Да продължа или да спра

• 7 536
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
  • Агент под прикритие
О, няма спор, че всеки може да прави каквото си иска с живота си, само дето никога не ми се е случвало да чуя някой от първия вид да мърморят, че "нямало тръпка" и да се оплаква "къде били изчезнали свестните мъже/жени".
Докато вторите... Grinning

А, колкото и да е странно, хората така хубаво си личат от кой от двата вида са... Simple Smile

Лори, те нещата, които те дразнят, ще те дразнят и с тръпка, и без. Просто в първия случай ще стоиш повече време "заслепена", но крайния резултат ще е все един и същ.
Липсата на тръпка обаче НЕ води автоматично до дразнене, тия две неща нямат зависимост.

# 46
Имат, имат, аз ако не бях влюбена в моя мъж, безумно щеше да ме дразни. Ми той като мене в много отношения. Познай дали щяхме да се изтърпим двама своенравници дълго.

# 47
  • Агент под прикритие
Това, че не съм влюбен в дадена жена не значи, че задължително трябва да ме дразни. Това са две крайности.

А това, че си решила да отложиш доброволно този момент във времето си е лично твой избор.

# 48
Нека да обясня. Ако обожавам един мъж, може да ми се яви изял половин кило чесън, некъпан от седмица и качил десет кила и пак ще го искам.
Ако обаче нямам тръпка, всяка целувка ще е мъчение, както в случая на Тайчо. Нали авторката търси мъж, с който да е интимна, значи не може да вземе такъв, чиято близост не й харесва, това е.
Инак не казвам човек да не прави компромиси с нищо.

# 49
  • Агент под прикритие
Ако нямаш тръпка, защо ще си правиш въобще труда да целуваш? От няма и какво?
Освен това, има много начини да избегнеш целувка, ако не искаш да бъдеш целуната и без да си груба.

А тия неща с тръпката са ясни още на първа среща, че и преди това. Нещо повече: липсата на тръпка може да бъде напълно разумна причина да няма първа среща.
Затова се чудя на тези, които очевидно нямат тръпка към даден човек, но въпреки това канят/ходят втори/трети път, сякаш ще дойде Второто пришествие и нещо ще се промени. Grinning

# 50
  • Далечният изток

Затова се чудя на тези, които очевидно нямат тръпка към даден човек, но въпреки това канят/ходят втори/трети път, сякаш ще дойде Второто пришествие и нещо ще се промени. Grinning
Общо взето това са и повечето съвети към авторката, ама тя - не и не.... Искала да види дали на втората среща ще дойдат пеперудите...

# 51
Ами на едно мнение сме - да не се адаптира, ами като не й е на сърце, да не се мъчи.
Не са на самотен остров, има и други мъже.

# 52
  • Агент под прикритие
"Адаптацията" нито се отдава на всеки, нито е за всеки. Само в повечето случаи, оплаквания, че нещата не се развиват по сценария (в главата) са в следствие на отказа на дадения индивид да се адаптира.

# 53
Хората са различни. Аз такива тръпки от първо виждане никога към никого не съм имала. Имам симпатии и силни симпатии, но чак такива припадъци и пеперуди, за каквито чета, при мен се появяват на много по-късен етап. 1-2-3 среща е едно такова никакво, опознаваш се, има нерви и притеснение... Виж, другото - отвращение на физическо ниво - това вече ми е познато, случвало ми се е веднъж-дваж. Тук при толкоз цАлуване едва ли има такова.

Тъй че авторката ми е интересно дали е имала тръпки преди към някой мъж и сравнява със сегашното положение или разчита на прочетено и видяно "какво трябва да чувства" и "как трябва да изглеждат нещата". Тя няма никакъв опит или поне нещо такова си спомням от предишната ѝ тема, някакво детско гаджуване и онлайн забивки.

# 54
Хората са различни. Аз такива тръпки от първо виждане никога към никого не съм имала. Имам симпатии и силни симпатии, но чак такива припадъци и пеперуди, за каквито чета, при мен се появяват на много по-късен етап. 1-2-3 среща е едно такова никакво, опознаваш се, има нерви и притеснение... Виж, другото - отвращение на физическо ниво - това вече ми е познато, случвало ми се е веднъж-дваж. Тук при толкоз цАлуване едва ли има такова.

Тъй че авторката ми е интересно дали е имала тръпки преди към някой мъж и сравнява със сегашното положение или разчита на прочетено и видяно "какво трябва да чувства" и "как трябва да изглеждат нещата". Тя няма никакъв опит или поне нещо такова си спомням от предишната ѝ тема, някакво детско гаджуване и онлайн забивки.
Не бе никой не ти говори за припадания и тем подобни, големи хора сме все пак.. Но сравняването с друг неизменно го има.. и аз съм сравнявала и съм виждала, че не е както трябва и не е както е било с друг.
Или накратко - имаш ли желание отново да го видиш, да го чуеш, идва ли ти отвътре да го потърсиш или ти е все тая - можеш да си отговориш на въпроса сама.

# 55
Имах едно гадже преди години, голяма лепка. През минута "дай да те гушна, дай да те цункам, далече си ми дай да си приближим столовете." Стана непоносимо. Като му казах, че късаме, то бяха сълзи и сополи. Наистина е досадно и нетърпимо.

# 56
Нека да обясня. Ако обожавам един мъж, може да ми се яви изял половин кило чесън, некъпан от седмица и качил десет кила и пак ще го искам.
...
Аз обожавам един мъж... но ако му се яви, след като е ял чесън или некъпан - не ми се мисли какво ще го сполети. Добре ще е предвидливо да си е сложил каска.

# 57
Аз обожавам един мъж... но ако му се яви, след като е ял чесън или некъпан - не ми се мисли какво ще го сполети. Добре ще е предвидливо да си е сложил каска.
А най-добре хич да не се и явява. Mask

# 58
Еее, ся... исках да подчертая силата на обожанието. Wink Има такъв, който бих разцелувала и в такъв вид, да. Smiley

# 59
Когато някой мъж те привлича, миризмата му е ок - къпан-некъпан. Такива са моите наблюдения. Това са някакви природни инстинкти, вярвам им. Носът знае най-добре, това са милиони години еволюция. Flushed Авторката да използва носа си.

Общи условия

Активация на акаунт