Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 992
  • 502
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, бе, то само 50 годишните са хора, а 20 годишните са животни.
Ахам ... и един мармот ... Simple Smile
По-скоро някои потребителки (не помня кои, а и не ме интересува) имат отношение към по-младите жени като към обекти и парчета месо. Видно е и как ги подтискат и обиждат в темите.

# 316
Е, да де, ама то се разбра по-напред, че таргет са му баш 20-годишните. Как беше – котешко, патешко, агнешко или тем подобни животинии, които явно се смятат за сладко умилителни, а са си терминология да облечеш в думи баш как гледаш на човека/жената – като на парче месо. Ако губиш акъл от животински признаци в жената, ми може би точно животно и ще ти се падне за жена. Simple Smile
Босилка изби рибата (и котките, и патките) с този коментар.
Месарска любов - боже!

# 317
Мен не ме обижда нищо, следя нивото на осъзнатост. По написаното често се вижда менталната възраст на пишещия, физическата не ме интересува, поне не и във форума.
Та, ако за някой на 40-50 са важни преди всичко и особено @ици и дупе, ами, мерси съм. Зрелостта на личността е на ниво тийн. То хубо, ще му дам въпросните дадености, ам после ко ше правим като 2 думи няма да можем да обелим смислени, с какво ще ме развълнува такъв възхитителен юнак. С дадености само не става, това се опитвам да ти кажа. Общуване, усет за другия, за всеки отделен човек, не за жените по принцип, не само с чакане и следване стават работите. Взаимност му се вика. Simple Smile

# 318
  • София
Май си пропуснала думичката "недостатъчно". Може пък да включвам и общуване, но да не съм го споменал.

Аз пък също следя нивото на осъзнатост, и когато някой, на базата на 2 изречения започва да си мисли, че познава човека отсреща от-до и да лепи етикети "тийн", също си правя изводи за "менталната възраст".
Simple Smile

И делфините са супер интелигентни, но някога са избрали да се върнат обратно в морето и да се забавляват. Забавлението и радостта от материалния аспект на живота не изключва мъдростта, зрелостта, добротата, интелекта. Колкото и да им е криво на някои. Все още всички сме в материалното. Никой не е литнал в следващото измерение.

# 319
  • София
То хубаво да се залита по 20 годишни, ама има ли мисъл по какво би залетяла (би си изгубила ума, в духа на темата), една 20 годишна?

За мен отговорите са тези:

Пари - на тея години, да прехвърлиш спонсорството от тате на татенце си блазни някои
Зрялост и опит - особено ако е липсвало в семейството и поради по-голямата податливост към по-обиграни мъже, свързана с наивността и липсата на такива качества при едно младо момиче

Ако някой се сеща друга причина да смени млад, потентен мъж с някой с 10, 20, 30+ години разлика, да казва, аз съм пас.

# 320
Всичко изброено, с изключение на нежността е преходно. Не видях някой да ги отрича, просто не това е разковничето, Марче, ако беше така, както ни описваш, сите щяхме да си живеем с 5 котки и никой да не пърха по нас, пък да ти кажа, има желаещи доста и за не толко младите, не толко невинните, не толко сладките Laughing

Скрит текст:
За вибраторите се включвам късно, че съм ви изпуснала дискусията вчера, ма, не е нужно винаги да ги ползвате без компания
[/i]

# 321
Мими, младостта си е младост, разбира се че е готино да си млада. Спор няма. Но, това няма нищо общо с влюбването до полуда. Не е достатъчно. Обикновено младите момичета са неопитни, все още неориентирани и най-лошото (за мъжете)- Неверни ! Лесно и евтино пускат, не знаят какво искат, не знаят как да си го поискат, а мъже търсят взаимност (и те хора), и те искат спокойствие и сигурност. Не им се играят детски игрички.
Та, аз затова ти казах, всеки ще иска да те има замалко......и после ? Едва ли някой ще зареже жена си, заради младо гадже, което и без това лесно ще получи с малко подаръци. Баща ти така ли прави ? Я го питай? Той ще зареже ли майка ти за агнешко (както той самият ги нарича)? Щото, мъжете знаят, че малката е с дъртия за пари. Те не са наивни. Наивни сте вие и летите в облаците......

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 11:56 от buttercake

# 322
  • Агент под прикритие
Докато има мъже, които са коне с капаци, ще има и интерес към сопнатите жени. Сопнатите имат интерес такива мъже да съществуват, защото в противен случай случката с петте котки от вероятност бързо става реалност. Мъже, които виждат хората такава, каквато са, са трън в очите на такива жени.
Като приказката за будалите и тарикатите: убий едните и другите ще изчезнат моменталически. Grinning

ПП: горното е вярно и като се сменят местата на мъжа и жената. Simple Smile

# 323
За пореден път, не, не говоря за 20 години съвместен живот, а за няколкото мига при свалката.
Ти може да не говориш, но авторката това пита.
За краткотрайните авантюри нещата са прости. Тя иска да знае кое кара мъжете дотолкова да хлътнат, че да останат с тази жена и след това.

# 324
Ама това може да е обмислен избор. Добра партия, става.
Не изгубен ум. Wink

# 325
Ама това може да е обмислен избор. Добра партия, става.
Не изгубен ум. Wink
Разбира се. Затова в анкетата са включени и такива отговори.

# 326
  • София
За пореден път, не, не говоря за 20 години съвместен живот, а за няколкото мига при свалката.
Ти може да не говориш, но авторката това пита.
За краткотрайните авантюри нещата са прости. Тя иска да знае кое кара мъжете дотолкова да хлътнат, че да останат с тази жена и след това.

То хубаво да се залита по 20 годишни, ама има ли мисъл по какво би залетяла (би си изгубила ума, в духа на темата), една 20 годишна?

За мен отговорите са тези:

Пари - на тея години, да прехвърлиш спонсорството от тате на татенце си блазни някои
Зрялост и опит - особено ако е липсвало в семейството и поради по-голямата податливост към по-обиграни мъже, свързана с наивността и липсата на такива качества при едно младо момиче

Ако някой се сеща друга причина да смени млад, потентен мъж с някой с 10, 20, 30+ години разлика, да казва, аз съм пас.
Ами уточнявайте ги тия работи в началото на темата. Щяхме да спестим един куп писане.
Оказа се, след ХХ на брой страници, че не ставало въпрос за жените по принцип, а за жените на 40
И се оказа, че не ставало въпрос за момента, когато се губи ума (обикновено), а много по-късно, неуточнено кога.
И се оказа, че не ставало въпрос за загубване на ума, а за някакво задържане.

С ръка на сърцето, признавам, едва сега разбирам, че това е бил въпросът в темата. Извинявам се, ако съм писал офтопик!

# 327
  • София
Абе Тангра... темата е за мъжете бре Joy А сега, че претърпява някакво развитие дискусията, а ти не можеш да смогнеш на темпото, е друг въпрос Relieved

# 328
Мъжете са различни. Едни си губят ума по млади, други по стари, трети по две жени едновременно, някои си го губят по други мъже. Свят широк. Всеки човек обича по различен начин. За едни е важен секса, за други духовността, някои си държат на мусаката. Всеки според собственият си вътрешно формиран идеал/модел.

# 329
Да си изгубиш разума, не е просто да харесваш или да се влюбиш.
Тълкувам го като да станеш не адекватен и да промениш поведение, да загърбиш всичко, което е било важно за теб в един момент. И това да прави впечатление на всички около теб.

В случаите, които съм го наблюдавала с мъже е било като да са срещнали жена, която е близо до "мечти фантазия не като физически данни, аилюзия -  пълноценност" от там нататък се пренавиват и прехвърлят върху нея, все очаквания и е точно като наркотик.Нищо друго няма значение.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 14:16 от Рози и Бодли

Общи условия

Активация на акаунт