Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ Селена - 21

 • 13 917
 • 278
 •   2
Отговори
# 240
 • Мнения: 43
Всеки път съм чакала, като не бременна, като бременна съм чакала пред кабинета  4 часа, после излседвания и какво ли не, отиваше си цял ден, но сега с като водя бебка там освен на регистратура не съм чакала другаде.
Здравейте,
Днес за първи път посетих болницата и беше страшна лудница. Наложи ми се да прекарам близо 2 часа там, като само около 10 мин. от тях преглед. Бих искала да попитам по-запознатите или следящите там бременността си, това обичайно ли е или просто днес се е случило така. За лекарите разбирам, че може да се появят непредвидени пациенти или да са закъснели заради раждане, но освен чакането пред кабинета, същато беше по регистратурите и най-вече на касата.

# 241
 • Мнения: 1 585
И за рутинни прегледи, и сега като следяща бременност там винаги чакам. Пред кабинета, пред лабораторията, а последният път и за да си платя прегледа също дремах сума време. Последният път опашката пред регистратурата беше от 25 човека и дори беше трудно да стигнеш до асансьора. Точно все едно си в Кауфланд са го направили- плащаш само на регистратурата и с работеща една-единствена каса. Втората винаги има някаква друга работа, третото гише е за резултати на хартиен носител, а четвъртото за плащане на престой на паркинга... Супер, че искат да си затворят цикъла изцяло и да не се налага да ходиш по лаборатории, но тази в болницата е една-единствена стая, в която работят две момичета, но няма как да взимат повече от една пациентка за проби, тъй като често взимат и секрет и пр.(т.е чака се да се съблечеш, да се качиш на магарето, да ти вземат пробата, да се облечеш и да продължиш я с урина, я с кръв). Системата им за поименно повикване след пренасочване от кабинета работи с час закъснение. Да не споменавам, че ако имаш съмнение за Ковид, те пращат да си направиш тест като първо минаваш през регистратурата на 4 етаж, после през коридора сред всички бременни и накрая дремеш пред същата лаборатория с всички останали. Накрая пак чакаш с останалите пред регистратурата, за да платиш...ами, организацията е нулева меко казано.

# 242
 • до най-прекрасния мъж
 • Мнения: 5 482
Нормално е лабораторията да работи със забавяне. Лекарите обикновено започват прегледи към 8 ч. и след този час започват да препращат момичетата към лабораторията. Посещавам болницата вече 5 месеца и до сега повече от 1-1.30 ч не съм се бавила вътре, като се има предвид, че ходя около 30 мин преди часа. Понякога се струпват хора пред лабораторията, но е нормално. Сутрин момичетата в процедури ходят на прегледи, стимулации, подготовки за трансфери, има бременни. И все пак работата в лабораторията е облекчена от това, че момичетата в процедура дават кръв в инвитро центъра, който е в съседната стая. Просто всички чакат на едно място, а чакалнята е малка.
За преглед съм чакала макс 30 мин след часа еднократно. Лекарят дойде забързан от някъде, вероятно е имал друг ангажимент в болницата. В повечето случаи или си спазва часовете, или дори вика по-рано.

# 243
 • Мнения: 1 585
Предпоследният път, когато чаках пред лабораторията в 9ч. имаше поне 27 човека и само 3 бяха за инвитро центъра. Чаках минимум час, за да ми вземат кръв. Пациентите са много, затова според мен е редно да има още една стая към лабораторията. Да, ресурс е, но болницата е достатъчно голяма и съм сигурна, че може да си го позволи финансово, само трябва желание. Simple Smile

# 244
 • Мнения: 22
Здравейте,
Ходих при д-р Петрова днес. Имаше 3 момичета за преглед преди мен. Аз чаках точно 7 минути след запазения ми час. Придружители или хора без маски по коридорите нямаше. Но пък на влизане забелязах, че имаше опашка от около 10 човека на регистратурата (около обедната им почивка предполагам). Но тръгване бях единствена на касата.

# 245
 • Мнения: 9
Благодаря за споделения опит!
За мен беше важно да добия представа какво ме очаква ако се спра на болницата.

# 246
 • Мнения: 48
Здравейте,бъдещи и настоящи мами Simple Smile Бих искала да попитам,някоя от вас дали се следи при др. Костадин Георгиев?

# 247
 • Мнения: 211
Аз съм имала 2 прегледа при него, все е бил дежурен, като постъпвам в болницата. Прави ми впечатление, че е ведър и доста обяснителен, внимателно взима под внимание медицинската история и аргументира на разбираем език защо ви съветва да постъпите по определен начин. Също така поне на дежурния кабинет не се бави излишно, ни и не претупва пациентите. Simple Smile

# 248
 • Мнения: 43
Не съм се следяла при него, но понеже няколко пъти лежах в отделенията останах с изключително позитивно мнение. Страшно внимателен, изчерпателен и спокоен лекар.
Здравейте,бъдещи и настоящи мами Simple Smile Бих искала да попитам,някоя от вас дали се следи при др. Костадин Георгиев?

# 249
 • Мнения: 48
Много Ви благодаря за мненията🌷До преди 15 дни бях в чужбина а там не ме следяха изобщо!Аз също попаднах на него случайно и ми направи много добро впечатление и тъй като не намерих нищо тук за него,реших да попитам😊😊😊

# 250
 • Мнения: 48
Здравейте,бъдещи и настоящи мами🌷 Светли празници🍀 Искам да помоля,някоя съвсем скоро раждала мама в “Селена” да сподели впечатления.Изчетох цялата тема и има доста коментари за занижени условия...

# 251
 • ...
 • Мнения: 468
Аз съм от наскоро раждалите Simple Smile Не мога да правя сравнение от Селена преди и Селена сега. Но ако сравнявам предишното ми раждане в УМБАЛ Св. Георги от Селена съм много по-доволна. Родих естествено, пилатес топките страшно много помагат за периода на ракритието, акушерките бяха много мили, обесняваха и даваха добри съвети. Благодарение на акушерката, която присъстваше на раждането нямам епизеотомия и се възстановявам много бързо с минимални болки. След раждането поставиха бебето за първи контакт, правиха снимки. На разположение е и консултант по кърмене. Тя дойде без да я викам и помогна с първите засуквания. Съвет към тези който ще раждат там е да си вземете хубави мокри кърпи (аз си бях взела на Мустела), защото тези от болницата са от най-обикновените и според мен от тях се беше появило леко зачервяване в памперс зоната. Дадоха 3 торби с мостри, основно лекарства и памперси в тях има и судокрем + още 2 за подсичане, така че може да не взимате с вас крем за подсичане. Бебето беше при мен, защото аз така исках. Когато съм имала нужда от допълнително мляко ми го носеха много бързо, същото важи и за ношници, превръзки. Храната не ми беше вкусна, но кафето работеше + винаги може да получиш чанта от вън с каквото имаш нужда.

# 252
 • Мнения: 5
Здравейте, аз родих секцио преди 15 дни там и съм изключителни доволна от всяко едно отношение. След операцията през 15 минути идваха в стаята, абсолютно всички бяха много любезни, имах ли нужда от нещо се обаждах и веднага реагираха. Бебчето ти го носят и взимат когато решиш, първия ден го докараха само за 15 минути да го видя, но от втория може да стои при вас. Рехабилитаторките също бяха много мили и много ми помогнаха да се възстановя бързо. Чистотата е на ниво, а на мен лично кухната ми хареса. Вземете си хавлии, също така малка бутилка с вода много по-удобно е и там има диспенсър от който да си наливате. Свижданията в отделението са забранени, но може да се виждате с близките с кафето. Това е което мога да споделя, дано съм ви била полезна. Успех и леко раждане!
Здравейте,бъдещи и настоящи мами🌷 Светли празници🍀 Искам да помоля,някоя съвсем скоро раждала мама в “Селена” да сподели впечатления.Изчетох цялата тема и има доста коментари за занижени условия...

# 253
 • Мнения: 28
Здравейте,бъдещи и настоящи мами🌷 Светли празници🍀 Искам да помоля,някоя съвсем скоро раждала мама в “Селена” да сподели впечатления.Изчетох цялата тема и има доста коментари за занижени условия...

И аз се записвам да следя, тъй като вече трябва да решавам къде да раждам. Колебая се м/у Пълмед и Селена. Но и аз за Селена чувам,  а и тук изчетох не добре отзиви за хигиена, храна,  отношение... Така че ще съм благодарня на впечатления ат прясно Simple Smile раждали мами. Благодаря и на двете мами, които вече споделиха своите.

А аз от своя страна ,ако мога да съм ви полезна,  ще предам думите на две мои познати раждали в Селена юли/ август миналата година:
"Заради пандемията мъжът ми не можеше да бъде с мен във ВИП стаята, която бяхме наели и съответно нямаше кой да ми помага след секциото. И трябваше да викам санитарка, когато ми се наложи. Ами трудно някой се отзиваваше... Стоиш си сам и се чудиш как да се оправиш...";
"Момичетата от детска стая се цупеха защо съм искала да си взимам еди кога си бебето или пък когато се наложеше да им го дам..."
"В стаята беше захабено и не супер чисто. Е да,болница е,но все пак за парите, които се дават...Да не говорим за храната.."
" имах нужда да поговоря с консултант по кърмене. Ами не дойде въпреки многократните ми питания....
Тъй като не можех да стана след операцията,пропуснах общото показното как се къпе бебе и т.н. И на последващата ми молба някой да ми покаже, никой не откликна..."
"Чаках час по-скоро да ни изпишат..."
В последсвие се оказа,че при едното бебче педиатърът не е видял,че има проблем с едната юздичка и за това бебчето не е можело да суче...И от тогава си е на адаптирано мляко....Ако още тогава навреме е бил видян и отстранен този проблем (а то е можело), кърмене и т.н. са щели да тръгнат по друг начин (по мнение на педиатър,който родителите са посетили по-късно)

# 254
 • Мнения: 48
Здравейте,бъдещи и настоящи мами🌷 Светли празници🍀 Искам да помоля,някоя съвсем скоро раждала мама в “Селена” да сподели впечатления.Изчетох цялата тема и има доста коментари за занижени условия...

И аз се записвам да следя, тъй като вече трябва да решавам къде да раждам. Колебая се м/у Пълмед и Селена. Но и аз за Селена чувам,  а и тук изчетох не добре отзиви за хигиена, храна,  отношение... Така че ще съм благодарня на впечатления ат прясно Simple Smile раждали мами. Благодаря и на двете мами, които вече споделиха своите.

А аз от своя страна ,ако мога да съм ви полезна,  ще предам думите на две мои познати раждали в Селена юли/ август миналата година:
"Заради пандемията мъжът ми не можеше да бъде с мен във ВИП стаята, която бяхме наели и съответно нямаше кой да ми помага след секциото. И трябваше да викам санитарка, когато ми се наложи. Ами трудно някой се отзиваваше... Стоиш си сам и се чудиш как да се оправиш...";
"Момичетата от детска стая се цупеха защо съм искала да си взимам еди кога си бебето или пък когато се наложеше да им го дам..."
"В стаята беше захабено и не супер чисто. Е да,болница е,но все пак за парите, които се дават...Да не говорим за храната.."
" имах нужда да поговоря с консултант по кърмене. Ами не дойде въпреки многократните ми питания....
Тъй като не можех да стана след операцията,пропуснах общото показното как се къпе бебе и т.н. И на последващата ми молба някой да ми покаже, никой не откликна..."
"Чаках час по-скоро да ни изпишат..."
В последсвие се оказа,че при едното бебче педиатърът не е видял,че има проблем с едната юздичка и за това бебчето не е можело да суче...И от тогава си е на адаптирано мляко....Ако още тогава навреме е бил видян и отстранен този проблем (а то е можело), кърмене и т.н. са щели да тръгнат по друг начин (по мнение на педиатър,който родителите са посетили по-късно)


И ето отново на кръстопът 😀 И аз се чудя мужду Селена и Пълмед,като се следя в Селена за сега.Единственото което очаквам е адекватно отношение.Първо бебче ми е искам само най-доброто за него.За мен не очаквам хотел но все пак за 2000лв би трябвало всичко да е на ниво.Може би единственото хубаво на Селена е,че разполага с неонатология...

Общи условия

Активация на акаунт