Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 053
  • 502
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Според наученото от тук, трябва жената да покрива тези критерии:
*Независима, но не прекалено, трябва хитро да поставя мисии на мъжа си за да се чувства значим и той.
*Да не се страхува да си тръгне.
*Да е винаги неотразима, но винагито не трябва да е винаги, понякога ни е позволено да се покажем като човешки същества, за да се чувстват мъжете спокойни да си пръцкат пред нас примерно.
*Да владее изцяло изкуството да е "женствена".
*Да пази проблемите си за кафенце с приятелки, за мъжа само радостните моменти.
*Да е богиня в леглото, но същевременно да не е спала с много други, явно просто трябва да е природен талант.
*Да не забравя никога коя е, и да не престава да прави това, което обича заради мъжа си, но да вмести чистенето и готвенето в графика си.

То хубаво, ама кой Георги и Иван заслужава толкоз зор?
Ако ти е зор да покриеш някакви критерии, значи ти не ги покриваш по принцип.

Работата е, че и мъжете и жените искат неща, които са трудно съвместими в един човек. Примерно, много жени искат мъж, който да е нежен, чувствителен и романтичен, ама в същото време да е мъжкар, чиято дума тежи, а мнението му всява респект. И понеже няма такъв типаж, тъй като тези характеристики са взаимоизключващи се, се събират с някой, който притежава единия сет характеристики и постоянно им липсва другия и въздишат по него... поне докато не се съберат с такъв и не им примилее за другото.

Затова са важни две неща - да не се търси партньор, който е в някаква крайност, и да се осъзнава, че печелейки едно, винаги губиш друго и в това няма нищо драматично. Или да дадем друг пример, ако жената те качва на десето ниво нирвана с уста, недей много да мислиш как се е научила, а затвори очи и се наслади JoyWink

# 151
А ако не те качва?

# 152
Спонтанно се сетих за настоящето гадже на Киану Рийвс - Александра Грант. За тези, които не са я виждали, жената не крие нито възрастта си, нито побелялата си коса, и не се облича като за моден подиум. С една дума е жена, която Холивуд май досега не е виждал. Камо ли да излиза с мъж, който може да има всяка.
Мога само да кажа - Киану за пореден път се оказа Мъж на място. И евала на жената, че се чувства удобно в кожата си, независимо от обстоятелствата и обкръжението си. 
Но това още повече ме кара да мисля, че не визията, а химията е №1 в привличането между двама.

# 153
Браво, лъвице, страхотна си?
Джими, ако не те качва, търсиш друга!

# 154
  • София

Ами тогава си казваш, че явно тази жена си е само твоя, и пак си щастлив Joy

Или както каза Хриси, ако нирваната ти е по-важна, търсиш друга Wink

# 155
Не съм нито индиец, за да ме топли неква нирвана, нито притежателен тип, за да се кефя, че нещо било мое.
Честно казано, жал ми е и за двата подобни типа хора, били те мъже или жени. За лудите, по каквато и да било причина - също.
Дали е хубаво да ги има, както казва Хастар - не зная, предпочитам да не ги срещам.   

# 156
  • София
James, нещо много насериозно взе работата Joy Иначе поздравления, че не се вталясваш на глупости, това определено е плюс и за теб и за човека, с когото си. Но да знаеш, хубавият секс не топли само индийците Joy

# 157
Благодаря за поздравленията. Не беше нужно, но благодаря.
А в Индия си е топло и без нирвана. Wink

# 158
Аз познавам само един мъж, който е хем "мъжкар" с тежаща на мястото си дума, хем романтик. Ама не е мой тип, освен това е мъж на сестра ми.
Проблемът е в самите нас - не знаем какво точно искаме, ама искаме всичко и го искаме веднага...
Защото в магазина влизаме и искаме 650 грама месо от свинска плешка, десет яйца и мляко "Олимпус", ама в личния си живот не сме толкова ориентирани.

# 159
И какво? Сестра ти е късметлийка, тъй ли?
Хем мъжкар, хем романтик на мен нищо не ми говори. Мъж, кво.

# 160
А, някои са/сме доста добре ориентирани..)
И като се замислиш - повечето са. Само дето не си го признават.

# 161
Е, аз знам какво искам. Искам моят си мъж и семейство + три желания от златната рибка за да си живеем спокойно.
Като се замисля съм доста доволна от семейството, което имам.

# 162
James, нещо много насериозно взе работата Joy Иначе поздравления, че не се вталясваш на глупости, това определено е плюс и за теб и за човека, с когото си. Но да знаеш, хубавият секс не топли само индийците Joy
Каза му го, да го знае.

# 163
На мен вече ми е по-лесно да съм ориентирана. Хич не се старая за нещо, което не искам или не ми е по вкуса.
Извън майтапа, ако не осъзнаеш какво искаш като жена до 30, после пиши го бегало.

# 164
А, Босилке, аз след 40 се осъзнах..))

Общи условия

Активация на акаунт