АГ Селена - 21

• 56 569
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Не си го слагай на сърце. Преди да родя, замерванията уж показваха, че няма да бъде повече от 2.200 кг, а три дни по-късно Малечка се роди 3.600. Много са променливите, включително и задапаратното устройство. Wink

# 76
Здравейте. Днес бях на преглед и доктора ми каза че към момента бебка  е 2750 кг., а миналата седмица 2635 кг.т.е за една седмица е качила 115 гр., и това доста ме притесни. От утре влизам.в 38 г.с. Изследвания, запис на тонове и по данни на самия преглед всичко е ОК, но това че е качила малко наистина ме притеснява. Задавам си въпроса дали доктора може да е сгрешил докато прави замерването, защото много бързаше , тъй като много закъсняваше с часовете? Засега раждането ще е нормално.
При кой доктор бяхте? Не е малко бебчето! Важното е, че е доносено! Всичко ще бъде наред!

# 77
Здравейте. Днес бях на преглед и доктора ми каза че към момента бебка  е 2750 кг., а миналата седмица 2635 кг.т.е за една седмица е качила 115 гр., и това доста ме притесни. От утре влизам.в 38 г.с. Изследвания, запис на тонове и по данни на самия преглед всичко е ОК, но това че е качила малко наистина ме притеснява. Задавам си въпроса дали доктора може да е сгрешил докато прави замерването, защото много бързаше , тъй като много закъсняваше с часовете? Засега раждането ще е нормално.
При кой доктор бяхте? Не е малко бебчето! Важното е, че е доносено! Всичко ще бъде наред!

При др. Матев.

# 78
Здравейте, бих искала да попитам има ли скоро родили мами, които биха искали да разкажат как е било положението в Селена предвид противоепидемичните мерки? Бебетата при майките ли са, или ги водят само за хранене? Татковците пускат ли ги? Позволяват ли визитации от други близки и т.н? Живот и здраве, всичко да е наред, лятото съм решила да раждам там, а чувам, че навсякъде си имат различен протокол.

# 79
Здравейте, бих искала да попитам има ли скоро родили мами, които биха искали да разкажат как е било положението в Селена предвид противоепидемичните мерки? Бебетата при майките ли са, или ги водят само за хранене? Татковците пускат ли ги? Позволяват ли визитации от други близки и т.н? Живот и здраве, всичко да е наред, лятото съм решила да раждам там, а чувам, че навсякъде си имат различен протокол.
Охо до лятото всичко може да е различно...на този етап няма визитации, не допускат бащи, само при самото раждане може да го види, бебетата седят при майките, но ако си с положителен тест Корона ще го видиш бебето на изписването....

# 80
  • ...
И на мен ми предстои раждане в Селена, живот и здраве края на Април. Следя ФБ страницата и гледам онлайн лекциите. Ако има вече мами раждали наскоро да помогнат с инфо от вътре ще е чудесно 🙂 например мисля да си взема помпа и измивно за шишета и за бебето едно лосионче на мустела за смяна на памперси. Нали ако бебето е при нас ние си се оправяме с памперсите?

# 81
Има ли мами раждали при Троянчев, ходя при него за ФМ и съм доволна, утре съм за последната. Мисля да го обсъдя с него, но ако някой може да даде мнение предварително. Мисля си за него и Даниел Ставрев, като се надявам на нормално раждане, а до колкото знам Троянчев май само със секцио изражда.

# 82
Положението в Селена е много зле вече. Родих 07.01.2021г. секцио. От лекарите съм доволна и от някои акушерки, някои бяха много зле. Хигиената ужас, храната ужас, на обяд ориз, за вечеря пак ориз, нощниците разпокъсани и раздърпани, когато си поискаш превръзки някои санитарки гледаха лошо. 1800 секцио, 1400 нормално, тест за ковид 42лв. задължителен, преглед при ортопед на бебчето 50лв. по желание. Родих четвъртък в неделя искаха да ме изпишат, общо взето бързат да ви изшъткат защото им трябват легла. Свиждания няма никакви, след като родите показват бебето на таткото и на близките през стъкло, може да ви носят багаж на регустратурата и да казват за кого е, препоръчвам и храна да ви носят, защото от тази там ще имате запек и едва ли ще ви дойде кърма. Вземете си помпа за кърмата, ако имате, аз си носех, бебето е при вас колкото вие искате, може постоянно, взимат го сутрин и вечер за тоалет и ви го връщат. Носете си мокри кърпи за него там ви дават от най-евтините, не са бебешки дори, крем против подсичане не дават, памперси 2 номер някаква странна марка, ако сте с малко бебе ще са му големи. Ако сте секцио ви раздвижват на същия ден 4-5 часа след операцията, бебето ви го носят късния следобяд за малко да го видите и първата вечер задължително е при тях. На другата сутрин задължително ставате, ако вечерта не сте могли, махат ви катетъра и започвате да вървите, ще ви боли, но вървете колкото можете повече, през дните в болницата. Рехабилитаторката е изключително мила и разбрана жена. Полагат ви се първия месец след раждането 2 безплатни прегледа за бебчето при др. Пепеланов, педиатър, изключителен специалист, малко особен, но си личи че си разбира от работата. И не съм някоя лигла с огромни изисквания, но съм лежала в болницата 2019г. и условията бяха други, все пак оставяме по 2000лв. там и освен за добри специалисти, смятам че тези пари са и за добри условия и отношение. Аз умирах от глад и ходех за принцеси в кафето....ако имате въпроси с радост ще ви отговоря.

# 83
И на мен ми предстои раждане живот и здраве юли месец. За парите които оставяме там ,се предполага че условията ще са много добри във всяко отношение.

# 84
Положението в Селена е много зле вече. Родих 07.01.2021г. секцио. От лекарите съм доволна и от някои акушерки, някои бяха много зле. Хигиената ужас, храната ужас, на обяд ориз, за вечеря пак ориз, нощниците разпокъсани и раздърпани, когато си поискаш превръзки някои санитарки гледаха лошо. 1800 секцио, 1400 нормално, тест за ковид 42лв. задължителен, преглед при ортопед на бебчето 50лв. по желание. Родих четвъртък в неделя искаха да ме изпишат, общо взето бързат да ви изшъткат защото им трябват легла. Свиждания няма никакви, след като родите показват бебето на таткото и на близките през стъкло, може да ви носят багаж на регустратурата и да казват за кого е, препоръчвам и храна да ви носят, защото от тази там ще имате запек и едва ли ще ви дойде кърма. Вземете си помпа за кърмата, ако имате, аз си носех, бебето е при вас колкото вие искате, може постоянно, взимат го сутрин и вечер за тоалет и ви го връщат. Носете си мокри кърпи за него там ви дават от най-евтините, не са бебешки дори, крем против подсичане не дават, памперси 2 номер някаква странна марка, ако сте с малко бебе ще са му големи. Ако сте секцио ви раздвижват на същия ден 4-5 часа след операцията, бебето ви го носят късния следобяд за малко да го видите и първата вечер задължително е при тях. На другата сутрин задължително ставате, ако вечерта не сте могли, махат ви катетъра и започвате да вървите, ще ви боли, но вървете колкото можете повече, през дните в болницата. Рехабилитаторката е изключително мила и разбрана жена. Полагат ви се първия месец след раждането 2 безплатни прегледа за бебчето при др. Пепеланов, педиатър, изключителен специалист, малко особен, но си личи че си разбира от работата. И не съм някоя лигла с огромни изисквания, но съм лежала в болницата 2019г. и условията бяха други, все пак оставяме по 2000лв. там и освен за добри специалисти, смятам че тези пари са и за добри условия и отношение. Аз умирах от глад и ходех за принцеси в кафето....ако имате въпроси с радост ще ви отговоря.
Абсолютно подкрепям....мога да говоря и още и още....
Всички секцио ги изписват на 3 ден, нищо че си плащаш  за 4 нощувки.....мен ме изкараха с Корона и бебето дори не ми дадоха да си видя. Това са най- кошмарите ми три дни там. Храната ако случи да си петък,събота и неделя е отврат. Закуска и трите дни на родилка беше една хебърка. Обяд ориз, вечер ориз, на мен ми носиха ядене....иначе се запичам, какво остава след  секцио и запек....Нощници имаше и скъсани, но аз си исках и даваха.
Персонала на който попаднах се старае и прави каквото може но явно че пестят от всичко, нищо , че взимат 2000 за раждане, пътеката за раждане и при мен пътеката и за Ковид Wink
В Селена не искам да се върна! Нищо че най- голямото щастие на земята дълго чакано се роди там, кошмарът,  който ми причиниха няма да простя.
И аз не съм лигла, лежала съм в Хирургиите по време когато хлебарките лазеха по нощното шкафче до теб с тежки операции...и тнт.... но да платиш 2000 лв и да те карат да закусваш Хебърка.....

# 85
Охо до лятото всичко може да е различно...на този етап няма визитации, не допускат бащи, само при самото раждане може да го види, бебетата седят при майките, но ако си с положителен тест Корона ще го видиш бебето на изписването....
А само за наличие на антитела или активна ковид инфекция става въпрос? Видяхте ли резултатите от теста? Пср направиха ли Ви? Колко време бяхте в болницата с ковид преди да Ви изпишат?

# 86
Момичета,знаете ли дали д р Заимов изражда и в друга болница?

# 87
А само за наличие на антитела или активна ковид инфекция става въпрос? Видяхте ли резултатите от теста? Пср направиха ли Ви? Колко време бяхте в болницата с ковид преди да Ви изпишат?
При постъпване за раждане взимат бърз кръвен. Той ми е отчел положителен.  Поисках да го видя, да. На другия ден след раждането ми взеха ПСР(в петък),който излиза + в понеделник,  вече след като на обяд ме изписаха ми се обаждат  че е + и да седя в карантина. Която карантина започна от датата ми на изписване документално...Водели са ме там.

Дълга и широка....

# 88
Ооооо Хебърките, бях забравила за тях, 3 поредни дни имаше от тях, на четвъртия 2 филии хляб, 2 слайса кашкавал, дозичка конфитюр и дозичка имитация на масло. 😀😀😀, ами да аз бях четвъртък, петък, събота и неделя, защото казах че не се чувствам добре и не искам да си ходя, при положение че ми се полага до понеделник да стоя. А и наистина събота срещу неделя през ноща имах ужасни болки. Аз не съм от Пловдив и реших, че няма смисъл да разкарвам близките ми за да ми донесат храна, при положение че не могат да ме видят, но съжалих, защото умрях от глад. А за изписването казаха ми близките да ми донесат нещата в 10.30часа, а ни изписаха в 14.00часа, аз си облякох бебето с дрешките, защото ми казаха ако искам да стане по бързо аз да си го облека, те дойдоха след като няколко пъти им звънях хвърлиха ми една рецепта за бебето, подписах се на един лист и айде живи и здрави, пак да дойдете при нас...

# 89
  • Пловдив
Това е скандално, да ме прощават. Ама защо ги пишете тук тези неща. Напишете ги на някой от шефовете. То сал едни доктори болница не правят.

Общи условия

Активация на акаунт