АГ Селена - 21

• 57 888
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
teri_90, а защо не си опишете, кратко, ясно, без излишни емоции, каквото ви е до паднало и какво куца като отзив на сайта на болницата.
Така тук се губи и го четем тук-там бъдещи заинтересовани.
Един отзив може да е нищо за тях, но 10 отзива относно въпросното куцащо звено, не е все едно.
Вярно, че болницата не е хотел, но срещу два бона за раждане не трябва пациента да получава фасони. Колкото и да са заети и претоварени, не коства нищо да се каже с колко милилитра се започва с хранене...

# 601
Извинявайте, но Вие не прочетохте ли преди раждането колко мл му трябва на това бебе?  Как отивате така неподготвена и не знаете по колко яде едно бебе? Изобщо не оправдавам момичетата от детска стая, защото знам колко са неадекватни.

# 602
Кой отива с идеята да дава адаптирано мляко?
Аз лично съм изчела книги и видеа за кърмене. И кърмя в момента денонощно, правя всичко възможно, за да избягвам АМ. Освен това в клиниката пропагандират с това, че са приятели на кърменето и ще помогнат на жените. И техните видеа съм гледала. А си тръгнах с прехранено дете и мастит.
Повярвайте аз съм всичко друго, но не и безхаберен човек.
И ако Вие получите бебе в количка с 60мл мляко и репликата: "Това е млякото на бебето за 12 часа", как ще разберете, че трябва да давате по 10мл отгоре всеки ден?
Не искам да задълбавам чак толкова в моя казус, но исках и други да прочетат, защото се случва.
Иначе аз казах оплакванията си на старшата акушерка. Ще напиша и коментар за клиниката, не се бях сетила. Промените настъпват, когато има гласност.

# 603
Здравейте, първо бих искала да задам въпрос относно контролните прегледи при педиатър, които се полагат след раждане. Трябва ли да запазвам час и как става това? Или мога да отида свободно през деня и дежурен лекар да прегледа детето?

Също така и аз ще оставя своя отзив за болницата. Родих планово секцио при д-р Бабаков, на когото съм изключително благодарна за професионализма и вниманието, което ми обръщаше през цялото време. Не е минал ден, без да дойде да ме погледне и да попита как съм. Страхотен е! От самото раждане също съм изключително доволна - бързо и безболезнено, бързо възстановяване, без усложнения, много деликатен разрез, без проблеми с упойките.
Моето мнение е, че в болницата има страхотни специалисти във всички звена - и акушерки и в детска стая, анестезиолози, дори и консултантката по кърмене, която имах късмета да видя. НО! Навсякъде има и такива, които определено не знаят за какво са там и не им пука в какво състояние се намираш. Аз, например, първия ден с бебето бях изпаднала в паника, защото тя не искаше нито да суче, нито от шише да яде, нито да спи. Само ревеше и не можех по никакъв начин да я успокоя, а аз ревях заедно с нея от безпомощност. Звънях в детска стая с идеята някой да дойде да помогне, или поне да ме успокои, че е нормално и всичко е наред. Обещаха да дойдат, но уви, цял ден никой така и не се появи, а аз бях пред нервна криза към края на деня. Това, което направиха беше да ми предложат те да я гледат през нощта, за да си почина. Подобни случки имам и с някои от акушерките в отделението, но няма да навлизам в подробности.
Според мен основният проблем идва от това, че болницата поема много повече раждания, отколкото може да си позволи. За съжаление нямат капацитета да обгрижват качествено толкова много родилки. Та те ги настаняват къде ли не - в патологична, в реанимация.. и гледат да те изпишат ако може още на третия ден, за да освободят място за следващите.
Впечатлена съм от отношението на д-р Пепеланов и на няколко акушерки, чиито имена за съжаление не знам. Независимо от всичко, ако реша да имам второ дете, пак бих избрала Селена. Не вярвам някъде другаде да предлагат по-добри условия.

# 604
Tinkii_Winki, записва се час. Уж за седмица след раждане, на мен ми дадоха за след две седмици. Мисля, че часът се записва на родилна регистрация. Но може би и по телефона, ако звъннеш, ще те прехвърлят

# 605
Колко ви в голям разреза.Бързо ли зараства?

# 606
Зависи. Моят дори няма външни шевове.

Моето негативно постродилно впечатление се задълбочава. Вчера бебето. Ми имаше разстройство и температура. Преди 45-ия ден израждащата клиника трябва да прегледа детето и да пусне изследвания (затова ни се полагат и двата часа при педиатър). То дори няма личен педиатър, защото педиатъра искаше първо акт за раждане.
Отиваме треперещи натам. На регистратура ни казаха, че педиатъра бил в отпуск, да ходим на родилна регистратура и там, ако ни поеме педиатър. На родилна ни казаха, че няма кой да ни поеме, да ходим към Пълмед. Отидохме в Пълмед. Педиатър ни каза, че не сме за тях, да ходим в инфекциозно отзад.
Отидохме там, казаха, че ще ни вземат, но детето няма акт за раждане, затова трябва да ходим в Селена. През това време ние сме с 11 дневно бебе без силички дори да яде. Наложи  се мъжът ми да ходи да се моли за акта за раждане, защото в Селена не ни приемат и имат само един педиатър (в отпуск). А бебето чака, за да му дадат лекарство.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 06:21 от teri__90

# 607
Здравейте, някой има ли актуална информация колко струва раждане със секцио? И задължително ли включват избор на екип в тази цена? Питам, защото преди години се оперирах и без да ме попитат ми бяха начислили "сестрински пост" и избор на екип.

# 608
Здравейте, някой има ли актуална информация колко струва раждане със секцио? И задължително ли включват избор на екип в тази цена? Питам, защото преди години се оперирах и без да ме попитат ми бяха начислили "сестрински пост" и избор на екип.

1800лв, за повиче подробности обадете се на регистратура.

# 609
Ще се следя там по здравна каса и ще попитам на място. Исках ориентировъчно да знам цената Simple Smile
Сърдечно благодаря

# 610
В тези 1800 лв. Е включен т. нар. избор на екип

# 611
  • Пловдив
Nova777, моя приятелка, която роди секцио, плати 1960лв - 1800 секцио, 50 лв лохиален секрет, 60 лв допълнителна нощувка и 50 лв ортопед.

# 612
Пак съм аз. Искам да напиша колко съм впечатлена от д-р Даниел Ставрев. От моите лекари сем. Д-р Даскалови е разбрал как ме върнаха от Селена без да прегледат бебето ми. Обади ми се специално да разбере кой ме е върнал, как защо и понеже времето не може да се върне назад, ще ми съдейства в клиниката където съм да ми обърнат повече внимание.
Много неща мога да кажа за Селена, но докато има лекари като него, пак бих се върнала там да родя, просто по-подготвена.

# 613
  • Пловдив
Ами чудесно. Пациентите на останалите лекари да пият по един студен таратор. Редно е новите собственици да сгреят, че и другите лекари имат пациентки. Иначе да се прекръстят от "Селена" на "Ставреви" и да се приключва.

# 614
Винаги на контра. Има проблем, но когато човекът нищо не прави е крив, че го рекламирали. Когато покаже защо го "рекламират" пак крив

Общи условия

Активация на акаунт