ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 375
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, милички!

sea woman, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си ни жива и здрава и много обичана   bouquet Весел празник!

Благодаря на всички за окуражителните думи  Hug Али е добре, това не я дразни изглежда .Утре сме на стоматолог и ще видим какво ще е неговото становище Tired

Гушки на всички и весел ден! Hug

# 121
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден  ,sea woman!
Бъди здрава, щастлива,обичана,неотразима!
Нека късмета да е с теб и мечтите ти да станат реалност!
Весел празник!

# 122

ЧЕСТИТ МИНИ Р.ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ  bouquet  bouquet

To май само Дари празнува днес мини рожден ден.. Simple SmileАаа,поправям се голям съм заплес! Embarassed Честит празник и на Верчето и Фитима! Да са здравички и послушни малките дундеси! Heart Eyes

Почерпете се по случая!

sea woman,честит рожден ден!Да си ни жива и здрава,винаги така позитивна и лирична душа!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 11:06 от БОДЛИВАТА

# 123
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит мини рожден ден ден на Дарина, Вяра и Фатима!
Нека малките красавици  носят мноооого радост на мама и тати!

# 124
Мале коло съм завеяна  ooooh!

Честит мини рожден ден на Дари, Вяра и Фатима!!! Да са много здрави малките госпожици и да са все така красиви   bouquet

# 125
mishlentze като имаш време качи малко снимки на мишките,че много им се радвам Hug

Хвана ме натясно Embarassed не знам как да се оправя с тукашните албумчета, мога да пусна линка към последните ни снимки. От последните 2 месеца още не съм качила, но обещавам като ги кача в нет албумчето да пусна линк. Надявам се, че няма да ми се разсърдите, че няма да ги пусна в общите албуми Praynig

http://community.webshots.com/album/552053374HSwyoF

Честит рожден ден на минирожденниците  bouquet Също и на Сий уомън!

Да сте живи и здрави и много усмихнати! Сий уомън, да те слушат много мъжете ти!

# 126
Това е за Дари, Вяра и Фатима:

А това - за sea woman:

# 127
Мами,да отпЕра и аз едно въпросче.Някъде да сте виждали пюрета на Сънвал?  Thinking В квартала няма,и в Кауфланд,Била и Хит тоже.Много искам да и взема на бебка,нали са предимно за алергични деца и повечето са безмлечни.

Бодливке, ни есме главно на такива пюрета. Много съм доволна и като качество и като цена. Купувам ги на едро /имайки предвид количествата ooooh! /, но знам че ги има в магазина на Чико, при южния парк, откъм входа на Нишава. Знам, че ти е далече, но ако имаш път там има със сигурност Peace

# 128
mishlentze много благодаря за инфото!  bouquet Аз пък как не се сетих да попитам-вчера бях в магазина на Чико,но този до гарата. Много бързах и грабнах едно покривало за количката и въобще не погледнах пюретата. ooooh!

nenerygka като обикалях магазините,в Малечко си повозих малко твоя модел количка. Simple Smile Ама тя била супер удобна!А какви модели са напускали сега..но струват почти колкото реното ни. Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 11:42 от БОДЛИВАТА

# 129
  • Варна
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ! Със сигурност за себе си мога да кажа, че намерих приятелки сред вас! Благодаря ви, момичета!

Ето, да подсладите днешния ден, душата и тялото си! И не мислете за калориите!

# 130
Щастлив живот,прекрасна младост,желлаем ти късмет навред,Да срещаш трудностите с гордост , да бъдеш истински човек!
sea woman,много здрава и усмихната бъди днес и занапред и весел празник!

Честит мини празник на Дари и Фатима!Много здравички да бъдат и да порастнат красиви и добрички!

Ето малко почерпка и от моята мини рожденичка:

Лека ден на всички  bouquet

# 131

мишленце - благодаря, че сподели. Предполагам на всички е било интересно, макар че не аз питах за подробности. Между другото се сетих нещо - от една акушерка знам, че ако се случи /не дай си боже/  подобно нещо на по-голямо дете, което има вече зъби, в устата му се бърка само с твърт предмет, примерно лъжица, защото при гълтане на езика има опастност да се задейства незнам какъв си рефлекс, чрез който челюста става, като на куче - захапва и няма пускане. При такъв случай е напълно вероятно, несъзнателно да отхапе пръст, така че имай те едно наум.

Нещо съм объркала, Лика, мислех, че ти пита Crazy

Виличка, като бяха по-малки мишките и имаха на места бели петънца по венците и доктора каза, че са малки кистички, които са нормални и минават с времето, дано и при вас се окаже същото Praynig

# 132

Лисана ,mishlentze ами обелвам един домат и го режа в една чиния и в нея режа сирене и на Стаси и давам на залчета-хляб,сирене и домат,но може и да го намажа,но още не може да гризва както трябва и се маже сиренето по земята.Ама какво обяснение само дадох,дано схванахте Embarassed

Да, разбрах. Направо се учудих иначе, моите се задавят като им дам по-голям залък, камо ли пък да ръфат от филия Joy Затова попитах. Давам им бисквитки от обикновените или детски, по малко хляб като ядем ние и те примляскват. Домат нарязан още не съм пробвала, но това е идея, ще опитам за сутрешно хранене да дам това, че наистина много сладко ядем.

Търсих зеленчукова каша за след 6-тия илил 8-мия месец и не намерих.

Нашето меню е такова:

6 - АМ
10 - попара или каша или кисело мляко с бисквити или с намачкан банан
14- месно или зеленчуково, редувам и със зеленчуковото давам по половинка жълтък. Веднъж седмично риба.
18 - Плодово с извара или плодове с кисело мляко
21- АМ

Вие по колко пъти плодове давате дневно?

И също кога според вас трябва да се замести изцяло АМ?

# 133

БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, SEA WOMAN!!!!  bouquet

# 134
  • Пазарджик
SEA WOMAN,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! newsm59
ЧЕСТИТ МИНИРОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ КУКЛИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ВСЕ ТАКА ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!  bouquet
Аз пак да ви се оплача. Снощи имахме гости и малко преди да дойдат Габи реши, че мама не е изпрала хубаво пътеките и реши да помогне. Хванала тубата с минерална вода, махнала чучурката на помпата и я бутнала. Докато я вдигна се бяха изляли около 2 литра вода. Аз бях #Crazy, а пък на мама помощницата беше адски доволна от себе си newsm44.(естествено пак вир вода). Не знам вече какви барикади да правя. Независимо дали е с проходилка или лази, винаги успява да направи някоя беля.

Общи условия

Активация на акаунт