ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 399
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Привет мами и сладки януарски бебчета!!!
Ние най-после се прибрахме у дома Simple Smile Simple Smile Simple SmileИзкарахме едно прекрасно лято на Велинград а нашия тати ремонтира новата ни къщичка Laughing Laughing Laughing
На 17.09 кръстихме Мати 4470  Simple Smile Simple Smile Simple Smile и си направихме страхотен празник с баби дядовци лели батковци...
Всички бебоци са пораснали много и са големи сладури Peace
Поздрави и целувки от нас

# 91
Дес, как така имаш пропуски Shockedи то по китайски ?  Joy
Ами срам ме,но си признавам Embarassed Blush Аз ще чакам Орхидея да го научи, че после да помага Grinning Joy Joy Мноооооого труден тоз език казвам ви, не се лъжете като мен да го почвате Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кукуруку1,добре сте се завърнали с бебка.Да ти е жива и здрава малката християнка Hug
Соня,честит празник в дома ви.Да ви е жив и здрав татито и все така да ти помага  bouquet А ти как си мила?Ходи ли да гледат бебчето?С теб всичко наред ли е?
Ние вече пристигнахме у свекървата и сега до неделя сме на гости Wink
Лека вечер милички Peace

# 92
Эдравейте!Сонче ти поэна эа ероглифите ''моят хубавец''с неговите приятелчета цял ден бяха в къщи.Чудя се аэ какво им беше смешно цял следобяд,а то какво било!!!!!Момичета ,много се иэвинявам эа това.А като си помисля,че като се раэвали времето и малчуганите ще са предимно вътре представям си какви номерца ще ми правят.Но в крайна сметка да са живи и эдрави и малки и големиОще веднъж се иэвинявам  Embarassed Embarassed                        ЧРДна МАМА ДИ и на всички рожденници!!! Two Hearts       Виличка,ние бяхме с раэтройство и така й се эачерви дупето,че кръв пускаше.Маэах я с Елоком.                      Нашият режим е такъв;9-попара,13-эел.или местно пюре(2пъти в седм.половин жълтък),17-17.30каша или нишесте или грис,21-мляко с бисквити.                                                   Относно годините си мисля,че не са много,ще стана на 30г.след около месец и половина.Приятна вечер.

# 93
liliq velikova   МИЛИЧКО НЕ ЗА ТЕБЕ СТАВА ДУМА  НЕ ЗА ТВОИТЕ ГОДИНИ колкото и да ме е срам  признавам че е за моите 106 Twisted Evil Embarassed Rolling Eyes Joy hahahaКУКУРУКУ1  добре дошла отново да ти е живо и здраво християнчето.Много е красива Heart Eyes Blush.Мами я кажете сега как мислите да забавлявате децата когато времето е лошо и не  е за разходка.аз на моита и слагам един куп играчки и се забавлява ама повече от1час1.30 не трае newsm78

# 94
Лилия,аз искам да ти се извиня,защото аз започнах закачката Grinning.Наистина, не ставаш дума за твоята възраст изобщо Naughty аз просто с Орхидеята се пошегувах защото тя в профила си е писала, че е на 106години Joy Joy Joy Моля да ме извиниш ако съм те засегнала Praynig  bouquet А това с малкият дето ти е извъртял номера с постинга е много забавно,а съм сигурна че за малчуганите е било 2 пъти повече Grinning
Охх пък мойто дете тая вечер се скъса от рев.Ходих да купя мокри кърпички и се връщам а тя обляна в сълзи и хълца милата Cry Около един час ридаеше и неможе да се успокои.Баба и се беше притеснила че немогла с нищо да я залъже докато ме няма.Сега заспа и в съня си подсмърча и сякаш хълца Sad Много ми е гадно толкова се измъчи душичката.
Лека нощ на всички!
Това е последно за днес вече няма да ви досаждам Blush

# 95
Здравейте, милички!

Аз се включвам с лоша новина  Cry Днес забелязах, че Али много си бърка в устата.Погледнах и видях, че на венеца назад към кътниците има едно бяло топченце, на самия венец отгоре и на пипане е твърдо (като зъб). Много се изплаших и тръгнахме по лекари. Първата педиатърка изобщо не знаеше какво е и каза "Изчакайте и ако не мине от самосебе си потърсете лекар"  ooooh! Много тъпо - по-добре да беше казала "Незнам" ама тя  #Cussing out Ходихме и във 2-ра градска - там един педиатър ни овика, че не бил длъжен да ни преглежда, че му плащали за децата, приети в болницата а не за всеки, който НЕ ИСКАЛ ДА ОТИДЕ ПРИ ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР  #Crazy А това става днес (почивен ден) вечерта - къде да търсим личен лекар по това време? А и аз притеснена и бебе реве - само ми трябваше тоя да ми крещи. Най-накрая взе да я преглежда, но толкова грубо, че детето си изкара акъла.Бръкна й в гърлото много грубо, тя се разплака, захласна се, не можа да поеме въздух, аз я дръпнах, духнах й в лицето, тя се "отпуши" и зарева мнооого силно и жално... Тоя ми се развика , че не трябвало да духвам в лицето, а да я ЩИПЯ ПО БУЗИТЕ и че това с духането било бабешки метод и само съм й предала микроби  #Crazy Направо полудях от ярост и безпомощност... Майка ми взе детето и го изведе, даде му вода, то пък се задави абе ужас ви казвам  Cry Cry Cry И накрая тоя психопат каза, че това вероятно е  киста на слюнечната жлеза (така ли се пише незнам) и че трябва да я водим на стоматолог.

Моля ви някой има ли инфо какво е това?В понеделник чак мога да я заведа на стоматолог.А до тогава? ( според този трябва да я мажа с Тантум Верде, а то е за деца над 6 години)

Мале полудях, притесних се, детенце се изплаши, разхълца се, едва я успокоих от така наречения преглед.Мъжа ми ми се накара защо сме я завели там та и с него се скарах и изобщо ми е много зле  Cry

Ух, оплаках се  Confused

# 96
Vili4ka егати преживяванията! Направо още утре отидете при частен стоматолог!Няма какво да чакаш до понеделник!Дано не е нещо сериозно,и браво че си го забелязала. ConfusedЗа съжаление идея нямам какво представляват тези кисти.Нагушкай Али,дано е спокойна през ноща.Ама какви са тия груби лекари,всякаш не са там да си вършат работата,и се държат все едно сте им длъжни! #2gunfire Сигурна съм,че ако не си била притеснена нямаше да му пестиш нервите..!

Успокой се,и бебка ще се успокои и после пиши какво става. Hug

# 97
Дес,въобще не съм се обидила.Няма място эа иэвинение.
Виличка,эаведи още утре детето на стоматолог,не чакай до понеделник.Пиши какво е станало.        Лека.

# 98
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета - кокичета!
Аз нещо хич не смогвам да сколасам да драсна някой ред, ейго на ... до сега съм правила закуска за утре, че сутрин пюрета ли да правя, нашата закуска ли да действам или дете да гледам ... луднала съм нещо! Отгоре на всичко и колата е без спирачки и днес едвам се прибрахме, и сега сме с вързани ръце - ни на пазар, ни на никъде сме без буууто. Дано мъжът ми утре успее да я оправи. Е, оплаках ви се, сега да се похваля - бяхме на консултация и всичко си ни е наред, е малко сме качили, но 150гр мисля, че си е в норма.

Виличка - ох, милата! Само не изкрейзвай, а се стегни и наистина още утре заведете детето при стоматолог. Ако, се чудиш къде да я заведеде, на попа има детска стоматологична клиника и ако не се лъжа работят и с такива малки пациенти! Стискам палци и на краката и няма да ги пускам докато не кажеш какво е станало - дано е нещо безобидно и всичко да е о`к! Целувки!

клео - честито малко сладко христианче! Да ти е живо и здраво, и ангелчето му хранителче, да го следва неотлъчно и безприкословно, винаги, навсякъде и във всички начинания! Да го нагушкаш от нас!

телма - радвам се, че сте се поуспокоили вече със сладурката!

мишленце - благодаря, че сподели. Предполагам на всички е било интересно, макар че не аз питах за подробности. Между другото се сетих нещо - от една акушерка знам, че ако се случи /не дай си боже/  подобно нещо на по-голямо дете, което има вече зъби, в устата му се бърка само с твърт предмет, примерно лъжица, защото при гълтане на езика има опастност да се задейства незнам какъв си рефлекс, чрез който челюста става, като на куче - захапва и няма пускане. При такъв случай е напълно вероятно, несъзнателно да отхапе пръст, така че имай те едно наум.

БОДЛИВАТА - казаха ли каго ще водите Дари на очето? Поздрави специални от нас за вас! За пюретата - днес в Хит имаше някакви, но това което видях беше с домати и аз се въздържах!

кукуруко - добре си ни дошла!

вивка - бързо да преборвате настинката!

liliq velikova - видях, че си писала, че подсеченото на дупето си мазала с Елоком. Имай в предвид, че не е добре този кортикостероиден крем да се ползва под пелените и го избягвай. Не знам дали ти е попадала информация за кортикостероидните кремове, но не са шега работа - имат много силно действие и при неправилна употреба, водят до нарушение на щитовидната жлеза! Има едно друго кремче Цикалфат на Avene, което върши страхотна работа, за такива проблеми, а и по принцип за разни обриви и леки рани!

дес - добре дошла в София-та и добре да си изкарате при бабата и дядото!

клео - ето един сайт с цени на пюрета, каши и т.н. Не е есъвсем точен и асортимента му май не е обновяван отдавна, но все пак е нещо!
http://supermarket-varna.com/category/311/
иначе ето цени от днес на някои
Овко плодово - 1,09
Овко месно - 1,79
Хип месно пуешко от големите - 3,04 в Била и 2,99 в Хит
Гербер месно пилешко около 125гр - 1,57
Ам-ам плодово - 0,99

Мами да спаделя, че може на някого да му е в полза - днес от Хит взехме капачки за контактите - 1,19лв за 4бр с ключе за изваждане. Казвам ви го защото като видях колко струват тези, които са фирми за бебешки работи, просто се бях видяла в чудо колко пари ще трябва да приготвим, а така минахме съвсем ефтино, а и освен това взехми и свински опашки, за да връзвам шкафовете с тях! Дано съм била от полза на някого!

Айде толкоз от мен - отивам да спя, че съм ...
Извинете ако съм пропуснала нещо и някого, но малко четох по диагонал!
Лека и спокойна нощ на всички!

# 99
Vili4ka , Дес сухото мляко не е АМ,даде ни го една позната,на кутията(която е 3 или 5 кг незнам точно),пише на английски,че е подходящо за кърмачета,но да не се дава през шише,в смисъл да е с лъжица и затова аз го ползвам за нишесте или в картоф.пюре и в др.подобни.
Лисана ,mishlentze ами обелвам един домат и го режа в една чиния и в нея режа сирене и на Стаси и давам на залчета-хляб,сирене и домат,но може и да го намажа,но още не може да гризва както трябва и се маже сиренето по земята.Ама какво обяснение само дадох,дано схванахте Embarassed
Sonja да ти е живо и здраво мъжлето и все така да ти помага!
БОДЛИВАТА как сте бе мила,къде са ви снимките от кръщенето newsm78
niunia представям си я Мимка с обички,голяма красавица,що не качиш малко снимки,като се вредиш от татето
Vili4ka ,заведи още утре детето на стоматолог и пиши какво е станало.
kukuruku1 добре си ни дошла  Hug!
Мами,гледах снимките-еми направо супер,наистина януарчетата ни са станали големи и хубави Heart Eyes,а и аз качих някоя и друга нова снимка
Лека от мен  Hug

# 100
БОДЛИВАТА - казаха ли каго ще водите Дари на очето?

Да,още преди ми казаха че трябва да е напълно здрава за интервенцията,понеже ги интубирали.Та като оздравеем ще запиша дата. Confused

Благодаря ти за инфото за пюретата и предпазителите.И ние в къщи сме на вълна обезопасяване,но все още не сме купили нищо,та като ходим до Хит ще взема от тези джаджи. Peace

pepi нЕма снимки. Mr. Green Тези от камерата не са излязли много добре,а пък нали забравих да взема апаратчето.. Embarassed То май в септемврийския албум само аз не съм качила,но ще гледам до края на месеца да се поправя.  Simple Smile
niunia как мина продупчването на ушите?Аз исках Дари като порасне сама да си реши иска ли дупки,но пък като видя малко момиченце с обички и ми е много сладко.. Rolling Eyes
kukuruku1 добре завърнали се!И честито ви християнче! Какво съвпадение,и ние и Алекс на кleo се кръщавахме на 17.09. пък и тази дата е един много хубав праник! Heart Eyes

Хайде хубав ден на всички,днес става за разходки и ние след малко излитаме към парка!

# 101
ВИЛИЧКА заведи бебка в децка стоматологична поликлиника там са само детски спешиалисти намира се до  военна академия. А за докрора нямам думи(тоз дето  си попаднала) като оставя детето първо него ще нащипя #2gunfire #Cussing outОФ ние днес паднахме и си ударихме главичката близко до очето милото така се уплаши добре че не си го извади Cry Sad то такава пъргавелка само се наведох да взема блузката че падна и ето тя след нея Thinking Crossing Arms Whistling ooooh! Tired

# 102
Вили, много силно ви гушкаме двечките и дано всичко е наред Hug Ще чакаме новини Praynig
Клео, нашият режим е следния:
7:30-8:00 - кус-кус/попарка
12:30-13:00 - зеленчуково/месно пюре; през ден по четвърт жълтък
около17:00 - кисел/плодово пюре с бисквитка/каша/мляко с намачкан бана
около 20:00 - зеленчуково/месно пюре
когато сме готвили нещо което става и за бебо, примерно супа или някаква каша, даваме от нея (готвим вече без запръжки, без черен пипер, абе изобщо по бебешки и после всеки се дооформя манджата Crazy). Между храненията "гризе" по нещо (има едни снаксове Бестини с лешник, баба също му е правила домашни кифлички със сирене, който той поосмуква и от време на време успява да "отхапе" по някоя трошичка), даваме му сокчета и бульончета.
Вечер заспива с около150 мл мляко и за през нощта още толкова (понякога и повече).

# 103
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, много се извинявам за множеството грешки в предния ми постинг! Умората си е казала думата! Дано сте ми разбрали ...

Вили - като има резултат и ти се говори, кажи какво става с Али!

БОДЛИВАТА
- а, ти специално ме извини, защото Сънвал пюрета, не са ми попадали пред очите - обърках се с Гербер! Дано не съм те заблудила! Много сори! За очето - аз точно това имах предвид - дали има насрочена дата, но както се вижда и това съм го написала  Embarassed... та нямам думи - добре, че си ме разбирате!  Crazy

Днес Алекс просто ме уби! Направих му супичка, като сложих за аромат целина и реших да му надробя сухарче - ле-ле като залапа ... омете всичко!
Иначе хапваме, горе-долу така
10 - плодово пюре и ако иска кърма
12,30 - 13ч - зеленчуково/месно пюре, но преди сън отново кърма
16ч - кърма
18ч - каша
20,30-21ч - кърма и после през ноща поне още два пъти цокане

Мами, я кажете вашите малчовци нападат ли ви, да ви хапят? Алекс от няколко дни само се чуди как да ме докопа и като ме захапе  #Crazy просто ми иде да викам от болка, а и не пуска маймунчото!

# 104
никой от 2 мата нокога не ме е хапал голямия беше до 2 г и 2 месеца  на  кърма и толкова нежен че направо не усещах бебка и тя така

Общи условия

Активация на акаунт