ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 358
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
SEA WOMAN    newsm59 newsm59     на патерици
         Честит мини рожден ден на днешните празнуващи
  Чувал че не мисля да ползвам ,както си го завия малкия ,така си го намирам до следващото събуждане .Спим на тъмно .
Зимно чувал че за количката  използвах докато Дани беше на 4 месеца, вършеше ми много добра работа  .Сега мисля че няма да ми трябва .   
  Vili4ka-Надявам се да не е нищо сериозно Praynig
      liliq_velikova-Честито зъбче
 И ние сме вече в отбора на лазещите .Обикаля стаите , аз където съм и той със мен.Много е щастлив когато си играем с топка ,аз му я подам и той ми я връща.
 Ето събуди се малкия хулиган, приключвам.Чао  bouquet

# 151
Здравейте мамчета!

Много отдавна не съм писала, но когато мога ви чета. Включвам се, за да се похваля, че имаме зъбчета tooth, изникнаха две наведнъж. Две седмици се мъчи милата, плачеше по цели нощи, но дано следващите никнат по-безболезнено. Иначе вече седи, пълзи и се изправя, постоянно изследва нови територии и играе с всичко друго, но не и с играчките си Grinning.

Виличка дано всичко е наред при вас,  Натали се роди с две кистички отгоре и аз много се бях притеснила, даже си помислих да не са зъбки, но ме успокоиха че е нормално. По късно изчезнаха сами, а преди два месеца й се появиха отново този път отдолу от вътрешната страна на венеца, тогава педиатърката ги видя и каза че е съвсем нормално и  понякога се появяват при никнене на зъби - отново изчезнаха от само себе си.

Натали също спи в чувалче откакто се е родила, преди няколко дни я сложих да спи в зимното, не е протестирала, а  чувалчето  за количка го купих в комплект с количката. Хапваме бисквитки Закуска, но и тези на Hipp и се услаждат.
Разгледах снимките в албумчето, всички бебешори са пораснали много и са страхотни сладури.

Това е за сега много гушки и да нацелувате всички сладурчета от нас.

# 152
Честит 8-ми месец на Александър и Симона!Много усмивки да раздават на мама и тати и да растат здравички и щастливи! Hug

После ще пиша по дневният ред,че нещо окъснях днес Wink!
Много целувки на всички! Heart Eyes

# 153
Mishlentze аз давам плод 2 пъти на ден сутрин и след обяд, а за млякото педката каза, че до 1,5г. хубаво да е на адапте или кисело, ако не е кърма.

Да питам и аз нещо какви бисквити давате, обикновени ли? И друго като капват банан дечицата забелязвате ли някакви промени в акитата, че вече 2-3 пъти гледам едни такива малки кафяви нишчици, които личи, че са от банана, но дали е нормално?
Аз в събота дадох месо за пръв път – домашен заек, но вчера в акото имаше ярко зелени участъци, това дали може да е от месото? Нещо можете ли да ме посъветвате?
Хайде лек ден и извинете ме за фермана!

Честито зъбче, Liliq_velikova!

Ние още спим на нощна лапма, иначе не ги виждам, а Ели нощно време си търси бибата и скимти и буди брат си, така че ако не видя къде е бибита, за да й я дам, после трябва да приспивам 2 бебета, вместо 1.  Rolling Eyes Спим с чувалчета, вече сложих зимните и им е добре с тях.

Чувалче май няма да ни е нужно на нас, те моите в количката трудно издържат вече, като гледам май ще прохождаме скоро. Така че съм купила само космонавти и грейки. Само подходящи обувки не мога да намеря нещо.  Rolling Eyes Ако някай види апрески някъде, моля да ми каже,  защото обиколих де що магазин има и резултата е Rolling Eyes

Мерси за инфото за плода. И аз гледам да давам по 2 пъти, ама някъде четох че едва ли не на всяко ядене трябва да има за десерт плод Shocked

И аз като давам банан става така с акото, не се притеснявай. Бисквити давам главно от специалните детски, но понякога давам да гризат обикновени, защото детските много бързо се разкапват и целите деца стават в  лигава каша. Давам и гевречета за гризане. Има едни мънички, в пликчета, много са им удобни за хващане и ги ядат с кеф.

За заешкото не знам, моите не го долюбват много и рядко давам.

Честито зъбче и на детенцето на мама Стефания  bouquet както и честито на минирожденниците  bouquet

Телма, и аз бях кума преди 2 седмици, много тежка сватба беше, водих хоро Shocked, имайки предвид, че аз хората не ги умея много, даже на мойта сватба не играх, но кумците ме изнудиха Rolling Eyes Много танцувахме  с кума, повече и от младоженците даже. Joy Но ние сме си купонджии, де, не учудихме никой от познатите ни Mr. Green След това 3 дни се възстановявах.  ooooh! А моминското парти беше страшно, прибрах се подпийнала и в супер настроение, но на другия ден махмурлука ми съкрати живота Confused затова си взех поука и на сватбата сръбнах само 2 чаши винце.  Laughing

# 154
  • Варна
Здравейте!
Благодаря ви за споделеното относно спането на лампа и чувалчетата. Снощи реших и аз да пробвам отново малкия в чувалче, но го заблехосах след храненето в 3 часа. Инъче се усеща и не иска.  newsm78 Така няма много свобода във въртеливите движения и се нерви, но затова пък аз бях спокойна и не се надигах постоянно. Тази вечер ще опитам още с ранното лягане. Изгасих и лампата по същото време.   thumbsup Всъщност те нещата са свързани. Ако си спи в чувалчето, осветление не е нужно, само по ударите на главата, ще се ориентирам, че се е изместил и ще го придърпам.   newsm62 Мнооооого се врътка насам-натам и се чува постоянно туп-туп я в страничната табла, я в решетките, въпреки че съм обезопасила навсякъде.  smile3521
Много се мъчи детенцето сега с тази кашлица и хрема. Вчера ходихме при педито, няма бронхит, но пак сме на лекарства.  Weary Така кашля, че чак ми се къса сърцето. И като текнат и онези от нослето, ммммммм... smile3516 Ще се оправим. Не иска да яде никакви пюрета и сме почти (да не кажа съвсем) само на мляко. Както беше и след разстройството, пак ще започваме наново почти със захранването.  newsm78
mishlentze, ама ти как успяваш да бришиш толкова по магазините, а малките мишки? Или са с теб?
След това 3 дни се възстановявах.  ooooh! А моминското парти беше страшно, прибрах се подпийнала и в супер настроение, но на другия ден махмурлука ми съкрати живота Confused затова си взех поука и на сватбата сръбнах само 2 чаши винце.  Laughing

hahaha newsm62 newsm10 smile3521 Еййй, купонджийке!
Stefania_ , браво на твоята мома. Нашият юнак чак сега започна да подава сигнали, че му се ще в седнало самостоятелно положение.  Hug

Цитат на: Telma в понеделник, 25 септември 2006, 10:58
Лельо Бодилке  , Боянчето е нацелувана! Значи ще стане лична убавица щом на теб мяза

ТАКА, ТАКА!!!  Joy

# 155
  • Варна
Ах, момичета, отдавна не бях преглеждала албума!!!! Ма леле какви са ни Убави дечиНята!!!! С глас се смях на Вара (на майка й де, за коментара) как действа "келнерите" отсега!  Joy hahaha ... "да се доомажа!"  newsm62 newsm62 newsm62 Бояна е страхотна кумичка, Дарето юрка майка си по магазините, Калоян задява мацките... ще пропусна някой, не се сърдете!
Мамини бисерчета!

# 156
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте момичета!
sea woman, вчера ми казаха лек за хремата (лично го изпитах при Калоян -чудесен е)!С кремчето Пулмекс бебе мажеш крачетата(казват вечер,но аз мазах сутринта -защото ми го казаха вчера сутринта) и обуваш чорапки . Мазах също гръбчето (без гръбначния стълб) защото много хъркаше- снощи спа без да се дави от хремата.Каза ми го една мама от форума ,тя тук го е прочела ,ако искаш пусни търсачката -при тях действа ,при нас също ,дано и при вас има успех,че много се мъчат милите с тез цифундри(БОДЛИВАТА ,малко плагиатствах Joy)

# 157
Здравейте най-после от мен!
Все като се наканя да пиша и форума нещо го няма никакъв Wink
Честито на патерица на всички рожденници и на мама Сий уомън!
Аз нямам никакво време за компютъра, понеже моята Монка е залепена за мен като гербова марка! Нашите заминаха в чужбина и на майка ми една приятелка е тук да ми помага. Мони все си мисли, че ще я оставя и не ме пуска от стаята да изляза - все мама мама. Станала е кисела, раздразнителна и циври много често Sad Виси ми на ръцете постоянно. Но иначе се справям. Като сме само двете е по-весела ( няма заплаха от оставяне  Laughing). Събота ходих на среща с класа - правим тази година 10 години от завършването и я оставих след като я приспах. Какво да ви кажа върнах се след час и 30 минути набързо, защото се събудила и ревнала за мама. По същия начин както Телма описа като ме видя и съвсем силно заплака  ooooh!
И аз гледах албумчето! Всички дечица са страхотни сладури и колко са порастнали!
БОДЛИВАТА честито ти апаратче ! А Дари ми изглежда голяма послушанка! Не е като нас дивак от класа.

# 158
Здравейте, милички!    Hug

Бодливка, честито чувалче и честит апарат - в едното да спинкате с другото да се щракате докато спите  Joy

liliq_velikova, честито зъбче   bouquet

Telma, аз слагам обикновени бисквитки понякога в плодовото пюре или в нишестето Peace

Милички, много ви благодаря за споделеното и за окуражителните думи.Бяхме на стоматолог - каза , че това е зъб  #Crazy После бяхме на хирург-стоматолог - и той каза, че е зъб. Днес бяхме на консултейшън - педи каза киста. Е незнам вече какво е и що е, но Али се успокои, явно не я дразни толкова. Иначе ако е зъб ще порасте, а ако е киста ми казаха, че когато тръгне там зъбчето ще я "избута" и ще се разнесе сама.Така че да чакаме и да не се тревожим Peace

Иначе Али е станала 8.900 - дунде на мама  Joy А днес й дадох заешко на обяд - на Гербер.Ма това пюре направо си е на парчета, не е смляно като другите.Али дъвка, плю, пребори половината пюре и не й стигнаха силите за по-нататък  Joy Така че остана и за утре.А за после съм взела заека на Овко пък да видим кой ще предпочета мойта дъщеричка   chef

Поздрави на всички мами и бебковци и весел ден  Hug

# 159
  • Madrid
Здравейте!
Мен нещо ми е много убито,мъчно ми е за България и за приятелити ми,а да не говорим за помощта на майка ми и баща ми Cry
Тук съм самичка и понякога се депресирам лекичко...Вие сте виртуалните ми приятели  bouquet
А сега сериозно,стига мънканици Wink-спим на тъмно и в чувалче.Определено спи наспокойно и се върти постоянно,особено тази нощ сякаш разбираше,че съм тъжна и се будеше през 15 мин. Crazy
В 5,30 сме на ваксина,която трябваше да ни бият 7-я месец,но нали ни нямаше,после беше болен и затова сега.Да го видя и колко е пораснал,знам,че е около 8 кг.,но не знам с точност!
liliq_velkova,честито зъбченце!
Самуил стои при други хора,но няма на кого да го оставя PartyДаже мислихме да вземем някоя жена да го гледа веднъж в седмицата,ама засега са само намерения.
Ами казах си го,благодаря,че ме изслушахте Hug

# 160
Вили, радвам се, че са те поуспокоили малко Hug дано наистина не е нищо сериозно Praynig
Аз тия дни съм луднала на тема къщи и обзавеждане Crazy Слава богу, в петък поръчахме мебелите за спалнята и секцията за хола, това ще е за сега. Тия дни трябва да поръчаме и щорите, а всичко останало - по-нататък, дотук стигат паричките за сега. Мебелите са разкошни, много си ми харесаха. Преобладава цвят венге и избелен дъб Party Абе, такава лудница е да се обзавежда, че нямам думи ooooh! Живот и здраве началото на ноември трябва да си влезем в къщичката Praynig ако знаете само как ми е хубаво Mr. Green
Илиндичка, с най-голямо удоволствие бих ти дошла на гости, пък и езика знам Wink
мишле, на кое му казвате апрески? много ми е познато ама нещо не се сещам newsm78
ох, ние май сме най-шишкавите - 10 килца отдавна ги минахме Joy

# 161
Здравейте дружки Laughing.Аз от 2 дни не мога да влезна в форума и бях като болна  Crazyснощи седях почти до 2 и проверявах през 5 мин. дали не се е оправил Laughing
Ние от както открихме,че ни е много интересно в количката и не се завъртаме в къщи Grinning
БОДЛИВКЕ честито ви чувалче и апаратче и сега да качваш по често снимки на  Flutter
zai4eto леко по леко и всичко ще си купите PeaceНие сме от 11 месеца в нов апартамент и едната стая ни е още празнадетската.Стои празна,не от финансова гледна точка,а защото не знам как да я обзаведа CrazyКато за бебе ли,като за по голямо дете ли newsm78?Мъж ми се бъзга,че на Дарис не му трябва стая.Нямало да се отдели от мен до 18 годишен hahaha
ilindi4ka я по ведро бе мила HugИ на мен ми е много тежко в някои моменти,но стискам зъби или си чатя с Соня Grinning.Нали за това сме тук Peace
VIVKA  ами какво да ти кажа,кога как се случи,но в повечето случаи го приспивам на дивана.Надявам се скоро съвсем да го отуча CrazyТо детето си е свикнало 8 месеца да го люлея и сега се чуди какво става,но стъпка по стъпка ще свикне.
БОДЛИВАТА,lika вие ли приготвяхте пълнозърнести макарони?Давайте идеи как да ги приготвя и един малко смешен въпрос,но поколко макарони варите?Една шепа или колко?Ако слагате пюре,по колко,цялото ли?Преди бяхте писали,ама........ Embarassed
Гледам,че някои давате кисело мляко.Мога ли да давам домашно козе кисело мляко?Купувам го от една баба,до като бременеех ядех почти всеки ден Laughingможе би за това ударих 30те килца Crazy.
А,щях да забравя Grinning и аз да не остана по назад,започнах с пазаруването за зимата.Кой размер купувате?Аз взех едно зимно яке,размер 80 и се чудя дали няма да му омалее до зимата newsm78.Пазя си още касовата бележка и се чудя дали да не го сменя за по голямо Thinkingкакво ще кажете?
Това е за сега,че стана много дълго Wink
До после Hug

# 162
Привет майчета! wavey

Vili4ka добре,че новините при вас са добри!Щом стоматолозите казват че е зъбче,значи е така. А твоята педка нека си подържа версията.. Mr. Green
ilindi4ka не се натъжавай!Нали за това сме тук- да си помагаме и да си даваме кураж в трудни моменти! Hug За ваксините и на нас ни остана една противохепатитна,сега чакам да оздравее и отиваме да се боцнем.
VIVKA дано бързо да се махат тези цифундри  Wink и Калоянски да спинка леко!
sea woman и вие се оправяйте бързо!
nenerygka вярно,като цяло е много кротичка Дари.Само последните 2-3 седмици ми се качи на главата,та си е на периоди. Crazy А срещата с класа си е голяма емоция,макар че си била за малко.Нашия випуск завърши преди 13 години ooooh! и до сега не сме се събирали целия клас.
zaicheto какво представлява цват венге? newsm78
Лисана със сигурност ще качвам често снимки,сега се кефя на фотото и щракам нон стоп!  Sunglasses А за макароните,давам от елда,слагам една шепа- така имам и за следващия ден.Ако ги давам заедно с плодово,гледам да е по равно.Другия вариант е подсладени с глюкоза.Вие щом си хапвате млечни неща,може със сиренце или извара. Peace
Зимните връхни дрешки е по-добре да са по-големи,да можеш отдолу да облечеш ватирана блузка(примерно).Космонавта който купих и той е малко по-голям,да шава все пак. Mr. Green
[desi] всичко наред ли е при вас?Как е Ерик?Драсни някой ред ако четеш.

водих хоро Shocked, имайки предвид, че аз хората не ги умея много

Tо и аз не ги умеех,но покрай никненето на последните четири зъба ги понаучих..  Crazy  Joy

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 18:25 от БОДЛИВАТА

# 163
За любопитните - това ни е спалнята, в тези цветове, само гардероба е 6-крилен Mr. Green
http://www.kembg.com/ok/Spalni/Ko-ti/kom-ti/havana.htm?Submit16= … D5%E0%E2%E0%ED%E0
Бодливке, венгето е много много тъмно, почти черно кафяво, но има един много специфичен кафяв блясък - направо се влюбих в тая спалня като я видях на живо Crazy

# 164
Здравеите как сте мами.Днес бяхме на преглед и Дидката е качила влизо 300 откакто намаля почръщането това е за 2 седмици Joyпо нататък ще видим утре мисля да дам за закуска кус-кус.Я да ви питам вас не се ли дават от тях #Crazy newsm78 малко ме е страх ама ще и дам мъничко да пробва забелязала съм само че от ориз  и е трудно ooooh! За хорото аз 2 дена преди свадбата го учих Joy Embarassed Blush Heart Eyes Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт