.А ти с какво си се сдобила,че Марчето нещо е пропуснала
.
.
.
Сигурно вече сте ме забравили и ще трябва да подновяваме познанството
Цели 2 месеца бяхме в Бургас и там много ни хареса, с изключение на кофти случката- открадването на цифровия фотоапарат от количката ни по време на разходката
Беше страхотен, ама какво да се прави. Жалкото е, че не мога да ви покажа колко мнооооого сме пораснали 

Мисля , че и пробиват други, защото два дни поред има температура и вечер почти не спи...
Надявам се и аз да не е сериозно, но нали знаете докато не видя черно на бяло
ама хайде да не се оплаквам.
- Благодаря, добре съм! До сега само един, два пъти съм усетила леко гадене, но минава барзо...

Сега очаквам кучешките отдолу.
Боянка е много сладка госпожичка,голяма чаровница ще излезе 
.
.Как сме днес маи ще е супер времето.ЛИКА честито зъбче на голямиуя сладур.(тои много сладък бе
като фурия е малиии една на пред 5 на зад като раците.Купих и кашичка на АЛЕТЕ с малко шоко (за деца след 8 месец)и я хареса много .Вичко сме опитвали и реших да е нещо ново,но се оказа че еднинствената марка която не я заменя е МИЛУПА.Това за сега е от нас.Чакаме татито и баткото да се върнат от провинцията ех не можете да си представите какво спокоиствие ми беше 2 седмици като мома бях
а сега пак на ново къщата ще е с краката на горе

Вчера бяхме на преглед, да ни видат след 1-но седмично лечение. Педито чу някакви "дискретни" хрипчета и аз съм сега като попарена. Продължаваме с 2-я антибиотик и в понеделник пак сме при нея. Ще го чуе и може да ни изпрати на рентген, ако има нужда. Не ми се мисли...

Една голяяяяяма
, за малко успокоение!
(ех,тез малки умни душици)

Малката просто сега няма спирка и много често е на ръце и на мен ми идва малко в повече. Мъж ми по цял ден го няма. ...
Най-много за следобедна закуска обича овесени ядки с някакъв плод, най-вече сини сливи
и грехота е да не ги използвам..но скоро запасите свършват 
Благодаря предварително
Идеята за заглавие е супер!
Текат сополи като реки, какво е това нещо не знам
Днес звънях на доктора и ми каза с тобрекс да се лекуваме - капките за очи.
Не ми се вярва, вече 3 седмици от него давам, а само от 1 забелязвам по-отчетливо че имат газове. Довечера май и еспумизан ще им дам.
много се радвам да те "видя" отново 
Определено се чувствам по-добре сега.
И аз съм с бучица още преди да забременея, бяхме направили всички изследвания и седмица преди операцията (щяхме да я махаме тогава) разбрах че съм бременна. Сега още се уфлянквам, но скоро трябва да отида да я видим пак, че е доста попорастнала 
днес пак му давах витамин и сиропче. Дано ни се размине, че много лошо с тия настинки