Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 975
  • 502
  •   1
Отговори
# 330
Да си изгубиш разума, не е просто да харесваш или да се влюбиш.
Тълкувам го като да станеш не адекватен и да промениш поведение, да загърбиш всичко, което е било важно за теб в един момент. И това да прави впечатление на всички около теб.

В случаите, които съм го наблюдавала с мъже е било като да са срещнали жена, която е близо до "мечти фантазия не като физически данни, аилюзия -  пълноценност" от там нататък се пренавиват и прехвърлят върху нея, все очаквания и е точно като наркотик.Нищо друго няма значение.
Ей този контингент, който описваш са ми най-противни. Те не си губят акъла. Те нямат такъв. Вечно търсещи идеала си за жена и вечно разочаровани. Щото идеала след година станал досаден и ограничаващ свободата им. Понякога са смешни, щото всяка нова е копие на старата, понеже идеалът им е еднакъв, та често се дублира. Имаше една такава реклама. Дядото питаше внука " А, туй ли е новото- че то същото, като старото!"

# 331
Е, да де, ама то се разбра по-напред, че таргет са му баш 20-годишните. Как беше – котешко, патешко, агнешко или тем подобни животинии, които явно се смятат за сладко умилителни, а са си терминология да облечеш в думи баш как гледаш на човека/жената – като на парче месо. Ако губиш акъл от животински признаци в жената, ми може би точно животно и ще ти се падне за жена. Simple Smile

За нас вегетарианците по-добре растение. Цвете за предпочитане. Не дърво.

# 332
  • София
Тълкувам го като да станеш не адекватен и да промениш поведение, да загърбиш всичко, което е било важно за теб в един момент. И това да прави впечатление на всички около теб.

В случаите, които съм го наблюдавала с мъже е било като да са срещнали жена, която е близо до "мечти фантазия не като физически данни, аилюзия -  пълноценност" от там нататък се пренавиват и прехвърлят върху нея, все очаквания и е точно като наркотик.Нищо друго няма значение.
Ей този контингент, който описваш са ми най-противни. Те не си губят акъла. Те нямат такъв. Вечно търсещи идеала си за жена и вечно разочаровани. Щото идеала след година станал досаден и ограничаващ свободата им. Понякога са смешни, щото всяка нова е копие на старата, понеже идеалът им е еднакъв, та често се дублира. Имаше една такава реклама. Дядото питаше внука " А, туй ли е новото- че то същото, като старото!"

Не точно в степента, в която ти го описваш, но и на мен ми се е случвало да си "загубя акъла", като наистина усещането беше, че не бях на себе си. Самият мъж, с когото се случи, не е бил някакъв супер велик и необикновен, но имаше моето чувство за хумор, моят стил на общуване, правилната динамика с моя характер, и определено беше мой тип като външен вид.

А тези, които описва buttercake и на мен са ми познати като типаж. Обикновено наблюденията са ми, че това са хора, влюбени в идеята за другия и може би за самата любов повече, отколкото в реалния човек. Свързвам ги повече с липса на опит и жажда за внимание, способни години на бленуват някоя невъзможна връзка, която бързо приключва приказния си статус, ако се осъществи в реала. Или бързо развенчават идеалистичния статут на половинката и въздушната им кула се срива, или я задушават и отблъскват, продължавайки безкритичното и обсебващо обожествяване.

# 333
Аз да вкарам по-конкретен отговор и малко цинизъм тук, за което се извинявам, но пък това е живота.
Мъжете да потвърдят или отрекат, но ако една жена владее френската любов, а й освен това заниманието й харесва, никой мъж няма да й устои. Е, може да не се влюби за цял живот, но временно ще си изгуби ума. Laughing

# 334
  • Далече, далече
Ако въпросната жена може да прави и мусака, мъжът е неин завинаги. Joy

# 335
Ако един мъж не обича мусака на практика е недостъпен 😂

# 336
А ако мъж сам си готви мусаката? Simple Smile)

# 337
То е ясно, този мръсник използва жените само за секс Simple Smile)))

# 338
Angel, ако сам си готви мусаката направо се омъжвам за него 😂

# 339
Ако мъж сам си готви мусаката жена не му трябва. Или е ерген, или гей.

Джеймс, ти дърво ли си или веган? Не ми отговаряй.

# 340
  • Агент под прикритие
А, да бе, ше и правя мусака, тя ще се оплаква, че съм я ползвал само за секс. Да си ми връща мусаката, аз ще и върна секса. Joy

# 341
А, да бе, ше и правя мусака, тя ще се оплаква, че съм я ползвал само за секс. Да си ми връща мусаката, аз ще и върна секса. Joy
Някъде да съм писала, че ще се оплаква? Simple Smile

# 342

Не е това контингента, дето описва Бодливата Рози. Всъщност дотук нейното описание е най-близо до моята идея. И както при Лъвицата, не се случва с всяка жена, с която въпросният изгубил ума си мъж е имал връзка и дори любов. Случва се веднъж. Или два пъти, ако е късметлия.

# 343
Ако въпросната жена може да прави и мусака, мъжът е неин завинаги. Joy
Ти познаваш ли мъж, който ходи при любовницата си, за да я де мусака Simple Smile
И сам си правя перфектната мусака.

Първото е въпрос от мен.
Второто, реплика на мъжа ми (той готви вкъщи).

П.П. Като се замисля, нито готвя, нито му гладя дрехите, за капак и не съм млада и слаба. Определено и гей не е. Направо ме е страх да го питам защо е още е с мен.

# 344
  • USA
В различни ситуации, различни дами, предполагам нещото дето си губят ума е различно.
Разнообразие, четкане на егото, да се чувстват велики....да избият някой друг комплекс...той май и при жените е така.

Общи условия

Активация на акаунт