АГ Селена - 21

• 57 843
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • до най-прекрасния мъж
1100 лв си дърпат от НЗОК за раждане, а разликата я доплащаш ти. По-нагоре има друга цена за пациента, която не е по КП и е съответно 2250 и 2750 за нормално и секцио. Вероятно към тези цени начисляват още нещо и се получава това, което плащаме всъщност.

# 226
  • Бургас
Звънях, информация от регистратура не могат да ми дадат. Излиза им само обикновения цената. Аз исках да съм подготвена като сума.

# 227
  • Пловдив
Ами това е на практика лапароскопска операция. Цената би следвало да е като за лапароскопия.......ако няма нещо допълнително.

# 228
  • Бургас
Ами това е на практика лапароскопска операция. Цената би следвало да е като за лапароскопия.......ако няма нещо допълнително.
Благодаря, случайно ви е да сте наясно или някой друг за лапароскопски операция в Селена?

# 229
Виж, така няма да стане. Отиди в болницата, ако си се насочила към лекар, направи си консултацията с него. Ще разбереш всичко. Тук и да ти кажем, че е 960 или 560, или 1066 лв., все ще те излъжем. Истината е някъде там, на прегледа си ще разбереш. Това е форум за споделяне на мнения, нищо повече.

# 230
  • Асеновград
На мен ми правиха лапароскопия миналия месец в Селена и всичко общо ми струваше 1100 лв. Като доплатих и 75лв защото имах един неплатен преглед и кръвни изследвания, но лапарото е 1100лв, като разбира се цената варира според мен в зависимост с каква цел е лапароскопията.

# 231
Има ли кардиолог в болницата?
Работи ли с НЗОК, ако не - каква е цената на прегледа?

# 232

Да, мисля, че е д-р Боев. Минах миналия месец през него. Това беше най-приятния и обстоен преглед, на който съм била. И двамата със сестрата бяха много мили, усмихнати и внимателни. Прегледа продължи 20тина минути, екг, кръвно, ехограф, преслушване струваше около 70лв. Останах много доволна!

# 233
  • до най-прекрасния мъж

Да, мисля, че е д-р Боев. Минах миналия месец през него. Това беше най-приятния и обстоен преглед, на който съм била. И двамата със сестрата бяха много мили, усмихнати и внимателни. Прегледа продължи 20тина минути, екг, кръвно, ехограф, преслушване струваше около 70лв. Останах много доволна!
+1. Мен ме повикаха след лапарото, защото преди него вдигнах 180 кръвно. Оказа се инцидентно, но наистина ми обърнаха много внимание и прегледът беше много обстоен. Аз бях ноември месец, 70 лв ми взеха, но се качих веднага след като ме изписаха от отделението, без направление.

# 234
Здравейте,
Днес за първи път посетих болницата и беше страшна лудница. Наложи ми се да прекарам близо 2 часа там, като само около 10 мин. от тях преглед. Бих искала да попитам по-запознатите или следящите там бременността си, това обичайно ли е или просто днес се е случило така. За лекарите разбирам, че може да се появят непредвидени пациенти или да са закъснели заради раждане, но освен чакането пред кабинета, същато беше по регистратурите и най-вече на касата.

# 235
С първата бременност беше така, но беше 2018г. Винаги чакаш, дремеш, хиляда човека, от които 2/3 са придружители. Но сега 2020 заради ковид нямаше никакви хора. Чак се учудвам, че е било така. Пациенти или придружители? Ако има придружители, може да се оплачете.
Здравейте,
Днес за първи път посетих болницата и беше страшна лудница. Наложи ми се да прекарам близо 2 часа там, като само около 10 мин. от тях преглед. Бих искала да попитам по-запознатите или следящите там бременността си, това обичайно ли е или просто днес се е случило така. За лекарите разбирам, че може да се появят непредвидени пациенти или да са закъснели заради раждане, но освен чакането пред кабинета, същато беше по регистратурите и най-вече на касата.

# 236
Да, всеки път е така. Случвало ми се е да чакам по 2 часа. Средно по 1 час чакане за прегледи от 5-10 мин, както ти написа.

Здравейте,

# 237
На мен това много странно ми звучи. Или аз съм имала някакъв невероятен късмет последните няколко години, когато ми се е налагало да ходя, няколко от които през изминалия месец 🤷🏼‍♀️
Къде сте чакала? Имала сте час и са Ви приели 2 часа след него ли?
При мен не се е случвало просто и затова ме шашнахте...

# 238
Имах записан час, но влезнах с около 40 Мин. закъснение. После чакане на регистратура, после на касата. Коридорите бяха пълни, като се налагаше да гонят придружителите. Плащането беше абсурдно, опашка от 30 човека и една работеща каса. Затова и питам, за мен беше първо посещение и може да е било инцидентно. Знам какво е да се следиш при лекар, който изражда и има много пациенти. Чакане, отменени часове и т.н, но тук ми се видя, че от към организация на администрацията беше по-скоро проблема.

# 239
  • Пловдив
Оф, една работеща каса. Все едно е Кауфланд и Лидл. Извинявам се, не се сдържах. Smiley Иначе, да, чака се. Но ако не чакаш за Петрова или Минев, неясно ми е за кого друг се чака толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт