Глисти (острици)?

• 10 406
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Не може да го взимате профилактично. То убива съществуващите, не предпазва от бъдеща поява, а и едва ли е разумно да си товарите организма с отрови профилактично, още повече, щом имате проблеми с черния дроб. Както го е предписал лекарят. Обикновено дозата за деца е по-малка от тази за възрастен. При животните дозата е спрямо килограмите.

# 16
Не може да го взимате профилактично. То убива съществуващите, не предпазва от бъдеща поява, а и едва ли е разумно да си товарите организма с отрови профилактично, още повече, щом имате проблеми с черния дроб. Както го е предписал лекарят. Обикновено дозата за деца е по-малка от тази за възрастен. При животните дозата е спрямо килограмите.
Децата ми пиха незнам вече колко пъти зентел .А 5 години всеки 3 месец сме с глисти.... Защо не се изчистват, могат ли да увреждат на децата ми. Какво да приемат за да се  изчистват напълно

# 17
Не сте само вие успокойте се. И аз съм в същото положение вече 2 години. През 3 месеца глисти. Говорих с жена, която ще ми вземе от турция хапчета и ми каза че има някакъв бум и пред ден изпраща на някоя майка

# 18
Пробвайте с тиквени семки, редовно, докато се изчистят. Това е най-безопасно. В интернет има рецепти как може да се приготвят и в какво количество да се ядат.

Общи условия

Активация на акаунт