Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 018
  • 502
  •   1
Отговори
# 225
Изуми ме, Тангра. След всичко описано за живота ти, този буламач, ще прощаваш. Недей дава такива съвети.

# 226
Скрит текст:
Сега, моето мнение предполагам го знаете. Нищо не кара мъжете да загубят повече разума от миризмата на прясно котешко. В краен случай агнешко. И това не е някакъв канибализъм. Макар че, събужда малко и такова желание. Просто това е месото по тялото на обекта на интерес. И следваме принципа на Алф за бонобните. Което не мога да изям, ще оближа.

Разбира се, ще напиша и общовалидни умозагубващи моменти, които може, но може и да не може да ви свършат работа. Умозагубващи, силно казано, но ако съм поставен под задължителен избор, определено бих избрал дама, която ги притежава.

Чувството за ритъм е доста важно. Няма нищо по-досадно от дама, която ви дърпа в някаква странна, неясна посока и то не навреме.
Ако нямате слух, и ви мързи да броите. Ами просто следвайте! Едно от най-женствените качества за една жена е да следва ...
Второ, скоростта на реакция, с която следвате. Ако мъж ви притисне леко в някаква посока реакцията трябва да е между 0 и 0.5 секунди. Като е секси, ако това се случва за около 0.3с. А най-сески е, ако сте в унисон, и просто плувате заедно. Ако отнеме 10 секунди определено е отегчително. Може и да е танц. Може и да е просто докато сте на масово събитие, прием, художествена галерия. Може да пада шкаф зад гъба ви, и мъжът да ви предпазва в тоя момент.
Трето ... теглото. Добавяйки към горните 2, липса на ритъм и бавна скорост на реакция ... ами, катастрофа. Теглото не пречи в редкия случай, когато чувството ви за ритъм е изключително и реакцията мигновена.

Четвърто, гледате в очите, усмихвате се.

Пето, поддържате максимално близък контакт. Ако не танцувате, ако танцувате. Може и педя. В идеалния случай плътно. И разбира се, сте се къпали преди това. Може да отъркате небрежно, бедро, гърди, каквото друго има.

Шесто, не го поправяте, държите се, все едно е идеален.

Седмо, смеете се дори и на самото му присъствие, дори ако не казва нищо смешно, дори и ако не говори.

Не се сещам за нищо друго в момента ...
[/spoiler]
Laughing Satisfied Scream Sweat Smile
Извинявай, не се сдържах. Единствено емотикони мога да плесна. Ошашавих се... от смях

# 227
Пето, шесто и седмо идват естествено, ако жената е влюбена. И четвърто. Другите не ги разбрах съвсем.

# 228
  • София
Аз също се дразня, когато някой очаква едва ли не да го боготвориш за да се чувства той добре... винаги ми се е струвало жалко, все едно е лишен от качества и самочувствие, та има нужда нечия чужда оценка да го крепи нон стоп. Тук говорим за постоянно и безкритично хвалене, разбира се. Иначе всеки нормален човек има небходимост да бъде оценен и харесван от половинката си и няма нищо лошо в това да очакваш такова отношение от нея, даже обратното ми се струва ненормално.

От друга страна съм забелязала, че абсолютно искрено и спонтанно, винаги съм засипвала мъжете, които съм харесвала с комплименти и положително отношение. Повечето заслужени, все пак тоя човек не съм го харесала случайно, но понякога и леко преувеличени, неща, за които не бих си направила труда да коментирам друг или дори понякога бих захапала трети. Просто да видя удоволствието на човек, когото харесвам или дори обичам, тотално си заслужава. Както казва Lorelada, някои неща си идват естествено, когато си влюбена.

Иначе с оглед на темата е вярно, че много мъже губят ума и дума като се окажат от другата страна на боготворяща ги жена... от друга страна, хора, които приемат безкритично такова също толкова безкритично засипване с обожание, има сериозна вероятност да са били или системно лишавани от положително внимание, или тежки нарцисисти. И в двата случая това не е предпоставка за здрава връзка. Не можеш да очакваш винаги да бъдеш засипван само с хвалби, дори когато гафиш поголовно, а и ми се струва изключително изтощително постоянно да си готова с компименти, дори когато няма абсолютно никакъв повод, или обратното, другия си е за тотална критика.

# 229
Тази тема ми е интересна. Иска ми се да вярвам, че е строго индивидуално и зависи от предпочитанията на конкретния мъж, но за съжаление май има много сходства.
 Имам едно приятелче. Преди време си загуби ума по една мадама и цяла година я преследваше + всеки ден говорихме с часове за нея по телефона. Канеше я на срещи, купуваше скъпи подаръци, огромни букети, писма, екскурзии в чужбина, запозна я с близките си и т.н. А тя беше една.....ScreamLaughing
 Съжалявам, че го казвам, но тя беше типична представителка на онова женско съсловие, което наричам "глупава чалга кифла". Няма образование, нито стабилни интереси. Темите и за разговор се свеждат до най-вървежния хит в чалготеката, фенси кафенета, маникюрите, мола и фризьора. Винаги съм се чудила как изобщо комуникират, защото той е интелигентен мъж с цели. Тя беше секси, но не и красива. Поне според мен. Не намирам изкуственото за красиво..
 Това, което го влудяваше е, че тя така и не му върза. Държеше го в напрежение. Излизаха и приемаше всичко с охота. Не му отказа директно, но не склони до последно и не легна с него. Много тъжно. За щастие, накрая той си намери нормално момиче..
  Аз също нямам успех с мъжете. Парадоксално, красива жена съм и може да се разчита на мен. Обаче много бързо свалям картите и губят интерес. Търсят ме тези, на които не обръщам внимание и се опитвам любезно да отклоня.
 В резюме: Опасявам се, че мъжете се влюбват и губят ума си заради ловния инстинкт. Колкото повече усилия хвърлят в преследването, толкова по-уважавана и ценена ще си когато те спечелят.

# 230
  • София
Пето, шесто и седмо идват естествено, ако жената е влюбена. И четвърто. Другите не ги разбрах съвсем.
Ами не е ли това най-естественото нещо? Разбира се, на всеки е вродено как "да загуби ума" на другия пол.
Едни се вслушват повече, други по-малко.
Но еволюцията си знае работата.
Който си мисли, че може да намери някаква нечувана и невиждана тайна, за милион години еволюция ...
Simple Smile
А другите, писах ги малко на шега. Общото и при 3те е "следването". Това не е маловажно. Ако щеш и по време на секса. А и не само. Естествено, нямам предвид като приятелите ни от Югозападна Азия, да вървите 2 метра пред или зад мъжа (в зависимост от пехотните мини). Говорим за по-несъзнателен и ефирен тип следване. Да не се "накъсва" "музиката" и ритъма.
Точно при жените заредени с "адженда", и твърде много рационализиращи нещата (его, списък, страхове, дълго време сама) това чувство се губи. Още повече, ако са с малко по-силен характер и  искат те да се налагат или да си вършат всичко сами. Ами няма я симфонията.

Изобщо не мисля, че е чак толкова значим този "ловен инстинкт". Винаги ми е било абсурдно това определение. Според мен много малък % от мъжете държат на този ловен инстинкт. И това не е %ът, който е подходящ за връзка.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:53 от Танграта

# 231
В съветите на Танграта всъщност има доста верни неща. Даже ще се съглася, че са общовалидни, с уговорката, че е така за част от жените/мъжете.
От своеобразния списък, ще се спра само на ритъма и следването - нищо по-хубаво няма от движенията в един ритъм, били те вертикални или хоризонтални.
Следването освен, че е женствено, е израз и на доверие. Дайте възможност на мъжа да води. В зависимост от посоката и начина, ще разберете има  ли смисъл да сте заедно или не.

# 232
Много често ситуацията изглежда необяснима на околните. Точно това е интерсното Simple Smile Любовта и залитането не са по заслуги. Има скрит елемент, който прави нещата загадъчни и ни подлудява още повече явно. Така всички имаме шанс някой да си загуби главата по нас. Дори да не сме най-младите, най-красивите и най-богатите Simple Smile

# 233
Тангра, смислени неща казваш,  но ми се струва, че говориш за връзка между двама. Питах се по-скоро за приятеля на Брюнетка, или за оная колежка, дето и пишеш името посред служебен имейл, неволно. Или и там важи принципа на следването?

# 234
Преди всичко винаги е химията. За това често не разбираме изборите на другите. Не е и нужно. Винаги ми е било абсурдно, като чуя някой да усмива нечии избори. Всички сме различни. Харесваме различни неща. И добре, че е така, иначе щеше да стане бутаница 😀
И преди съм споменавала, че от приятелите на моя приятелка, нито един не ми се видя даже и симпатичен. Това обаче не значи, че тя не може да си ги харесва.
Харизмата у една жена също е много важна. Често много красиви жени, обаче без харизма, остават напълно незабелязани от мъжкият пол.
Другото нещо, за което говоря от личен опит е умението да знаеш кога да се доближиш и отдръпнеш от един мъж. В този смисъл наистина флиртът може да бъде оприличен на танц. Но не винаги жената е тази която следва. По-скоро обратното. Тя се доближава, събужда интерес, след това се отдръпва и мъжът неусетно тръгва след нея. Е, разбира се не трябва да се прекалява нито с провокацията, нито с дърпането. Всичко трябва да е нежно и незабележимо направено.

# 235
  • София
В съветите на Танграта всъщност има доста верни неща. Даже ще се съглася, че са общовалидни, с уговорката, че е така за част от жените/мъжете.
От своеобразния списък, ще се спра само на ритъма и следването - нищо по-хубаво няма от движенията в един ритъм, били те вертикални или хоризонтални.
Следването освен, че е женствено, е израз и на доверие. Дайте възможност на мъжа да води. В зависимост от посоката и начина, ще разберете има  ли смисъл да сте заедно или не.

Нищо не ме кара да се чувствам по-нежна, женствена и спокойна от мъж, на чието движение мога да се оставя. А аз определено не съм от подчиняващите се характери, изразявам мнението и позициите си смело, твърдо и ясно, и нямам никакъв проблем да поема контрола. Но има мъже, с които не изпитвам никаква нужда да се налагам, напротив, оставям им управлението и изобщо не ми пречи да се съобразя там, където има съпротивление. То е малко като с шофирането. Усетиш ли, е човекът знае какво и как прави, просто се оставяш и се наслаждаваш на пътуването. Видиш ли обаче, че е некомпетентен и няма покритие на претенциите да управлява, хващаш волана и не пускаш. Все пак, не би оставила живота си в ръцете на всеки.

# 236
Лъвица, абсолютно се разпознах в теб Simple Smile

# 237
Аз не бих си оставила живота в ръцете на никой, честно казано. Както стана ясно по-назад, не съм никак сладка и послушна😀 Пиперлив характер съм. Типичен представител на зодия лъв. Колкото и нескромно да звучи, това не е пречило на доста мъже да си изгубят ума по мен през годините.

# 238
Това да си загубиш ума по някого и да живееш с него всеки ден, често са две напълно различни неща Simple Smile С жени Лъвици предполагам, че е кошмарно трудно да се живее, поне съдейки по тези, които познавам. Аз самата съм живяла с Лъв и също е голямо предизвикателство понякога. Та съвместния живот и загубата на акъл не вървят ръка за ръка винаги.

# 239
Ще отворим кутията на Пандора със зодиите, но съм длъжна да се изкажа 😁 Една от най-близките ми другарки е Лъвица, чудесна и грижовна съпруга е, никога не е била лесен характер, но мъжа и така и стъпи на шията, че от лъвица стана котенце.

Общи условия

Активация на акаунт