ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 325
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте пак Grinning
Трябва да черпя - стигнахме седемте кила,че и 250гр отгоре сме прибавили - 7,250кг 65см(малко сме късички Rolling Eyes) newsm68 newsm44
Айде по една палачинка,че нямах време друго да омеся newsm64 Да ви е сладко!
А пък да ви кажа то да те мерят много боляло ooooh! - бре като писна онова ти ми дете newsm45 немога да я успокоя (аз се чудя защо бягам от кантара като,дявол от тамян в последно време Mr. Green)
Водихме я после на кафе по магазини и слушка много,пък мама и се сдоби с нов панталон Blush
пепи,абе вашият бати колко е голям?Ходи ли на градина?Извини ме за любопитствоти и ако вече си го споделяла де Praynig
Хайде милички на всички желая лека вечер Hug Мен работата ме зове Wink

# 226
Здравейте милички
Дъждовното време напълни темичката ни с весели постинги, много се забавлявах днес докато ви четох Joy.
Явно бебешорите са се наговорили да не спят през изминалата нощ, Натали също будува от 4 до 6 и докато не се нарева на воля не заспа.
mishlentze   много хубави неща сте напазарували. А татито е прав да купува по два подаръка, представям си какво ти е да се грижиш за две бебенца, на мен с едно ми е трудно #Crazy.
Дес нека куклата все така да расте, а ти да си носиш панталона със здраве. И ние като вас на консултациите, още като види сестрата и започва да реве Grinning.
zaicheto спалнята ви е страхотна, сигурна съм че хубави кексове ще се пекат там Mr. Green, хайде скорошно нанасяне в новата къща.
Лиске дано на татито му дойде акъла по-скоро, че е много неприятно това, което пишеш. Нашият от работа няма време за подобни подвизи.
Аз немога да не се похваля, днес на обяд Натали изяде цяло пюре и за десерт имаше място newsm44, това не ни се е случвало от три седмици.  В последно време хапваше по няколко лъжички попара сутрин, и по толкова пюре на обяд, а днес цяло геройство. Дано този период вече е отминал, че в чудо се видях с това дете.

Това е от нас милички, лека и спокойна вечер на всички мами и бебчета Hug.

# 227
Честит мини рожден на Мирабел-да е жива и здрава и мама и татко много да я слушкат .ДЕС мацка и ние качихме 230 обаче грама сега сме7 кила и 70 см офффффф мислех че моито е наи слабичкото добре ,че имам сродна душа  #Crazy newsm78взех да се притеснявам М/у другото гледам че има още малко и маи пак сме за нова тема какви мислите да са заглавиятана мен ми хрумнаха 2
1.ЯНУРАЧЕТАТА ДИВИ ЕСЕНТА ПОСРЕЩАТ ТЕ ЩАСТЛИВИ
2.ЕСЕНТА ДОИДЕ  ЯНУАРЧЕТО РАСТЕ

# 228
  • там където ме зове сърцето!!!
Диви а ,като леля Орхидейка Joy rotfImbo
Честит мини рожден ден на Мирабел и Диана!Да са здрави ,щастливи, палави и умни малките сладурки!

# 229

ух newsm62 Embarassed Blush Heart Eyes засрамих се

# 230
Дааааааааааааааааа Joy Joy Joy newsm62 newsm62 newsm62

Ама заглавието ми харесва,майтапа настрана smile3521

Честито на Мирабел и Диана!

# 231
  • Варна

ХАХАХАХАХАХАХА!!!   Joy Joy Joy Joy Joy Орхидейке, недей се срами! Всичко е с добро чувство!

Ние имаме прогрес. Днес Александър изяде (освен млякото) и 1 ОБИКНОВЕНА БИСКВИТА!  smile3501

# 232
  • София
мами, благодаря ви за подкрепата и отговорите!  Hug
Ще се поразтърся за Сънвал, ама не съм ги виждала наоколо. newsm78 Ще проверя в новия мол до нас, ако не, може да започнем с пилешко приготвено от мен   chef ... . kleo_80, ти май беше питала (не мен, ама нали Скай Ситито ми е под носа), та, намира се зад завод Електроника: www.skycitycenter.com/index.html.
mishlentze , ето тук: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1797&cat=28
Днес водихме Вики при д-р Драганов на профилактичен. Каза, че малко по-бързо от нормалното се е развила, но има достатъчно мускули, не е 'крива' и всичко е ОК  Peace Grinning
Хайде лека!  Praynig

# 233
  • Варна
Още едно предложение за новата тема:

Пъстри като есенни цветчета са ЯНУАРСКИТЕ ни дами и мъжлета!

# 234
Добра ви вечер!
Чета ви, смея се и пак ме е мързел да пиша! Страхотно настроение има в темичката ни, въпреки разните проблемчета около дечицата! Дано все да е така Wink
Честит мини рожден ден на Мирабел и Диана!  Heart Eyes
Аз тази вечер чакам нашите да се завърнат от Тунис. Мони не ги дочака, спинка милата. Да видим какви подаръци са ни донесли  smile3508
А иначе аз кой знае какво нямам да пиша...деня си минава неусетно и вечер сядам да гледам Биг брадър   Blush Вие гледате ли ги тез ненормалници? Simple Smile

# 235
2дни от 11-17ч.нямахме ток и аэ не мога да се включа,эащото като го пуснат се эапочва  chef,чистене ит.н.Преэ теэи дни определено ми липсвахте с вашите сладури Laughing
На всички сдобили се с новости честито и да си ги иэполэвате със эдраве!
Днес бяхме на консултация-71см. 8кг.эа месец и полов.4см.и 300гр.
Мислех си,че сме качили малко,но щом и другите качват по толкоэ се успокоих.Пък и док.каэа,че е нормално.Дес,и ние пищяхме докато ни мерят,эащо неэнам?
Боже колко сходства при бебоците!!!!!!Снощи от 19.30-21 беше неистово викане,пищане ит.н.,което може да те побърка.
Орхидея,честито эъбче GrinningНа нас ни проби и второто.На Макдоналдс досега сме ходили беэ бебока.
Клео,хич нямам сили и аэ эа тоэи кекс.Предпочитам да се наспя.
Gushanka-эа хрема е ефикасно-ТОNIMER-ПРЕДИ ХРАНЕНЕ СЕ ПРЪСКА!ilindi4ka-и ние си смучехме палеца,аэ също се бях притеснила,но иэведнъж,така и не раэбрах как спря сама.
Lika,эамраэените эеленчуци са идеален вариант,въпреки,че мисля да я эапиша на кухня.Не бърэай със смокините днес питах док.,след 1г.както ягоди и т.н.Всички свекита драэнят ние не сме иэключение,въпреки,че не сме эаедно,но......... #2gunfire #2gunfire
Ние утре ставаме на цели8м.Эасега ЛЕКА до утре.

# 236
Лисана, какви апрески бе човек. То при вас сняг задържа ли се? Защото при нас миналата зима цели 4 дни се задържа и това беше.  Crazy Можеш да потърсиш и пълнозърнест марокански кус-кус. Много е удобен. Нали само се накисва в гореща вода и той си се разварява сам. Аз слагам към него приемрно една чушка и един морков приготвени на пара...и познай как се изяжда...на един дъх.

...

Боре още нямаме зъби.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 10:40 от 7of9

# 237
  • Madrid
Здравейте мамчета!
Аз се включвам чак сега,но днес просто изтъркахме гуменките от разхокки по магазините CrazyА героят заспа уморен,едва изяде кашата,направо се гипсира!Явно тълпата го измори.
Благодаря за отговорите,момичета,ще се надявам да спре сам/скоро/ Peace
Sea Woman-днес една,утре друга,полекичка ще се захрани малкото щурче Hug
Мишленце,нашата биба е Suavinex и изглежда по същия начин.Няма дръжчица отпред.Аз също съм много доволна!
Лисана,права си,че от караници няма смисъл,ама понякога нервичките са трудно узъптими Mr. Greenпоне при мен Simple Smile
Пеперудка,аз ги гледам LaughingЗабавно е!!!
7of9,вчера си говорих с една испанка,която сподели,че нейното момченце е на 9 месеца и няма зъбки.Някои път си раждат с тях!Природа PartyПо този повод вчера сънувах,че на Самуил са му изникнали за една нощ и кътниците даже и си казтам:"ох,най-накрая ще спрат безсънните нощи!"Хубаво беше,но си събудих и... Joy
Честитка на малките палави рожденичета!!!  bouquet

# 238
  • Пазарджик
Здравейте мами и бебоци! От няколко дни не мога да намеря време да се разпиша.
ilindi4ka не се притеснявай, и този период ще отмине. Преди около месец Габи си беше направила мазоли на всички пръсти на дясната ръка от смучане, а от около седмица въобще не го е правила.
Сега малко да се похвалим - Габи тези дни е много послушна - не е правила никакви бели. PeaceСамо че вечер заспива към 10:30 и най-късно към 11:30 се събужда - презаредила батериите, готова за игра #Crazy. И тъй - играем си ние до към 1 часа и заспиваме. Но пък за сметка на това сутрин пие мляко в 8 (почти спейки) и после си спинкаме двете до 12. Голям кеф!:35: newsm53
Лека нощ на всички!

# 239
Здравейте и от мен,Стаси заспа,а баткото е на гости у майка ми,та тази вечер за оплакване е май mamma_Di,защото те живеят врата с/у врата  Hug
Честит мини рожден ден на Мирабел и Диана!Дес  ами Лъчко е на 5 год.и половина и ходи на ДГ .Да си призная честно  Embarassed ако и той си е вкъщи по цял ден,сигурно няма да издържа много преди да откача Crazy
Sonja, как си бе мила,драсни два реда ако ни четеш,как върви бременноста?Дано Али е добре и слушка
niunia къде се губиш,как е малката принцеска Мимка?
DIVA_ORHIDEQ заглавието ти е наистина диво  Mr. Green,в добрия смисъл де.И на мене много ми хареса Peace
sea woman и ти си добра поетеса  smile3501
nenepygka да ти кажа честно много ме дразнят на моменти тези ненормалници от ББ-3,но въпреки това ги гледам,защото с тяхната простотия се разтоварвам и се смея от сърце  Joy hahahaНо по интересно ми е да гледам със сина си Сървайвър,двамата с него го обожаваме Peace
liliq_velikova Да ти е живо и здраво минирожденничето и много много да слушка,а също така и да амка  bouquet
Лека нощ на всички и хубаво да се наспите

Общи условия

Активация на акаунт