ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 378
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Е, той и Алекс докато се кърмим е супер нежен, но иначе само гледа месце да докопа - цялата ми ръка е в синки!

# 106
  • Пазарджик
Здравейте мами и сладки бебчовци!
Да ви се оплача и аз от моето бебе-беглец.Изпразнувахме рожденния ми ден и започвам да оправям масата след вечеря. Габи си играеше и всички уж я гледат. Връщам се и изведнъж майка ми попита къде е Габи. Започнахме да се оглеждаме - няма я в стаята #Crazy А тя нашата, отишла в банята. Батко й тъкмо се беше измил и оставил легенчето пълно с вода да го изхвърля. И представете си каква радост - тя се плиска и умира от кеф. Беше станала вир вода. Вчера пък, когато баща й излизаше, тя беше в проходилката. И решила,че трябва да го изпрати. Ама понеже навсякъде има барикади за да не може да излезе, тя се подпря на едната табуретка и бавничко се изсипа и отиде да изпрати тати hahaha Joy
А за нашето хранене: кажи-речи същото като при pepi
liliq velikova аз за подсичане използвам Универтан и съм много доволна.
Благодаря отново на всички за поздравите за рожденния ми ден!
Поздрави за всички мами и техните половинки, които са празнували тези дни!  bouquet

# 107
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамички !!!
Vili4ka, как е Али,ходихте ли на стоматолог?
lika, и Калоян ме напада и захапва ,но не стиска , а ме гледа и като кажа НЕ  ме пуска!И така докато му омръзне!Преди малко искаше да захапе Зорито за носа ,но улучи бузата и остави отпечатък -две зъбчета(интересно защо нея я хапе и удря)!Тя между другото си позволява да му се кара на по-висок тон и може би той и отмъщава Joy!
kukuruku1, честито ти християнче!
DIVA_ORHIDEQ, много е сладка твоята кукла!
pepi, честита придобивка на малката сладурка Стаси!Да си я кара без произшествия!
Момичета , аз правя кремчето с АМ, но се замислих това от млечната кухня с какво мляко е newsm78?Не вярвам да е АМ или прясно.
При нас от вчера вали дъжд и не става за разходка и като си помисля,че все по-често ще си стоим в къщи ми се newsm45.

# 108
Здравейте мамички !!!
lika, и Калоян ме напада и захапва ,но не стиска , а ме гледа и като кажа НЕ  ме пуска!И така докато му омръзне!Преди малко искаше да захапе Зорито за носа ,но улучи бузата и остави отпечатък -две зъбчета(интересно защо нея я хапе и удря)!Тя между другото си позволява да му се кара на по-висок тон и може би той и отмъщава Joy!
kukuruku1, честито ти християнче!
DIVA_ORHIDEQ, много е сладка твоята кукла!
Момичета , аз правя кремчето с АМ, но се замислих това от млечната кухня с какво мляко е newsm78?Не вярвам да е АМ или прясно.
При нас от вчера вали дъжд и не става за разходка и като си помисля,че все по-често ще си стоим в къщи ми се newsm45.

мерси мерси аз пък твоито харесах айде да се зимаме Joy hahaha  bouquet

# 109
Здравейте мили мами Grinning

Виличка,мила как сте?Дано се оправи кукличка Praynig Ужасен ден сте имали вчера,тоя доФтор е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ние днес хдихме на пазар за малката да изберем някои зимни неща и нищо не купихме Sad Първо пообиколихме и на Вяра като и се доспа сцепи пространството от рев.Изнесохме се на подскоци до колата и там заспа.
След обедният  сън хапнахме и се метнахме до Хит-а (сложих две снимки как Вяра пазарува,ама са с лошо качество че са от телефон Blush)където Вяра беше в количката обаче промрънкваше непрекъснато,защото на 4 колела не и харесва да се придвижва - по-добре в ръцете на мама Mr. GreenЩом излязохме от там тя отново заспа и сега спи.

Мама Ди,аз просто нямам думи за товоето бебе-беглец.Ама много пъргава тази Габи,браво.Тя лазейки ли бяга из дома ви?Лелееее голям смях как стея загубили Joy
Лика, и Вяра напада носякаш няма много поражения,може би зъбите са малко Mr. Green А най обича да мидобара косата и да я дъвче,тогава се умълчава и блажено преживя Mr. Green
Много хубави снимки видях.Пу пу всички даса живи и здравички Hug
Дива Орхидея,отде го взехте тва слънце,тоя плаж.Ние тука с качулките ходим вече и дебелите фанели извадихме Grinning Шегувам се.. Красавица ти е Диди, синеока е май като нас Wink
Прегръдки от нас и хубава вечер Hug

# 110
kukuruku1  честито ви християнче!Да ви е живо и здраво и много радост да ви носи!
lika няма страшно,разбираме ти мила,на всеки се случва да има грешки Peace.Но  DIVA_ORHIDEQ- нищо лично,но на тебе май ти е навик да пропускаш да натиснеш бутона проверка на правопис .Не,че нещо -след второто прочитане на постинга ти се схваща какво имаш предвид  Peace,но ти си знаеш
 за хапането не ме е хапала още,но сигурно и през този период ще минем.Но как ме скубеее  #Cussing out.Вас скубят ли ви мъниците?
mamma_Di трябва на Габи да и слагате верижка,че с туй изпращане на тати,току-виж е тръгнала след него  hahaha Joy Иначе ,момичета да ви кажа,когато Габриела изчезна и я нямаше (аз нали бях там) направо ми се изправи косата-хем знам,че няма къде да изчезне,но докато я намерихме подгизнала в банята ,аз бях  Crazy
Дес видях на снимките,че Вяра яде кроасан,от кога взе да и даваш,защото аз още не съм дала?В смисъл,аз на баткото давах само с крем,не с шоколад,но не помня от кога  newsm78
При нас днес все още не е заваляло и аз ще поизляза малко с децата,защото таткото ни е на работа и не ни се стои самички вкъщи.По късно ще се включа пак,за сега Hug

# 111
  • Варна
Здравейте, дами!

Александър е по-добре. Изгонихме я тази пуста температура, че най-тормозеше детето. Първата нощ спахме двамата (за 1-ви път)и  как само се гушеше милото, а на мама й се късаше сърцето, въпреки че вече има опит с болежките от баткото.   Tired Започват да се нормализират нищата и сега даже щъка в проходилката, но не се разминахме със Сумамеда.   smile3516 Светлин си е съвсем възстановен от манипулацията миналата седмица.  newsm10 Ядосвахме се днес с едни майстори, нали оооооооще не е приключил пустия ремонт.Пфууууу!  #Sniper
Тези дни времето е ужас и само вали, но го приемам като вид солидарност с принудата ни да сме у дома, заради боледуването.
Не мога да изчета всичко сега, но ще се постарая утре и да се включа с по-обширен "репортаж".  newsm62

Поздрави и целувки!

# 112
Дес видях на снимките,че Вяра яде кроасан,от кога взе да и даваш,защото аз още не съм дала?В смисъл,аз на баткото давах само с крем,не с шоколад,но не помня от кога  newsm78
Оххх абе то това беше малко тактика за да мълчи в количката на връщане от магазина.Бях сама и не ми се носеше дете и да бутам количка.Дадох и кроасанчето и тя до в къщи не гъкна Grinning Наполовинаго беше осмукала,като голяма част от него беше по дрехите и лицето и.По принцип не е много редно шоколадови работи да се дават и няма да се повтаря често,само когато се наложи Mr. Green Пък ти казваш че Стаси всичко папка и не показва някакви непоносимости,знам ли Thinking А в какъв смисъл се чудиш?Заради шоколада ли?
sea woman, супер че Александър е по-добре и Светлин се е възстановил.Много поздрави от нас и съвсем да се оправят нещата.

# 113
  • Варна
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИЛ НА 7of 9 и на ЕМИ на lilli!!!

Да растат здрави, усмихнати и малко палави! (че инъче не е интересно). А къде всъщност се изгубиха въпросните мами???  newsm78

Дес, благодаря!   bouquet

# 114
  • София
Вчера на Вики й пресипна малко гласчето, усетихме я към обяд, че почва да преграква, иначе нищо друго й нямаше. След следобедната закуска й дадох 4мл панадол и тя заспа към 19.30 ч. (на цица естествено) и не се събуди за вечерното си къпане и ядене - за пръв път в живота си!  Grinning Премрънка само към 23.30 ч. и сукна малко и чааак в 7 ч. сутринта! Я че кеф било да спиш 6 часа накуп! newsm44
Клео, ние ядем така:
12-13 ч. - зеленчуково пюре (през ден смесено с каша от кафяв ориз)
17-18 ч. - плодово пюре (ако не съм дала на обяд кашата - тогава я смесвам с плода)
Като часовете са ориентировъчни, кърмя на поискване, но вече някакъв режим изплува от хаоса.  Sunglasses Скоро мисля няма да замествам хранене.
Не съм въвела глутена и месото още. Иначе успешно въведохме:
картофи,моркови,карфиол,грах,червена чушка,тиквички,тиква,броколи,ябълки,круши,пъпеш,диня,сини сливи,манго,царевица,елда,ориз.
За хапенето - пробва се на няколко пъти в началото, но забелязах тов беше, когато не е гладна или й се играе. Иначе, ако рече да ме хапе с тези 6 зъба ще е брутално. Naughty  Simple Smile
Да ви кажа нашите предпазители за контакти какви са (незнам на какви сте попаднали вие) - слагат се във вдлъбнатата страна на контакта (нещо като с двойно лепещо са) и така контакта може да се ползва със завъртане на щепсела, също като се извади щепсела опасните дупки се скриват от палави пръстенца  Mr. Green Оф, незнам дали добре го обясних ... струват 40 ст. бройката, от пазара Ситняково. Няма контакт в къщата да не сме оборудвали с такива.
Момичета, шоколада в моята схема (със идеи и от кърмаческия) е добре да се даде след 2-рата годинка.  newsm78 Да, ама като знам, че в яслите понякога им дават шоколадова вафла за следобедна закуска.  #Crazy НО не е зле да се избягва, най-вече заради шоколада.
sea woman, бързо бъзстановяване и на двете ти слънца.  Hug
mamma_Di, и на мен Вики все ми бяга по фланговете  Laughing Като изляза от хола, където я оставям да лази на свобода и после влизам на пръсти и се оглеждам - я, под масата или стол в трапезарията, я зад дивана, я в кух. бокс - все се крие нанякъде. Но гледам да затварям вратата към коридора, че и натам плъзва. Grinning
Отивам, че се разкисели нещо.

# 115
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИЛ  И НА ЕМИ    bouquet !!!
Дес  ами да ти кажа не се чудя заради шоколада,а по принцип за самата кифла.Но и на баткото отдавна не съм купувала кроасан, иначе може би съм щяла да й дам и на нея  newsm78.Тя наистина яде почти всичко и за сега няма непоносимост към дадено нещо и дано и така да продължава  PraynigЛъчко и той беше така,но пък на него от шоколад и от разни наденици,кренвирши,салами  му излизаха пъпки и правеше алергия,та до 2-3 години не ядеше нищо шоколадово и много малко от саламените продукти.Но един ден реших,че е редно по-малко да започне да хапва,за да може организма му да свикне и да го израсте и да ви кажа така и стана-сега яде по цял шоколад и по 1-2 кренвирша и т.н. и няма проблеми,дано и тя да не е така като него,че незнам.Извинявай за въпроса,но ти от къде си,че нещо съм изпуснала този момент Embarassed
sea woman, бързо бъзстановяване и повече да няма никакви проблеми с мъниците.

# 116
  • София
Добър вечер и от нас в този късен час Hug.
Извинявам се ,че не писах ,ама нямах нет.
Искам да честитя на всички които са празнували през изминалите дни на всички малки и големи  bouquet
Най специални пожелания и за малките християнчета нека вашите ангели хранители да озаряват пътя Ви и бъдете много здрави и щастливи smile3525 newsm51
Ето и сега малко за нас.Отидохме на доктор  видя ни и каза ,че иска да ни види следващата седмица за да правим шини,е отидохме ние а за шини ,а ни сложиха гипс newsm45.Хубавото е ,че е за 1 седмица и в сряда го сваляме.Иначе нямаме още зъби засега са само 8 ,обаче миналата седмица имахме 3 дни температура от пустите зъби,ама за сега отихна положението.
Целувам Ви всички и обещавам да се включвам по-честичко вече newsm03

# 117
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
sea woman - Честит рожден ден!
ДА си ни жива и здрава и много, много ... щастлива!
Весел празник!

# 118
Благодаря на всички, които са се сетили за нас!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме добре. Йоана пълзи много и обикаля всички стаи. Постоянно се изправя, като се докопа до нещо, за което да се хване.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 07:41 от Nellina

# 119
sea woman - Честит рожден ден!
ДА си ни жива и здрава и много, много ... щастлива!
Весел празник! много да слушкаш бебока .само радости без проблеми . Ние също папкаме кроасан ама не с щоколад а с кремче.ЧЕСТИТ МИНИ Р.ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт