Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 964
  • 502
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моето 16 г не е сладко, а е чудо невиждано, ама не си я давам на дъртаци!

# 76
В Япония има такъв фетиш - жената да е като детенце в поведението, с лигав мяукащ глас, използване на умалителни думички, детински дрешки, почерк, дори и да е 30-годишна жена. Целта било да си хванеш мъж. Blush

Скрит текст:

# 77
Злобни лелки, не ги разбирате нещата, "сладурани" Laughing

# 78
До сега не съм чувала зрял мъж да казва "Ах, тази е много сладка, загубих си умът по нея". 😀

И няма и до го чуете, когато един мъж си губи ума по една жена не казва непременно "Еий загубих си ума по тая сладурана". Това се вижда в действията  и поведението на един мъж .  Злобни ,обременени,както каза една дама тук ,жени изпонатръшкали  десетки хора, никой не харесва.  Вие не се имате за сладка явно, но както вече казах дами с ниска самооценка ще ме нападнат.
А, моля ти се, аз не съм с ниска самооценка. Имам се за секси и самоуверена. След 2 деца и на двойно на твоята възраст остана и да съм сладка 😄 Но да ти кажа женският полов орган няма брояч. Мъжете не отчитат навъртяните километри преди да си изгубят умът. Иначе, имаш още много да учиш докато разбереш, как да накараш един мъж да си изгуби умът.

Човек, който се има за секси, не би репликирал всеки коментар ,който не му хареса особено ако става на въпрос за външен вид и това какво харесват мъжете. Мъжете харесват това, което казах малко по горе . И да мъжете отчитат навъртяните километри . Важно е за един мъж по възможност през възлюбената му да са минали възможно най малко мъже. Отричайте колкото си искате . Аз нямам намерение да КАРАМ един мъж да си изгуби умът по мен .

А щом смятате половия си орган просто за един инструмент за удоволствие ,който не може да се преоцени никога, ваш проблем. Моите принципи са различни и уважавам тялото си . Органа ни няма брояч, но ума и тялото ни са свързани .

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 19:35 от mimi_zl

# 79
Е не ги разбирам, Кико 😂 Ко да се прави. Ще умра сама, несладка и несекси. Защоооо няма радост 😂

# 80
И немлада Laughing

# 81
Добре, че е майтапа, да си кажем истината.

# 82
Мименце, като те гледам как си ги запукала чичаците от сега, ще видим и твоята орган колко километра ще навърти след 15-20 години.
Иначе много интересно. Доживях 15 годишна да ме учи какво харесват мъжете 🤣

# 83
Аз пък разграничавам детското поведение от детското излъчване. Може да изглеждаш като леля и пак да се държиш инфантилно. А детското излъчване според мен е голям плюс за малкото щастливки, които го имат. Сещам се за Рийз Уидърспуун и моделът Миранда Кер, или Селена Гомес, която е на почти 30, но изглежда като ученичка. И не мисля че страдат от липса на мъжко внимание.

# 84
Аз пък се сетих за Индила. Сума ти мъже съм чувала да примират пред "сладкото и глезено излъчване", ако я срещнат на живо, не знам 😁

# 85
Mimi, я кажИ, по какви мъже си падаш, направо кажи, какво е мъж за теб. Нещо има разминаване.

# 86
  • София
Абе, повечето се държите по-инфантилно от Мимето тийна. И защо някой като каже нещо, се започват чаршафи "еми то аз не съм такава и пак съм си супер". Ама че себеотносни комплекси. Who cares...
"Ама че съм проста и грозна" е много ниска летва (само)ирония, ревяща за внимание точно а ла тийнпроблем.ком

# 87
Аз лично мразя и не мога да се сдържа да не реагирам на твърдения от сорта "всички мъже", "всички жени" и т.н. От къде може едно 16 годишно дете да знае какво харесват всички мъже? Някой може да харесва и сладка, друг секси, други даже харесват жени с много мъже зад гърба си.
Имам една не особено красива, според мен, колежка, над 40. Зад гърба си има няколко брака и голяма бройка, която е достояние на всички. Е, в момента е с младеж, който може да ѝ е син и направо си е изгубил ума по нея. Сменя ги през година-две, като сред гаджетата има и по-възрастни и по-млади, с различни професии. И всичките са луди по нея. Само да отбележа, че принципно не я харесвам особено, но не мога да отрека, че явно има дарба. На никой от мъжете, с които има връзки явно не им пречи бройката ѝ.

# 88
А да и за малко да забравя нещо важно мъжете обичат и младички момичета . Младостта е еквивалентно на красота. Абе над 45 ли е не ми я хвали нещо такова.

Сега всички над 45 ще ме изядат, ама е така момичета.
Не, не, изобщо не е вярно това ! Не всички мъже си падат по млади жени 16-25 г ! Ще се учудиш, но много мъже си падат по по-зрели жени, над 35 г.
Впрочем, ти от собствен опит ли говориш ? Има ли мъж в живота ти, който да е предпочел теб и е изоставил по-възрастната си жена/приятелка заради теб ? Ти успя ли на някоя по-дърта да вземеш мъжа ?
П.С
Намерих ти още една грешка. Младостта не е еквивалентна на красота. Застани до някоя красива 40 г жена и като видиш погледите на мъжете сама ще се убедиш. (Ако си само по прашки, не се брои)

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 20:36 от buttercake

# 89
С какво толкоз ви раздразни туй младо момиче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт