Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 975
  • 502
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ако въпросната жена може да прави и мусака, мъжът е неин завинаги. Joy
Ти познаваш ли мъж, който ходи при любовницата си, за да я де мусака Simple Smile
И сам си правя перфектната мусака.

Първото е въпрос от мен.
Второто, реплика на мъжа ми (той готви вкъщи).

П.П. Като се замисля, нито готвя, нито му гладя дрехите, за капак и не съм млада и слаба. Определено и гей не е. Направо ме е страх да го питам защо е още е с мен.

Не, ама сигурно заради мусаката всеки път се връща обратно при жената Joy

# 346
Откъде идва този мит за мусаката?

# 347
Аааа, хич не е мит. Направо си е истина.

# 348
Не, ама сигурно заради мусаката всеки път се връща обратно при жената Joy
Но това все пак предполага, че тя все пак им готви мусака. А се съмнявам...
От този, че любовта на мъжа минава през стомаха. Моето обяснение е, че е измислен от мързеливи мъже, които искат да лежат и да ги хранят/поят/обгрижват.

# 349
Не съм чувала за мъж, който е задържан с мусака.

# 350
  • София
За мен е нормално един мъж да се кефи, че жена му се е погрижила за храната... не е необходимо условие, и със сигурност има мъже, на които не им е важно, но ме съмнява някой да не е доволен да има топла храна и уют вкъщи. Но нуждите на един мъж не се изчерпват с това, а за изневерите си има широк набор причини.

# 351
  • USA
Мусака има и по ресторантите...нещо друго ще да е

# 352
За мен е нормално един мъж да се кефи, че жена му се е погрижила за храната... не е необходимо условие, и със сигурност има мъже, на които не им е важно, но ме съмнява някой да не е доволен да има топла храна и уют вкъщи. Но нуждите на един мъж не се изчерпват с това, а за изневерите си има голям набор причини.
Мога да оценя грижата, ама пък чак да си загубя акъла. Трябва да съм някакъв краен чревоугодник, но пък в такъв случай сигурно щях да съм експерт в готвенето.

# 353
За мен е нормално един мъж да се кефи, че жена му се е погрижила за храната...
И аз се кефя, нормално е да се кефиш, когато виждаш, че някой полага усилия за теб. Но в градските легенди е еднопосочно и задължително условие. И със сигурност подвежда доста жени, че това е фактор, който кара мъжа да си загуби разума.

# 354
За мен е нормално един мъж да се кефи, че жена му се е погрижила за храната... не е необходимо условие, и със сигурност има мъже, на които не им е важно, но ме съмнява някой да не е доволен да има топла храна и уют вкъщи. Но нуждите на един мъж не се изчерпват с това, а за изневерите си има голям набор причини.
Мога да оценя грижата, ама пък чак да си загубя акъла. Трябва да съм някакъв краен чревоугодник, но пък в такъв случай сигурно щях да съм експерт в готвенето.

Акъла се губи много преди мусаката.
След това трябва да му вземеш акъла и в леглото и нещата едно по едно се нареждат.

# 355
  • София
За мен е нормално един мъж да се кефи, че жена му се е погрижила за храната...
И аз се кефя, нормално е да се кефиш, когато виждаш, че някой полага усилия за теб. Но в градските легенди е еднопосочно и задължително условие. И със сигурност подвежда доста жени, че това е фактор, който кара мъжа да си загуби разума.

Е... ако една жена е достатъчно тъпа наистина да си помисли, че е от мусаката... работата е неспасяема Joy Това за мен дори не е толкова градска легенда, а по-скоро балкански майтап.

# 356
Не знам. В нашата къщичка, той се грижи за храната. Носи я, приготвя я и разчиства след това (понякога само аз)
Явно, само за кекс ме ползва..)
И пак твърди, че е луд по мен..))

# 357
  • USA
За мусаката е може би от идеята, че "на мъжа любовта му минавала през стомаха".Предполагам е "някое се грижи за мен -обича ме, сега ще си загубя акълЪ".....докато не се намери някоя с по-вкусна рецепта......за боб с наденички Simple Smile

# 358
  • София
Не знам. В нашата къщичка, той се грижи за храната. Носи я, приготвя я и разчиства след това (понякога само аз)
Явно, само за кекс ме ползва..)
И пак твърди, че е луд по мен..))

Ех... да ми готви и да ме ползва за секс... за теб не знам, ама на мен това ми е мечтата (без ирония го казвам) Grin

# 359
Мдам, това с мусаката е по-скоро метафора, че една жена е готова да угажда на мъжа, да му върти вкусни манджи и @екс.
За мен също е по-скоро закачка, мъжът ми дори не е чревоугодник или любител на мусаката. Това не ми пречи, когато се вдъхновя да въртя мусака. Когато той види, че съм доволна и той е доволен. Та така се губят разуми 5, та и 10 годин, като гледаш човекът срещу теб, какво му харесва и това и на теб ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт