ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 453
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Честит мини рожден ден на Боянка!Да расте все такава хубавица и да слушка милата! Hug
Нашето меню Mr. Green
Цяла нощ кърмене Grinning
10ч - попара или макрони
13ч. пюре (2 дни зеленчуково и два дни месно - по половин бурканче изяжда,понякога и не го изяжда)
Преди обедният сън мамино мялко.
17 - 17:30 каша на Ганчев "Лека Нощ" (много ги харесва - те са си нишесте с бисквитки и разновидности нишетсе с плодове и грис)
След това преди сън кърмене и така та до сутринта Joy
пепи, и аз искам да питам за това сухо мляко ThinkingОт това в пакетчетата ли слагаш.Честно казано и аз съм си мислила от него да и правя нишестета и грис ама все не смея ooooh! Между другото и Вяра всичко яде каквото види иска и и се дава съответно,та си мисля и чукам на дърво, че за сега нямаме проблеми с непономсимост към нещо.
Илиндичка, честно да ти кажа и аз исках момиченце поради тази причина Peace
Хайде засега толкова, че ще стягам куфарите да ходим до баба и дядо в София Wink
Лек ден на всички Hug

# 76
jjfjufhghi e izijefijgjgbhvY
kjghfxhfrhgfhf
kj hvbydyf
kgugigh
[/img]

# 77
Здравейте, моми4ета!
Аз нещо немога да смогна тези дни да пиша, но влизам и ви 4ета всеки ден. Simple Smile

Соня, Али изглежда много щастлив в леглото, обича ли да си играе там или само позира за снимката hahaha

Да, понякога седи и пове4е от половин 4ас вътре - сложила съм му игра4ките не 4е си играе с тях, но понякога ги забелязва... -  през пове4ето време се изправя, пада, сяда, пак става - слава Богу, 4е се нау4и да пада на дупето, 4е ина4е много си удряше главата, като падне... Сега е пак вътре докато пиша и в момента се е изправил на решетката - държи се само с едната ръка и прави "бррррр" и едни слюнки хвар4ат, леле-мале, но е щастлив.... То всъщност е бебе-парк и е то4но до компютара в хола и го ползваме само за игра, не спи вътре и може би като ме вижда 4е съм до него и е спокоен.
kleo_80 , 4естито ви християн4е!!! Нека да  расте благословен и Господ да е винаги с него!!! Flowers Bouquet

sea woman , бързо оздравяване ви желая!

pepi и Дес , съжалявам за малките госпожици, 4е са паднали - дано не се полу4ава отново... Ей, опасни 4ове4ета са ве4е, и минутка не стоят на едно място... newsm32

Telma , пове4е търпение, мила! Радвам се 4е си се поуспокоила. newsm10  love001

Vili4ka, и ние бяхме със за4ервено дупе то4но когато му излизаха зъбите...

Мама Ди, 4естит рожден!!! със закъснение [/size]  newsm67

4естито и на малките минирожденници днес!    ura

А ние ядем горе-долу така:

6.30 - 7.00 - кърма
9.00 - 9.30 - каша, мляко с бисквита или попара (рядко)
12.00 - 12.30 - зелен4уково, местно или рибено пюре
16.00 - 16.30 - плодово пюре ( с бисквита или каша)
и останалото е кърма и през ноща като се събуди пак кърма
а между храненията давам и плодов сок и пресни плодове и пак се кърмим за приспиване...

И да ви похваля Алинко - спинка ве4е 2 ве4ери до към 5.00 - 5.30 в креват4ето - без да се събужда... Та сме наспани тези дни... Laughing
а за спането през деня - понякога спи и по 2-3 4аса на спане, но в пове4ето слу4аи по 30-40 минутки, а понякога и по 15 минутки.

А, забравих да ви се похваля 4е днес нашия татко е рожденник!!! Да ми е жив и здрав и все така да ми помага!!!  Heart Eyes txtloves  Kissing Heart

Хайде, оставям ви засега - щур4о отдавна мърмори - май му се доспива ве4е...

Приятен ден на вси4ки!  bouquet

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 13:16 от Sonja

# 78
jjfjufhghi e izijefijgjgbhvY
kjghfxhfrhgfhf
kj hvbydyf
kgugigh
[/img]

я преведи мила ,че още не знам китаиския hahaha Joy hahaha Sick Heart Eyes Mr. Green

# 79
Пепи, имам бавачка, която ми помага, но пак съм неотлъчно до децата. Прпавят ни луди и двете Crazy

Сий уомън, дано бързо се оправя Сашко. Как му мериш температурата? Поздрави мъжа си от нас и да ти е жив и здрав  bouquet

Илиндичка, и ние сме от плешивците.  hahaha

Благодаря за поздравленията за първото зъбче на Ники Party

Vili4ka аз приготвям нишестето със  сухо мляко и Стаси го обожава,яде го от 6 месечна,но в последно време не съм и правила Embarassed
kleo_80 ами ние се храним така:
8-9ч.-к.мляко
12-13ч.-супа или готвено(тя яде всичко и затова и давам от нашето ядене)
16-16.30ч.-филия със сирене и домат или само с масло,грис,каша
19-19.30ч.-различни плодове,нарязани на ситно с бисквита
21-22ч.-к.мляко
Горе долу такова ни е менюто
лека на всички,вие ще се наспите,а аз още не съм лягала,айде  Hug

Как я ядете тази филия със сирене и домат newsm78

# 80
mishlentze като имаш време качи малко снимки на мишките,че много им се радвам Hug

# 81
я преведи мила ,че още не знам китаиския hahaha Joy hahaha Sick Heart Eyes Mr. Green
Eeeee ми той китайският е труден език.Ти на тия 106 години едва ли ще го схванеш hahaha Joy Joy Joy Аз на 30 още имам пропуски Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичето явно се е объркало,няма какво друго да е Grinning

# 82
Eeeee ..................................................

Не можа да се стърпиш,а? Laughing Laughing Laughing

# 83

Аз си помислих 4е може да е сина на Лилия - да си прави експерименти... newsm78

# 84
Eeeee ми той китайският е труден език.Ти на тия 106 години едва ли ще го схванеш hahaha Joy Joy Joy Аз на 30 още имам пропуски Mr. Green Mr. Green Mr. Green

шт бре чадо и ти ще станеш на мойте годинки пък да те видя тогава hahaha Joy

# 85
VIVKA дъщеря ти голяма хубавица Flutter след някоя друга година стягай за бабашегувам се  Laughing Hug

# 86
Аз нещо немога да смогна тези дни да пиша, но влизам и ви 4ета всеки ден. Simple Smile

И аз така,ама голяма е веселба...

rotfImbo rotfImbo  hahaha Ох,ще умра от смях! Дес,бива ли таквиз "неуместни" забележки,имай милост към възрастните хора..! Mr. Green Joy

БОДЛИВАТА, как е Дари!Ние от снощи сме на Проспан(определено става) !Звъннах на педито и питах дали мога да сменя сиропа,че този е гаден и той ни разреши!Благодарско за инфото! Hug

По-добре сме,макар че още има цифундри.Нощеска даже я разбудих да и ги изчистя,че трудно дишаше,та като се разсъни заспа към 02ч. Tired Т беше само първата вечер и по-слабо на следващия ден.Ама тая ваша педка за сефте ли изписва бебешки сироп,има толкова сладки,пък ви е дала този блутвеж-как да го пие бебчо?!Дано се оправи бързо юнака! Peace
Днес бяхме на разходка,но задуха и съвсем застудя,тъкмо се прибрахме и заваля..Вече ще излизаме с дебелото одеяло. cold За обяд пак правих зеленчукова супа,сложих и малко хлебче-яде я с голям кеф!  chef Иначе сме предимно на готови пюрета,онзи ден взех за проба Алете зел.и месни и ги хапва с кеф.
Мами,да отпЕра и аз едно въпросче.Някъде да сте виждали пюрета на Сънвал?  Thinking В квартала няма,и в Кауфланд,Била и Хит тоже.Много искам да и взема на бебка,нали са предимно за алергични деца и повечето са безмлечни.
Честити рожденни дни на всички майчета и татковци,които съм пропуснала! bouquet
Разгледах и аз снимките,всички бебчовци са големи сладури! Heart Eyes
Телма Боянче страшно прилича на мен като малка!Същите очи и къдрици!Да я нацелуваш бузаната от леля и Бодилка! Mr. Green
neneрugka Mони наистина все повече заприличва на теб,направо copy/paste! Flutter
Видях и сники от мама daisy_st-майче включвай се при нас!
surfline мернах те по  едно време,как мина почивката в БГ?
lika как е Алексче,нещо и ти не си се мяркала скоро,дано всичко е наред!
sea woman дано всичко е наред в къщи и да се включиш с добри новини!

# 87
  • София/Овча купел 2
Здравейте момичета.Тоя нашия татко като седне на компа няма ставане и не мога да се вредя от него.Благодаря ви за пожелания за нашия мини рожден ден.Мария вече има обеци на ушите и е много сладка.

niunia добре си се завърнала и чакаме снимки,да плакнем очи Crazy.
Да те питам нещо,какво им е на самотните майки?Да не би да са нещо втора ръка?

Нищо им няма на самотните майки,дори за мен са много смели жени.Ако е прозвучало обидно за някой,моля да ме извини,не съм искала.

# 88
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета и бебчета!
При нас от сутринта вали и само на терасата за малко изнесох Калоян!
По-добре сме,макар че още има цифундри.Нощеска даже я разбудих да и ги изчистя,че трудно дишаше,та като се разсъни заспа към 02ч. Tired Т беше само първата вечер и по-слабо на следващия ден.Ама тая ваша педка за сефте ли изписва бебешки сироп,има толкова сладки,пък ви е дала този блутвеж-как да го пие бебчо?!Дано се оправи бързо юнака! Peace
То нашият педиатър е мъж и то без деца .Питах го дали е пробвал тази гадост ,пък той ми каза да не се притеснявам рецепторите на бебетата не били като нашите,но ако искам мога да го сменя с по-сладък сироп.
цифундри Joy тази дума не я бях чувала,но ми хареса.И ние още сме с хрема  smile3518,а кашлицата вече е влажна(дано скоро да мине) Praynig!
sea woman, как е бебчо???
Ние ядем долу -горе така:
9:30-9:30 - каша,макарони или попара
13:00 -13:30- зеленчуково пюре с жълтък или месно пюре,а за десерт плод
16:00 - 16:30 - грис ,кремче,кисел,каша или плодово пюре
20:30-21:00 - кърмене
23:30-24:00-180гр. АМ
 и от там до 8 часа кърмене на поискване, преди сутрешния и следобедния сън-кърма(дори и току що да е ял-личи ни де Joy)
pepi, наистина каката много ми помага и много му се радва(да има братче беше нейната съкровена мечта-така беше писала  в едно съчинение в трети клас)
VIVKA дъщеря ти голяма хубавица Flutter след някоя друга година стягай за бабашегувам се  Laughing Hug
Лиске , ти се шегуваш ,ама ако е глупава като майка си(не ,че съжалявам ,но нали е моето момиченце -да си поживее малко) да стане мама на 19г.(като бях малка мечтаех да съм млада мама и така и стана)нищо чудно да стана баба с 6-7год син Joy.Ега ти цирка  rotfImao rotfImboАко караме с такова темпо на 106г сигурно ще съм пра-пра-пра.....баба Joy
Мерси за комплимента!   Hug
surfline, и аз те мернах !Как сте ?
Дес, как така имаш пропуски Shockedи то по китайски ?  Joy
sea woman,Sonja ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ И МНОООГО ДА ВИ СЛУШАТ!  bouquet
Много гушки от нас! Hug

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 17:38 от VIVKA

# 89
моля моляяяяяяяяяяя да си имаме уважението никои да не ми обижда годинките #Crazy newsm78 Joy hahaha  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт