ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 369
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
честит мини рожден ден на Дари,Вяра и Фатима  bouquet
sea woman чРД и на теб!Бъди винаги усмихната и щастлива за радост на твоето семейство   bouquet
Vili4ka надявам се да не е нищо сериозно Praynigдано да са такива кистички дето мишленце ти е описала Hug.Съжелявам за грубото отношение Confused.Няма ли къде да се оплачеш от този доктор?
А,защо не му отвърза един шамар,на въпросния господин и да му кажеш,че толкова груб може да бъде със собственото си дете,но не и с твоето Naughty!?Той е положил клетва да помага на хората,а не да бъде груб с тях и да се държи непристойно Crossing Arms.
Ние сме добре,спахме до 9.30 което е много за нас и сега змея пак спи  LaughingПитах доки за приема на мляко дали не е много,каза,че не е много,но не му е нужно.
Питах и за това,че пие много вода.Отговори ми да не се притеснявам Rolling Eyes,защото когато децата имат диабет изглеждали болни,губели апетит.............само пиенето на вода не било симптом Thinking
Соня и съпруга и отидоха до морето и ни поканиха и нас,но смея ли да тръгна с моя змей Laughingкато ревне  и да се чудя какво да го правя по пътищата.Все пак и благодаря за поканата Hugможе би следващият път Winkдемек до година Laughing
До после Hug

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 18:28 от Лисана

# 136

Честит рожден ден на SEA WOMAN!Бъди много щастлива!
Честит мини рожден ден на празнуващите днес Дари,Вяра и Фатима!!

# 137
  • Варна
Момичета, трогната съм от поздравите ви! Къде да сложа всичките тези цветя?  newsm78 newsm62 smile3503

# 138
  • София
SEA WOMAN,
Честит рожден ден!

Лисана, ми Вики пие много малко вода в сравнение с вас - 500 мл й стигат за 1 седмица и това е напоследък, преди и по-малко пиеше. Ама нали й давам да суче като поиска, та не се притеснявам. Различни са децата и все повече ще стават ... като гледам и всеки различно се храни. Всяко дете си е уникално.
Vili4ka , Вики имаше една мъничка киста, като тези дето мишленце писа, на долния венец, но като порасна там зъбчето и изчезна. Иначе дотогава си нарастваше. Дано всички е ок с вас.  PraynigПиши утре!
Момичета, вие купували ли сте зимни чувалчета за количката? Ние ще си търсим, та да ви питам първо нещо да препоръчате. Първо ще видим дали има като количката (не че толкова държа, де, ама нали и по цвят и форма да си пасват), но и други модели ще видим, стига да попаднем. Кажете някой магазин?

# 139
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ,ФАТИМА И ВЯРА!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SEA WOMAN!!!!НЕКА ТВОЙТЕ ЖЕЛАНИЯ БЪДАТ МОЙ ПОЖЕЛАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
Да ви се похваля,че днес ни поникна първото эъбче. Laughing Grinning
galita не съм купувала чувалче,но можеш да провериш в БОКАЛ,аэ от там паэарувам,но дали има такива чувалчета неэнам.

# 140
Момичета, вие купували ли сте зимни чувалчета за количката? Ние ще си търсим, та да ви питам първо нещо да препоръчате. Първо ще видим дали има като количката (не че толкова държа, де, ама нали и по цвят и форма да си пасват), но и други модели ще видим, стига да попаднем. Кажете някой магазин?

Вчера си купих,има в магазина на Чико/40лв."Джордани"/само т.сини.Същите са и в "Щъркел".В "Малечко" цените варират от 90 до 150лв. Crazy Освен че са скъпи,са и от някакъв груб плат,с големи грозни ципове.Това чувалче което взех отвътре е полар,а от вън е непромокаймо.Цялата горна част се сваля,а на долната има процепи през кото да мушнеш предпазните колани.Днес му направихме сефтето,на Дари и е удобно и топло въре,поспа си екстра в парка. yes

liliq_velikova честито ви зъбче!Да порастват всичките без проблем!

Уф напоследък не сколасвам да оправям къщата,до сега правех по 2 неща наведнъж и ми оставаше време да обядвам преди Дари,та после да подремна с нея,а сега покрай това зъбоникнене нищо не мога да свърша.Дори и да заспи,качвам се на newsm39 и така половин час за рехабилитация на коляното. ooooh!

Да не пропусна се пУфаля,  Mr. Green купих си фотоапарат,много съм доволна!Сега ще си щракам наляво-надясно.  photo Сложих 2-3 снимки в албума.

Хайде лека нощ мамчета и бебчета! newsm46

# 141
  • Madrid
Момичента,не мога да смогна да ви изчета! Whistling
sea woman,честито,мила,да доживееш и до пра-пра внуци!!! Laughing
Честито и на малките палавници!!!Да растат вре така живички и добрички Hug
Виличка,аз знам,че понякога се получават такива кисти.Бях чела,когато се информирах за зъбоникненето.Там бяхя споменали тези образувания да не се бъркат със зъбки!Дано се окаже именно това при вас,стискам палци!!! Praynig
Мама Ди,страшно мушмороче имаш newsm32
Лика,дано бързо стегнете возилото,че да щъкате из София с Алекс Peace
Мен Самуил ме гризка от време на време-никак не ми е приятно,де,направо си ми е кофти CrazyАма той и се смее,а аз уж се правя на сериозна,за да му покажа,че не бива Party
Може би съм пропуснала някого,  bouquet
Лека нощ от мен,татенцето ме чака!

# 142
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИ,ФАТИМА И ВЯРА!!!  bouquet  bouquet  bouquetsea woman Честит рожден ден мила,да си жива и здрава и много щастлива !!!

liliq_velikova честито ви зъбче!Да порастват всичките без проблем!

mamma_Di еми помага ти детето ти какво се оплакваш сега.Браво Габи  Joy,браво лелина кукло,няма само Стаси да е по белите  Naughty Mr. Green
до утре майчета и  бебчета добрички  Hug

# 143
  • Варна
Здравейте, мили дами!

Леко реанимираща след бялото винце снощи  Drunk, не мога да не си доставя удоволствието с чаша кафе да седна пред компа.    food010
Аз зимно чувалче също не съм взимала. А да ви питам: нощно време в чувалчета ли спят вашите съкровища, защото моят синковец никак не го долюбва и се виждам в чудо по 93874748 пъти да ставам нощно време.   Stuck Out Tongue Winking Eye И за освелението, още от бебе спи на нощна лампа, която продължавам да включвам, инъче не го виждам. При вас как е?  newsm78
Много гадно това с кистите.  no vili4ka, кураж, мила!
БОДЛИВАТА
, честито ти щракало! Да си го ползвате дъъъъъълго време безотказно!  photo
mamma_Di, да не си се оплакала, че ти е скучно!!!  smile3521
Извинене ме всички останали, но чувам сигнали от другата стая. После пак!

# 144
sea woman ние сме с вувалче не издържам да ставам и да я завивам newsm78 #Crazy #2gunfire #Cussing out.ЗА лампата бебка не спи на светло от 20 тия ден.спиме на тъмно и смъкнати щори.ЗА чувалчетата не мисля и да взимам космонавта мисля ще е доставъчен

# 145
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте майчета със сладки бебчета!
sea woman, тъкмо седнах да си пия кафето с теб и ти изчезна! JoyАз включвам нощната лампа само ако мърка ,или искам да го видя иначе  я изгасям(при нашето спане май по дълго е включена де hahaha)Да сложа Калоян в чувалче за спане е изключено-пищи(ама не само от инат ,но и като уплашен) докато не го извадя (три пъти се пробвах -ми неще).
vili4ka, чакаме вести от вас!
БОДЛИВАТА,  честито ви апаратче !Да си го ползвате със здраве  и да го смените само ако ви е омръзнало!
liliq_velikova, честито ви зъбче!
mamma_Di, у вас е голяма веселба! Hug
Зимни чувалчета за количка- още не съм взимала!А дали ще ни трябва... newsm78
Лисана, ти успя ли да научиш малкия змей(и нашия тати така нарича понякога Калоян)да заспива по по приемлив начин?
DIVA_ORHIDEQ, ще ви вземем само порастнете!  bouquet
Отивам да приспя господаря! Joy

# 146
Здравейте мили мами!
Ние изкумувахме в събота, беше голяма дъндания и голям купон. А вчера цял ден сме реанимирали, имам мускулна треска и все едно стъпвам на възглавнички от тези танци и хора. Боянчето обаче не беше така доволна като нас. Заспала вечерта чак в 10, а друг път заспива в 8 и към 1.30 се събудила и като видяла, че пак ме няма целия блок е разбрал. Милата ми много е плакала. Прибираме се към 4, а те си играят с баба си.... Ако я сложела да ляга и почвала силно да плаче. Като ме видя на вратата милата се разплака, незнам от щастие ли от що. После неможах и зъбите да си измия, не ме пусна за секунди и цяла нощ се гуши и вчера пак не признава никой освен мама. Сутринта се измъкнах без да плаче, но подозирам, че ще направи гледачката дива и щастлива... Баба и каза, че през нощта и е идвало да зареве с нея.
Благодаря ви за пожеланията за нашия мини-рожден ден!
Честито и на всички сладурковци, които съм пропуснала.
Sea woman Честит Рожден Ден!!! (на патерици) Желая ти мнооого здраве и щастие на цялото семейство!
Лельо Бодилке  Laughing, Боянчето е нацелувана! Значи ще стане лична убавица щом на теб мяза Хайде и честито ти фото, много хубави снимки да правиш и да ни даваш тук да им се радваме.
Виличка дано не е нещо сериозно. Аз имам приятел стоматолог, ако има нужда да ти пратя координатите. Ако той не може да помогне поне може да те насочи към някой.
Лика, Боянчето с нейните зъб и половина още не се е пробвала да ме хапе. В библиотеката на кърмаческия има една такава статия ще ти е от полза сигурно.
Пепи така яко ме скубе малката, че свят ми се завива, а дядо си го скубе и по веждите даже.
Mishlentze аз давам плод 2 пъти на ден сутрин и след обяд, а за млякото педката каза, че до 1,5г. хубаво да е на адапте или кисело, ако не е кърма.
Liliq_velikova честито зъбче!!!!
Зимни придобивки и ние още нямаме! Предстои голяяям пазар.
Sea woman, Бояна спи в чувалче, научих я още от началото на лятото и ми е доста удобно, а на лампа е просто невъзможно да заспи. Чака да изгася и тогава, така сме от както беше на 2 седмици. От начало палех нощната като я кърмех, а сега карам на напипване и нищо не светкам.

Да питам и аз нещо какви бисквити давате, обикновени ли? И друго като капват банан дечицата забелязвате ли някакви промени в акитата, че вече 2-3 пъти гледам едни такива малки кафяви нишчици, които личи, че са от банана, но дали е нормално?
Аз в събота дадох месо за пръв път – домашен заек, но вчера в акото имаше ярко зелени участъци, това дали може да е от месото? Нещо можете ли да ме посъветвате?
Хайде лек ден и извинете ме за фермана!

# 147
ЧРД sea woman, малко на патерица  bouquet
Телма, не съм забелязвала нищо различно в акито нито от месото нито от банан, но не съм го и заглеждала много newsm78 нашето си е винаги зелено, защото пием желязо Mr. Green
хапе ме нон-стоп, дърпа ми косата винаги когато я докопа и когато види голо местенце по мен запчва с плесниците - абе побойник си ми е моя мъж Joy
на лампа не спим още от много малки, чувалчета също не ползваме. Завивам го с едно топличко одеалце, а последните студени нощи мятам отгоре и олекотената завивка.
зимно чувалче за количката не мисля да ползвам - космонавта мисля ще върши работа, Никола едвали ще търпи и чувал newsm78 Вчера сутринта ходихме до пазара за плодове и зеленчуци, беше доста хладно и аз му сложих една подплатено яке. Ники беше толкова сърдит и нещастен, че не помръдна през цялото врем, само се цупеше, а като го прибрахме и съблякохме - кеф на екс hahaha

# 148
sea woman в чувалче спи от както се роди.Имам зимно и лятно.То е такова ритане,не си представям как ще я завия с одеало и сутринта ще я намеря завита.. Laughing По същата причина взех и чувалчето за количката,а и от вятър пази. Peace На лампа заспиваше първите два-три месеца.Много сме се смяли с татко и,тъкмо решим че се е унесла и загасим,и започваше да недоволства. Joy След време започна да спи на тъмно.

Лельо Бодилке  Laughing, Боянчето е нацелувана! Значи ще стане лична убавица щом на теб мяза

Embarassed мерси за комплимента

# 149
В млякото вечер й слагам бисквити эакуска.
sea woman,Бети не спи в чувалче.Два пъти съм пробвала и все беэуспешно.Преэ нощта е почти винаги отвита.Щом я эавия веднага эапочва да рита докато не се отвие.Иначе спи на тъмно.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт