Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 082
  • 502
  •   1
Отговори
# 105
Повечето сте на светлинни години от Моника Белучи. Индиректното поставяне на една нога на  всички 50+ годишни с красавица нейде по света е най- малкото алогично.

Ако им пусна една  снимка ще онемеят ама нищо дее пак ще ме оплюят хахахахахах.

# 106
А защо мислиш, че останалите тук са сбръчкани дъртофели?

# 107
Младостта си е младост, за какво изобщо е спорът?!

# 108

Дами никъде никой не е казал, че сте сбръчкани дъртофели . Вие се чувствате като такива и веднага нападате точно по тази причина, че не се вписвате в описанието ми, на това какви жени харесват мъжете. Приемете себе си и бъдете в мир със своето аз . С поведението си нито обиждате мен, нито никоя друга дама от тук, вие обиждате само себе си. Комплексите са много лошо нещо

# 109
Ние тук нали за мъже говорим, а не се заяждаме? Това със сигурност е една от чертите, които никой мъж не харесва.

А аз глупака, съм се записал в женски форум, щото се надявах да се пише за жени.
Забравил съм, че живеем в страната (и форумъТ) на съветите.

# 110

Дами никъде никой не е казал, че сте сбръчкани дъртофели . Вие се чувствате като такива и веднага нападате точно по тази причина, че не се вписвате в описанието ми, на това какви жени харесват мъжете. Приемете себе си и бъдете в мир със своето аз . С поведението си нито обиждате мен, нито никоя друга дама от тук, вие обиждате само себе си. Комплексите са много лошо нещо
Хайде за себе си няма да говоря, но Ария съм я виждала. Мога да ти кажа, че е такава красавица, че ще ти падне шапката.

# 111
  • Пловдив
Ние тук нали за мъже говорим, а не се заяждаме? Това със сигурност е една от чертите, които никой мъж не харесва.

А аз глупака, съм се записал в женски форум, щото се надявах да се пише за жени.
Забравил съм, че живеем в страната (и форумъТ) на съветите.
В женски форум се говори за мъже, естествено. Ние жените си ги знаем и няма какво да ги обсъждаме.

Споко, аз съм дъртофел.

По темата - за всеки влак си има пътници. Мъжете не са еднакви. Различните мъже си губят главите по различни причини, от различни жени.

# 112
Скрит текст:
В женски форум се говори за мъже, естествено.
Ние жените си ги знаем и няма какво да ги обсъждаме.

Много добър майтап, пуснете го в темата с вицовете Simple Smile

# 113

Хайде за себе си няма да говоря, но Ария съм я виждала. Мога да ти кажа, че е такава красавица, че ще ти падне шапката.

Е дай да видим да ни паднат шапките на всички ахахха. Е нее дъното . Може и твоя да дадеш и главите да ни паднат ахахах.

# 114
  • Пловдив
Мименце, миличко, на някои не ни се налага да ти се доказваме. Ние знаем къде сме.

Скрит текст:
В женски форум се говори за мъже, естествено.
Ние жените си ги знаем и няма какво да ги обсъждаме.

Много добър майтап, пуснете го в темата с вицовете Simple Smile
Да, жените предпочитаме да обсъждаме мъже.

# 115
Не, Миме. Извинявай 😀 Всички тук сме грозни, стари вещици. Само ти, Миме, си най-красива на света 🤣🤣🤣 От мен да знаеш, че животът не свършва на 16.

# 116
Не, Миме. Извинявай 😀 Всички тук сме грозни, стари вещици. Само ти, Мине, си най-красива на света 🤣🤣🤣 От мен да знаеш, че животът не свършва на 16.

Чаак на света .....

# 117
Душица златна 🤣🤣🤣

# 118
И аз мисля дами, че  е по-добре да обсъждаме мъжете, а не жените. Разбрахме коя колко е красива и себе си слагам в този кюб, дайте пак да се върнем на мъжете и как да си загубят ума.

# 119
Като порасна искам да съм като Марчето Blush

Общи условия

Активация на акаунт