Само така! 

За пръв път настива и доста се бях ошашкала.Вече е доста по-добре,първата нощ се будеше често,трудно дишаше,а тя нали си смуче палеца в просъница и се дразнеше и рееев!
Иначе апетит си има,днес хапна цяло бурканче пюре,а това отдавна не се беше случвало покрай никненето на зъбите.
Пак ще си похапва Али,труден период е и доста изнервящо,но всичко ще си дойде на мястото!
всички януарчета са толкова порастнали, че чак се зачудвам кога мина това време
и Дари е станала цяла принцеса 
със сигурност не е гладен защото вече яде повече от преди и си изяжда всичко с апетит. Обаче си иска по три млека всяка нощ
какво да го правя хич незнам
.Няма да пиша повече по този въпрос,много ми е тежко.Не знам защо се чувствам много зле,някак си лично засегната
.
.
. Дарис ни разиграва до 5 часа сутринта и спахме до 9,бях като зомби.Зъбчето още не се вижда,но тропа 
,но ако е истина,можеш спокойно да се кандидатираш за най-възрастен член в форумаите на Бг-мама

.
Аз сама не мога де се оправям, опитах една седмица и накрая мъжа ми каза, че предпочита да няма в дома му истеричка и взехме детегледачка. 

Мъжа ми първо го обърна надолу с главата - никакъв резултат, после му бръкна в устата, нямаме спомен какво точно сме правили, освен че хвърлих Ели на плочките, за да извадя Ники от кошчето за кола. Тъкмо се бяхме прибрали от разходка и той спеше, оставих го в хора пред телевизора, за да съблека Ели за къпане. Мъжа ми влезе да източи топла вода, за да къпе Ели под душа. Само че докато събличах Ели, чух че Ники плаче и то сърцераздирателно , обаче реших първо да приключа с Ели. Не съм се забавила и 1 минута и по едно време както ревеше с цяло гърло и ни вопъл, ни стон. Отидох да видя какво става, понеже той се захласва понякога и го гледам червен и обърнал очите. Хвърлих Ели на плочките и оттам нататък вече го разказах. Дано на никого никога не се случва.
Едно прави едно, друго друго.
Сополките са от 2 седмици някъде,но се влошиха и не виждам подобрение.Единствения начин да спи е като му впръскам морска вода във вид на спрей и после му изсмуча сополките със помпичка,но не е много приятно за него,плаче доста,ама...после е спокоен.А кашлицата е по-добре.
,но ако е истина,можеш спокойно да се кандидатираш за най-възрастен член в форумаите на Бг-мама

м/у другото ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ

-прехвърли се през решетките и падна на земята.Аз се побърках,но слава богу има само цицина,не е отпаднала,нито е повръщала(нали това се гледаше в такива случаи).Направо вече няма къде да я оставя и да съм спокойна-само вързана в количката или на ръце
Как беше при нас. Светлин проговори късно. С много малък запас от думи беше и все чаках онзи момент на "отприщване", когато детето ще изразява целия си запас от думи, които пасивно е трупало. Но така и не дойде този момент на отключване на речта. Напредвахме малко и бавно. В един момент говорше почти неразбираемо за околните, аз го разбирах на 90 %. Все чакаха да преведа какво е казал. Има го и това, че мисълта изпреварва говора и затова говори бързо, без да изказва хубаво демите. Така. В момента има 3-4 годишни деца, които говорят по-чисто от него. С логопед работихме миналата година Едното обяснение, което даде е, че при раждането е имало момент на недостиг на кислород до мозъка и тъй като речта е последното, което се развива, е дало отрожение там. Нещо такова, може да съм неточна. Освен тове е и "аграматичен". Казва : "Отиваме си при вкъщи", "Аз съм като добър.", бърка предлози, понякога и родове...граматически категории на думите. Та за подезичната връзка. Неговата започваше почти от основата на зъбите и за да произнася по-лесно всички звукове трябваше да направим манипулацията. С пълна упойка, всичко мина за 4-5 часа и до вечерта все едно нищо не е било. Сега продължаваме работата с логопед.

Ужасно е! Не знам спомняте ли си как се беше задавила мойта дъщеря, но съм го преживявала този ужас и ти съчувствам искрено! Дано не се случва повече на никого подобен инцидент! 

Много папка твоя Нико бре! Браво на юначето 
Изобщо не иска да го глътне ми направо го изплю
И изяде пюрето с малко бисквита вътре. Отказвам се за сега от нишестето, по-натам пак ще опитам