Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 034
  • 502
  •   1
Отговори
# 195
Темата не е какви жени харесват мъжете, а по какви пощуряват.
Та бих казала, че пощуряването зависи от способността на мъжа да пощурява при сексуална незадоволеност, а не от качествата на жената.

Записвам си.

# 196
Дренке, ужасно си уморителна с тези подигравки. Просто си говорим.

# 197
Е, чак пък. Просто не мога да подмина подобно твърдение/заключение.
Simple Smile

# 198
Е, чак пък. Просто не мога да подмина подобно твърдение/заключение.
Simple Smile

Можеш, но важното е да цвръкнеш и да отлетиш. Blush

# 199
Абе Мими, слушай татко си, доволна шъ' останеш 😃

Естествено, че татко ще слушам той никога няма да ме подведе.
Ах, а къде остана девическата невинност и свенливост, за която ти пишеше ли пишеше......
Като гледам с тати не си говорите за висша математика😂

# 200
Има голяма връзка между жените и колите, но това е друга тема, защото е много голяма. Но обърнете внимание на едно. Както един мъж си гледа колата, така си гледа и жената. Не говоря за марка на колата или колко е нова. Говоря за поддържането на колата. Колкото и мъже да съм наблюдавала, заключението ми винаги е едно. Мъжете, които си гледат добре жените, се грижат добре и за колите си. А тези, чиито коли са мръсни и неподдържани, нехаят и за жените си. Има и такива, които карат само нови и лъскави коли, и ги сменят на няколко години. Т.е. за тях колата е начин да се изфукат пред другите. Каква е вероятността да си търсят и жена, за подобни цели?

# 201
Oryon,  много съжалявам, ако се чувстваш така.

# 202
Габонка, а ако няма кола, как се грижи за жена си? Laughing

# 203
Габонка, тези, дето си сменят често лъскавите коли, не си сменят жените, а любовниците. То все жени, де.

# 204
  • София
Всъщност аз предпочитам мъжът /ми/ да е спокоен и с акъла си. Аз самата съм доста разумен и земен човек и всякакви лудости само ме дразнят.

# 205
  • СИ
Габонка, а ако няма кола, как се грижи за жена си?

Ако няма кола, значи жена му прибира всичките пари. Значи, добре се грижи за нея!             Yum

# 206
Ако няма кола, значи жена му прибира всичките пари. Значи, добре се грижи за нея!             Yum

А така, да си дойдем на думата. Simple Smile

# 207
Налага се да се повторя.
Не е удачно сравнението между жени и коли.
Колкото и да е разпространено подобно клише.
Добре, де. Защо?

# 208

Извинявайте, лейди, сериозно ли питате?
Ами примерно прочетете по-горе за поддръжката Simple Smile Simple Smile
Самото понятие - поддръжка (от мъж) - приемливо ли е за една жена?
Вие примерно предпочитате ли мъжът ви да ползва фирмен сервиз и професионалисти за вашата поддръжка или да се справя сам с наличните си инструменти ?

Trollface

# 209
Джеймс, ами да, напълно подкрепям. Simple Smile
На мен пък не ми харесва да се сравнява млад мъж или млада жена с агнешко! Толкова е отвратително. Поне да е с агне, както в Славейков - "Гергана - кротко агънце", а тука с някакво месо, да му се не види и канибалският израз! Ама някои хора въобще не мислят за това, което говорят. Малко чувствителност трябва.

Общи условия

Активация на акаунт