел (бивш колега) в някакво кафене - Хм......... smile3516 - от както се познаваме никога не е ходил на кафенета и барове с приятели и сега откаде го измисли това незнам...  newsm12  Та поне да използвам момента да се разпиша тук...
Ох, много неприятно с тия болести и болници ... На вси4ки да минава бързо и да не се слу4ва пове4е...  love001
emmy, дано вси4ко е наред и при вас, мила, и да се успокоите! Стискам ви палци!  newsm10
Моми4ета, ще ме извините - аз спирам до тук, 4е нещо немога да се концентрирам!
Лека нощ на вси4ки!  bouquet

# 280
  • София
sea woman, zaicheto, дано бързо да отшумяват настинките да не се мъчат момченцата и мамите им!  Hug
emmy, не си спомням защо ходите на такива стряскащо звучащи изследвания  Embarassed... но дано всичко е ок с вас.  PraynigСтискаме палци и виртуално ви прегръщаме  Hug
Телма, напълно те разбирам ... и аз преди години си бях напипала нещо и ошашкала, но се оказа, че нещо си ставало по време на овулация (май ... newsm78 ... или по време на менструация беше... newsm78) и нали структурата на гърдата е зърнеста, та някои 'зрънца' вътре ставали по-големи ... та нищо обезпокояваще в крайна сметка. Дано нищо няма и при теб! Praynig
jeni23, добре си се завърнала! Много висока мацка, бе, да е жива и здрава!  Hug Ние вчера се мерихме - 8 кг и 70 см - кръгло се получи  Grinning
Vili4ka , и Вики не може да преодолее още сукателния рефлекс и само сърба, а не дъвче, при все че има 6 зъба. Ама ще му дойде времето - постепенно - нали знаеш, всичко е до дете, няма повод за притеснения.
mishlentze, и Вики пръцка, и аз съм я чувала нощем докато спи. Но незнам на какво го дължи ... е, тя винаги си пръцка, само понякога по-често ... може аз като съм яла по-пикантно ... или тя като яде карфиол, грах и подобни газообразуващи  newsm78 : А дали ги болят коремчетата мишките?
Ааа, 7of9, искаме снимки!  Sunglasses А какъв е фотоапарата ви? ... и на нас ни предстои такава покупка, спрели сме се на: Eто този Лика, я си кажи професионалното мнение?  Hug Sunglasses
Хайде, ще се насочвам към леглото и аз, щото с това наше будене на 3 часа съм  #Crazy

# 281
ditka ta 83 welcome!
Des,Sea Woman благодаря эа поэдравите!Черпя cook Wine Glass

Дано всички бебоци да се оправят бърэо.
Аэ съм эа Януарчетата диви есента посрещат те щастливи.
Ох,Бети се събуди.Доста раничко.Баща й се къпе,тъй че ви каэвам ЛЕКА.

# 282
  • там където ме зове сърцето!!!
Ех ,то почти утре но..
Честит мини рожден ден на Габи и Бети !

# 283
  • Пазарджик
Благодаря за поздравите за 9-месечната Габи. Ето скромна почерпка от нас  party023   beer2 Wine Glass
Честито и на останалите минирожденици! Да са живи и здрави!
Ditka ta83 welcome
Снощи Габи плака през цялата нощ и аз успях да заспя чак към 6 часа, когато баща й я пое. И сега съм гроги. Ще ходя да си легна, пък дано тази нощ да спим, че #Crazy

# 284
  Моето семейство вече спи  newsm44,та реших да ударя едно оЧо да видя как е настроението  Mr. Green
  Мацки,дават го и утре и другата седмица много добро време за бебоци,така че пожелавам на малките джеремета да слушкат и да спинкат през нощта,за да са бодри мамите за разходки през деня HugА на хремавите и сополивите,и ние влизаме в това число,бързо възстановяване и никнене на зъбки.
Като гледам изписахме и тази темичка та да се почерпим по случая
  party023
е май и аз ще лягам лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт