добра идея ама малък е на градина а таткото на работа ех ако можеше
DIVA_ORHIDEQ,пращай ги обратно в провинцията,ще ти развалят спокойствието а ...

!

Гушкаме ви всички 

Много трудно се учим да папкаме, направо е ужас.Но ми се струва, че е време да минаваме полека лека на парченца... Знам ли!? Вие как сте с парченцата?
направо умрях тя от по малка си е така даже започна като бебе да смучи хляб
банана си го яде сама.Не се притесняваите всичко с времето си всяко дете е инвидуално.

Ще ни мъчат те дечицата.Пожелавам всички скоро да са във форма.
Ха дано това да е 

Абе гладно моето сете няма да остане.
В ниаккъв случай не те упреквам(да е ясно
),ти си преценила така значи е правилно
А банана и Вяра си го яде сама,хапе и дъвче 
Разкажи ни за вас,когато имаш време.
А от вчера вече напълно е овладяла да казва колко ще порастне и вдига ръцете висоооко високо - много съм доволна,че така бързо схваща 

на всички и весели разходки! 

,че много неприятно с тези антибиотици 
,но слава богу нищо сериозно.
тук съм

Днес се оправи времето и избягахте по разходките 
!!! И ние се възползвахме от хубавото време. Точно реших да се прибираме към 17 часа и магаренцето реши , че уж ще спи. И аз като гламава обикалях, обикалях (детето да спи на въздух)..., накрая ми се ухили победоносно и се прибрахме. 

- от както се познаваме никога не е ходил на кафенета и барове с приятели и сега откаде го измисли това незнам...
Та поне да използвам момента да се разпиша тук...

Стискаме палци и виртуално ви прегръщаме 
... или по време на менструация беше...
) и нали структурата на гърдата е зърнеста, та някои 'зрънца' вътре ставали по-големи ... та нищо обезпокояваще в крайна сметка. Дано нищо няма и при теб! 
Ние вчера се мерихме - 8 кг и 70 см - кръгло се получи
: А дали ги болят коремчетата мишките?
А какъв е фотоапарата ви? ... и на нас ни предстои такава покупка, спрели сме се на: Eто този Лика, я си кажи професионалното мнение?

,та реших да ударя едно оЧо да видя как е настроението
А на хремавите и сополивите,и ние влизаме в това число,бързо възстановяване и никнене на зъбки.