Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 056
  • 502
  •   1
Отговори
# 135
  • Galaxy 13197853088
Интелекта понякога
привлича повече  от
циците.

# 136
Наблюдения от обкръжението ми: искат жени. Да изглежда, да се държи, ходи и говори като жена. Само един си взе по- малка и сега си бие главата, защото- тя чака на него за всичко( буквално). Визията за любов а ла “Американски прелести”- филма е интересна, случва се често, но мисля, че усещането за опит и класа са по- провокиращи интерес.

# 137
Според наученото от тук, трябва жената да покрива тези критерии:
*Независима, но не прекалено, трябва хитро да поставя мисии на мъжа си за да се чувства значим и той.
*Да не се страхува да си тръгне.
*Да е винаги неотразима, но винагито не трябва да е винаги, понякога ни е позволено да се покажем като човешки същества, за да се чувстват мъжете спокойни да си пръцкат пред нас примерно.
*Да владее изцяло изкуството да е "женствена".
*Да пази проблемите си за кафенце с приятелки, за мъжа само радостните моменти.
*Да е богиня в леглото, но същевременно да не е спала с много други, явно просто трябва да е природен талант.
*Да не забравя никога коя е, и да не престава да прави това, което обича заради мъжа си, но да вмести чистенето и готвенето в графика си.

То хубаво, ама кой Георги и Иван заслужава толкоз зор?

# 138
Понякога изискваш, заради себе си, не поради Иван/Георги. Иначе ще трябва да се променяме за всеки мъж. На кой му се живее така?

# 139
За различните мъже  е различно. Според ценностите.
На един може да му завъртиш главата само с гол секс. На друг само със сексапил и да чака секса с изплезен език, със завъртяна вече глава да си пази момента като десерт.
Трети, след като ти опита мусаката може да те огледа дали ти се полюшкват бедрата сексапилно като ходиш.
Ако сте в голяма компания и спорите за нещо, може също. Особено ако сте на различни мнения.
Но мъжете по принцип първо  възприемат с очи.
И после с други органи.
За разлика от нас, жените.
Така че наблегнете на бедрата. Бюста, косата и пр., според, което ви е най.
Пропусна най-важното: малкото секси дупе! Всичко друго са "подробности от пейзажа"

# 140
Гласувах с "Друго".
Не знам какво е, но е "друго".)))

# 141
Аз като писах в темата, имах предвид буквалното излитане на разума.
Такова нещо повече не ща да виждам, психопатско и опасно е. Бях един път обект на такива въжделения, избягах от града посред нощ и с голям страх да не дебне пред квартирата ми както се оказа, че е правел. Иначе не даваше вид да е такъв хахавел, чак не ми се пише колко смахнат беше и то без никакви знаци за симпатия от моя страна към него.
Искам мъжът до мен да си е с всичкия.

# 142
*Независима, но не прекалено, трябва хитро да поставя мисии на мъжа си за да се чувства значим и той.
*Да е винаги неотразима, но винагито не трябва да е винаги, понякога ни е позволено да се покажем като човешки същества, за да се чувстват мъжете спокойни да си пръцкат пред нас примерно.
*Да е богиня в леглото, но същевременно да не е спала с много други, явно просто трябва да е природен талант.
*Да не забравя никога коя е, и да не престава да прави това, което обича заради мъжа си, но да вмести чистенето и готвенето в графика си.

Махни зор и питането ти става излишно. То който си го заслужава, си го получава Simple Smile

# 143
Ма да си вземем Фридрих и Уилиям, що Иван? Иначе на описаните изисквания отговарят  💯 от бг мамите, те затова са и бг мами, не бг стари моми.

# 144
Според наученото от тук, трябва жената да покрива тези критерии:...
Не трябва. Достатъчно е да покрива тези на мъжа, когото харесва. Все пак той е целта, не всички мъже и жени по света, всеки със своите си критерии...

# 145

Ако ти е зор да покриеш някакви критерии, значи ти не ги покриваш по принцип.

# 146
Аз като писах в темата, имах предвид буквалното излитане на разума.
Такова нещо повече не ща да виждам, психопатско и опасно е. Бях един път обект на такива въжделения, избягах от града посред нощ и с голям страх да не дебне пред квартирата ми както се оказа, че е правел. Иначе не даваше вид да е такъв хахавел, чак не ми се пише колко смахнат беше и то без никакви знаци за симпатия от моя страна към него.
Искам мъжът до мен да си е с всичкия.

Тези са клинични случаи, според мен. Но и "клиничните", и "нормалните" могат да "оглупеят от любов" и да се държат странно в присъствието на "обекта на желанието", или за да спечелят неговото разположение...Laughing

# 147
Влюбените са безумни.
Добре, че ги има.

# 148
  • София
Губят ума си, когато са прелъстени, погалени с интелект и чувство за хумор и изоставени.

# 149
Губят ума си, когато са прелъстени, погалени с интелект и чувство за хумор и изоставени.
Не знам, по-скоро това е много типично за жените. Почти всяка голяма любовна женска драма започва с "Ами всъшност аз отначало не го харесвах, но ми допадаше да си говорим" И така....след няколко овъргаляния в леглото със същият безперспективен, в момента в който е почуствала, че първоначалният интерес е спаднал, ненадейно се събужда лудо влюбена и с разбито сърце".
Стигам до извода, че неангажиращият секс не е женска работа. 9 от 10 жени падат в този капан. От уж "само секс" се оказват влюбени та влюбени.
И на мен ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт