ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 328
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
какъв е този ентусиазъм за апрески.
Моля те,не ме разбирай погрешно Laughingне искам да купувам.Просто мишлето не престана с тез апрески и реших да проверя дали ги има тук и съм сигурна,че съм ги виждала,но къде newsm78.
А ти с какво си се сдобила,че Марчето нещо е пропуснала Whistling.

# 256
Лисана, нов фотоапарат, за какъвто съм си мечтала. А за апреските няма лошо. Само се чудех аз ли нещо не съм го измислила.  Grinning

# 257
Здрасти мили мами Heart Eyes Сигурно вече сте ме забравили и ще трябва да подновяваме познанството Grinning Цели 2 месеца бяхме в Бургас и там много ни хареса, с изключение на кофти случката- открадването на цифровия фотоапарат от количката  ни по време на разходката smile3518 Беше страхотен, ама какво да се прави. Жалкото е, че не мога да ви покажа колко мнооооого сме пораснали Simple Smile
Бодливке честито за твоя нов Simple Smile
Бояна още не пълзи, само се изправя, не иска да стои седнала нито в количка, нито в кошарка или където и да е другаде, да не говорим за легнала с изключение на времето когато спи/а тое съвсем малко- най-много час следобед/. Голяма е панта. Изпадам в ужас когато сме на разходка.
Има общо 9 зъба, най-малко- толкова успявам да преброя- 4 напълно пораснали и 5 половинки Simple Smile Мисля , че и пробиват други, защото два дни поред има температура и вечер почти не спи...
на 15 август, когато навърши девет месеца тежеше 8900-9000 и висока 73 см Simple Smile
Ще имам време да пиша по-често тук, надявам се, защото ще работя само в къщи за сега.
А по повод на Нуби и мен бройте за фен, и Бояна най-вече , от самото си раждане:lol:
Поздрави и целуффки от мен

# 258
Момичета много благодаря за успокоителните думи!   bouquet Надявам се и аз да не е сериозно, но нали знаете докато не видя черно на бяло  Confused

Rosita добре завърнали се с Боянчето! Много порастнала адашката  Laughing Много хубаво, че ще си работиш от вкъщи, че аз съм вече 3 седмици на работа и  Cry ама хайде да не се оплаквам.

ditka добре дошла в януарския отбор!

# 259
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
liliq_velikova - благодаря за инфото за смокините. Добре си растете, направо супер!

пеперудка - радвам се, че поне покрай темичката се разведряваш! Целувки на Симонка-бонбонка! А, иначе как е настоението?

клео - и на мен много ми се идва! Я, дай малко повече инфо, къде се събирате и отделно мога ли да се присъединя към вас откъм Илиянци? /може и на ЛС за да не занимаваме момичетата/

ilindi4ka - де да можеше, като в сънят ти да никнат зъбките на един дъх, но уви ... само сън!

Gushanka - как е Криско? Аз не писах, защото неможах да намеря капките!

Телмичка - няма да се коркаш, всичко ще е наред! Мишленцето, добре ти е обяснила!

ditka_ta83, привет и от мен!

rosita
- добре сте ни се завърнали! Много сте пораснали, което е страхотно, а за фотото, много неприятно, но важното е здраве да има! Целувки!

Лисана
- то на Дарис хубаво ще му предадеш, ама кажи после и дали е изпълнил заръката!

7of9
- честита сбъдната мечта, мила!

Ей, момичета - зарибихте ме да се загледам и аз в Сървайвър, че да видя таз толкоз обсъждана девойка с големите бомби! А, ББ3 го попоглеждам докато се приготвяме с Алекс за спинкане, но определено е пълно с простотия, амастава за разтуха.

Заглавията са страхотни и съм твърдо ЗА да бъдат на първа страница и да вървят по ред, но нека все пак и да се съобразим със сезони и т.н.

Аз да ви се похваля - ИМАМЕ СИ 5то ЗЪБЧЕ!
Малко ми олекна, но чакаме и следващото, та съм се настроила за още малко тормоз!

Целувки на всички и лека, и спокойна нощ, че задачи ме чакат!

# 260
Здравейте!

Ее, живо здраво - форум! Моми4ета много сте изписали - 4естно да си призная неможах да из4ета вси4ко... Но много ме развеселихте, то голяма веселба тука пада...

pepi ми тя Соня от гости не може да седне на компа Laughing.Може би днес ще се включи.

Ааа, не е от гости... Съпруга тази седмица запо4на нова работа (на смени) и не мога нещо да вляза в кра4ка още... Пък и последните сутрини си поспиваме доста с Алинко - та си проспивам времето за форумстване...

За моми4етата дето питаха за мен   newsm51  - Благодаря, добре съм! До сега само един, два пъти съм усетила леко гадене, но минава барзо...

ditka_ta83, добре дошла!

А ние сме с нов репертоар - Али прави "муцунки" като го накарам и кашля след като аз или баща му се изкашляме (наро4но), като по4на да му пея "хей ръ4и4ки" и тои вдига рацете и се хили -усмивка 2 зъба. И друго - като се изправи в кошарата и се пуска ( не се държи за решетката - в на4алото падаше на първата секунда на дупето си, но днес го гледам 4е се пуска, стои секунда, две прав - после пак се хваща за решетката, пак пуска и пак наново - голяма игра пада...

Аз ка4их малко снимки в албума преди няколко дена от морето - ходихме в неделя на есенно море - Али много хареса да си играе на пясъка - за съжаление нямаше слънце, но пък не беше и студено...

Аз спирам за сега. Лека нощ на вси4ки мами и де4ица!  love001

# 261
  • Madrid
Добър вечер милички!
Телма,всичко ще е наред,ще видиш Hug
Соня,малкия е много сладичък Laughing
Росита,здравей Peace
Добре дошла на ditka_ta83  bouquet
Лика,честитка,мила,ние от скоро сме с+още 1=6 PartyСега очаквам кучешките отдолу.
А Самуил също кашля нарочно,като не му се обърне внимание започва да издава едни ръмжащи звуци,направо ме разбива Heart Eyes
Иначе продължава с опитите за пълзене,не се изправя и така,това от нас!
Лека нощ!

# 262
Telma и аз имах бучка,но докато се наканя да ида на доктор и тя изчезна.Все още си правя ослушки и не съм ходила Rolling Eyes,а трябва.Дано не е нищо сериозно HugБоянка е много сладка госпожичка,голяма чаровница ще излезе Flutter
Sonja ти какво правиш тук по нощите?Я отвай да си лягаш,че утре пак няма да мога да те събудя до 11 Laughing?
lika като я изпълни,първо тук шъ са пофаля Laughing.
7of9 да запечатваш с новото фото най-хубавите моменти в живота Wink.
Фотографките,я да ви попитам нещо-как се казва опцията с която на заден план се вижда размазано?

# 263
А,илиндичка това с ръмженето и ние го умеем JoyРъмжи и се изпъва,направо падам от смях Laughing
lika ooooh! честито ви зъбче Hug.Много целувки за малкия чаровник Simple Smile
niunia вие как сте?Изглежда мъж ти не става от компа Laughing.

# 264
Здравеите мацкиииииииииииииии  bouquet  bouquet.Как сме днес маи ще е супер времето.ЛИКА честито зъбче на  голямиуя сладур.(тои много сладък бе Joy hahaha Heart Eyes Mr. Green)моита принцеска вчера омете цялата кухня с проходилката newsm78 hahaha като фурия е малиии една на пред 5 на зад като раците.Купих и кашичка на АЛЕТЕ с малко шоко (за деца след 8 месец)и я хареса много .Вичко сме опитвали и реших да е нещо ново,но се оказа че еднинствената марка  която не я заменя е МИЛУПА.Това за сега е от нас.Чакаме татито и баткото да се върнат от провинцията ех не можете да си представите какво спокоиствие ми беше 2 седмици като мома бях hahaha Joyа сега пак на ново къщата ще е с краката на горе #Crazy Rolling Eyes hahaha

# 265
  • Варна
Здравейте!  Sad

Много ми е притеснено.  Sad Вчера бяхме на преглед, да ни видат след 1-но седмично лечение. Педито чу някакви "дискретни" хрипчета и аз съм сега като попарена. Продължаваме с 2-я антибиотик и в понеделник пак сме при нея. Ще го чуе и може да ни изпрати на рентген, ако има нужда. Не ми се мисли...  Cry

# 266
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета и бебчета!
ditka_ta83 welcome
7of9, честито фото!Страхотно е като ти се сбъдне  някоя мечта!
lika,честито ви пето зъбче.Дано вече да спре с терора малкия сладур,че мама му се е стопила и ще се изгуби  Hug
niunia вие как сте?Изглежда мъж ти не става от компа Laughing.
Май,има нещо такова Joy
Rosita, много съжалявам за апаратчето.Пожелавам ти скоро да се  похвалиш с ново  bouquet
Telma,  Hug Hug
sea woman, дано всичко са напразни тревоги PraynigЕдна голяяяяяма  Hug , за малко успокоение!
Sonja, Алинко май усеща ,че мама има нужда от сън и слушка  bouquet(ех,тез малки умни душици)
DIVA_ORHIDEQ,пращай ги обратно в провинцията,ще ти развалят спокойствието а ... Joy
emmy, как сте???
Весел ден ви желая!

# 267
Благодаря на всички за милите думи Simple Smile
Телма, аз когато ходих на работа - 4 месеца може би, бях малко по-изморена от сега, но не толкова изнервена както съм сега Wink Малката просто сега няма спирка и много често е на ръце и на мен ми идва малко в повече. Мъж ми по цял ден го няма. ...
Да не говорим, че операцията ме наболява от време на време от целия този зор...
А за работата от вкъщи- пиша материали за правни списания, но почти не ми остава време за това.
Почти всичко аз готвя на Бояна Simple Smile Най-много за следобедна закуска обича овесени ядки с някакъв плод, най-вече сини сливи Simple Smile
Аз и готвя защото баща ми има голяяяяма градина с много пресни и вкусни плодове и зеленчуци Simple Smile и грехота е да не ги използвам..но скоро запасите свършват Sad
Бихте ли споделили как приготвяте кус-куса Simple Smile Благодаря предварително

# 268

mishlentze, ама опасни са ти мишките|!!! Ама пък и вие, как не ви е срам, да се храните спокойно на заведение искате, аааааааа!!! Joy Идеята за заглавие е супер!

Искаме, защото до момента сме успявали някак. Не особено спокойно, но все пак успешно. Ама вече няяяяямаааааа ooooh!

Лисана, свеки е в Прищина - Косово и там си е мизерия като тука. Обаче тя пътува насам-натам понякога и съм й казала ако види да купува веднага. С тия апрески ви взех здравето май Laughing

sea woman, дано се оправи бързо момченцето ти, не ви върви на вас този септември Rolling Eyes

Моите още са хремави, Ники се пооправя, но Ели в момента е в разгара на сополивите си дни Tired Текат сополи като реки, какво е това нещо не знам ooooh! Днес звънях на доктора и ми каза с тобрекс да се лекуваме - капките за очи.

Освен това нощно време и двамата имат страшни газове, то не е пръцкане, ами чудо Confused Лошото е, че тези газове ги будят и последните 2 нощи са ме будили през 20 минути. При вас получава ли се така? Не знам да не е от АМ - Милумил 3 давам newsm78 Не ми се вярва, вече 3 седмици от него давам, а само от 1 забелязвам по-отчетливо че имат газове. Довечера май и еспумизан ще им дам. Thinking

# 269
Rosita, привет Hug много се радвам да те "видя" отново  bouquet
Браво на Боянката и ти пожелавам скоро да се похвалиш с ново фото и нови снимки на принцеската Mr. Green Кус куса аз го правя както и за нас - сварявам и смесвам с масло и сиренце - Никола умира за топченцата Mr. Green Ако остане от закуската го добавам в обедната манджичка вместо сухар. И ние папаме само домашно приготвени манджурлийки. И аз се върнах на работа, вече втори месец, но се чувствам по-добре вече. Доскоро бях доста изнервена и си го изкарвах на малкия Embarassed но вече е по-различно. Всяка свободна минута прекарвам с него в игри и закачки, гледам да съм по-спокойна и в малкото време което изкарваме заедно да му дам цялата си любов Heart Eyes Определено се чувствам по-добре сега.
Телма, спокойно, няма да е нищо сериозно Praynig И аз съм с бучица още преди да забременея, бяхме направили всички изследвания и седмица преди операцията (щяхме да я махаме тогава) разбрах че съм бременна. Сега още се уфлянквам, но скоро трябва да отида да я видим пак, че е доста попорастнала Embarassed
Дидка, добре дошла  bouquet
Мишленце, голямо пръцкане, а hahaha
А, Никито и той нещо се разсополивил и нещо понакашля newsm78 днес пак му давах витамин и сиропче. Дано ни се размине, че много лошо с тия настинки ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт