АГ Селена - 21

• 57 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
После да не се чудим защо младите лекари заминават за работят за чужбина.

# 616
Лелеее, още ли се дъвче последния случай.
Имала е късмет teri_90 да се почувства поласкана, просто защото Даскалови са познати с въпросния доктор от Селена.
Дано всичко с детето и е овладяно и никога повече да не и отказват прием с дете на ръце.
За съжаление  го има често, като причина   запълнен капацитет

А, онова семейство Д... труженици за репродуктивното здраве, няма  смисъл да коментирам гимнастиките на тези стари познайници...... алчност и лицемерие, нищо повече..

# 617
  • до най-прекрасния мъж
Само да ти напомня, че болницата е с нов собственик от няма и ЕДИН МЕСЕЦ. Така че изводите може всеки да си направи сам.
Само чакаш някой нещо да напише и започваш да въртиш една и съща плоча. Съжалявам, но става досадно, а и безполезно. Лекари бол, болници също. Никой не е женен за Селена, нито лекарите, нито пациентите им.

# 618
  • Пловдив
Няма чак толкова много специализирани АГ болници в Южна България. Да не кажа, че е само Селена. Много пъти съм писала, че в условия на конкуренция, нещата щяха да са различни.

# 619
  • до най-прекрасния мъж
София е на 150 км, болници колкото щеш.  Хирургиите по отношение на компетенция не са много назад от частните болници. Въпрос на избор къде и при кого да отидеш, както и къде да практикуваш. Другото са грозни безпочвени нападки на лична основа, които стават вече меко казано неприятни. Не сме в тази тема да обсъждаме ръководството на болницата, нито недоволството на определен лекар или размислите на един определен пациент. Не е трудно да се проумее.
Надявам се скоро модератор да разчисти, че стана досадно.

# 620
Искам да попитам нещо по друга тема, др. Пепеланов има ли частен кабинет и има ли в групата мами, които го посещават. Благодаря предварително.

# 621
За да спре безсмисленият спор в този форУм, моля, който е по-запознат и скоро се е следил при д-р Ставрев младши да сподели на ЖК по здравна каса всеки път ли преглежда с ехограф? Четох по-назад в темата, че други лекари преглеждат всеки път без това да се заплаща. Знам, че по каса се полагат общо три прегледа, някои момичета пишеха, че чак на касата разбират дали и колко дължат. И другият ми въпрос е каква е актуалната цена на ехографски преглед, ако при него винаги се заплащат? При мен прегледът ще бъде необходим всеки месец заради серклаж. Също така някой правил ли е микробиология скоро и знаете ли цената и за колко време излизат резултатите? Със сигурност ще се следя и ще раждам на друго място, не заради мненията във форума, но искам да знам какво да очаквам като разходи тук. Благодаря предварително на отзовалите се, съжалявам за всички въпроси, но няма ценоразпис на болницата, а ако звънна по телефона, едва чувам какво говорят. Когато отида на преглед със сигурност ще разпитам по-подробно.

# 622
Nova, не се следя по каса в Селена, но доколкото знам ехографа извън 2 -та броя по каса се заплаща при другите прегледи. Ехографски обикновен преглед в Селена е 50лв.

Встрани от пациентските  страсти и извън темата, аз по каса се следя при д-р Деница Краевска, преглежда в Рилон център /Сточна гара/, кабинета и е нов и просторен, часовете са през половин час да няма струпване, спазват се точно на минутата. Ако има неудобство, то е, че работи за сега- понеделник, вторник и сряда следобяд
Доволна съм от нея, още от времето, когато беше в Торакс.
Ехограф като седяща се по каса плащам 30лв.
Фетална обикновено препоръчва - Троянчев, Даскалов, Г. Амалиев или който държи да ходи в София.
Бях при младия Амалиев на фетална - сериозен, изчерпателен, обяснява
Ето, реклама и от мен🙃

Надничам тук, че съм с близнаци и не се знае, хич не приритвам за Селената, но друга, голяма, специализирана болница - няма

# 623
  • Пловдив
Щом си със серклаж по-важни са гинекологичните прегледи. Трябва да се следи щийката. И за това дали е напрегнат конеца. Това с ехографски преглед ве става. Шийката най-точно се мери с вагинален трансдюсер.

# 624
За да спре безсмисленият спор в този форУм, моля, който е по-запознат и скоро се е следил при д-р Ставрев младши да сподели на ЖК по здравна каса всеки път ли преглежда с ехограф? Четох по-назад в темата, че други лекари преглеждат всеки път без това да се заплаща. Знам, че по каса се полагат общо три прегледа, някои момичета пишеха, че чак на касата разбират дали и колко дължат. И другият ми въпрос е каква е актуалната цена на ехографски преглед, ако при него винаги се заплащат? При мен прегледът ще бъде необходим всеки месец заради серклаж. Също така някой правил ли е микробиология скоро и знаете ли цената и за колко време излизат резултатите? Със сигурност ще се следя и ще раждам на друго място, не заради мненията във форума, но искам да знам какво да очаквам като разходи тук. Благодаря предварително на отзовалите се, съжалявам за всички въпроси, но няма ценоразпис на болницата, а ако звънна по телефона, едва чувам какво говорят. Когато отида на преглед със сигурност ще разпитам по-подробно.

40 лв му е ехографа, но си заслужава качеството е много по добро от другите кабинети

# 625
  • Пловдив
Е, как 40. За УЗД аз плащам 55. Но при друг лекар....Че ще е по-хубав апаратът не се съмнявам.

# 626
И при мен е 55 лв за УЗД (но при друг лекар отново в Селена).

# 627
  • до най-прекрасния мъж
Даниел до скоро вземаше 40 лв за ехографски преглед, извън тези по касата, като до и след определена седмица гледа и с вагинален, заради шийката, и с коремен. Вече при проблемна шийка, не знам как процедира. От месец и нещо цената на ехографски преглед при него е 50 лв., извън тези по ЗК. Следя се по ЗК при него, като прегледите са ми на две седмици. Микробиологията струва 25 лв и излиза за между 24 ч и 3 дни, зависи дали излезе нещо на посявката. Ако е чиста, излиза след 24 ч.

# 628
Даниел до скоро вземаше 40 лв за ехографски преглед, извън тези по касата, като до и след определена седмица гледа и с вагинален, заради шийката, и с коремен. Вече при проблемна шийка, не знам как процедира. От месец и нещо цената на ехографски преглед при него е 50 лв., извън тези по ЗК. Следя се по ЗК при него, като прегледите са ми на две седмици. Микробиологията струва 25 лв и излиза за между 24 ч и 3 дни, зависи дали излезе нещо на посявката. Ако е чиста, излиза след 24 ч.

Напълно подкрепям написаното по-горе.
Попаднах по спешност на д-р Даниел Ставрев, заради скъсена шийка в 21 седмица, която бе установена случайно по време на ФМ.
Постъпих в Селена под наблюдение и лепение, но след няколко дни се наложи д-р Д. Ставрев да ми направи серклаж, иначе не ми се мисли какво щеше да последва. Серклажът беше на 16 юни, той ме прие на 13ти.
Продължавам да ходя при него, дори си преместих ЖК при него (следях се в Пазарджик). Преглед при него плащам 50лв, като всеки път ми гледа и замерва  шийката с вагинален трансдюсер. Микробиология сме изследвали 2 пъти от тогава - 25лв.

# 629
До колкото знам има само двама доктори по ЗК за ЖК в болницата. Единият от които е д-р Даниел Ставрев, явно затова и това име се спряга постоянно през пост.

Преди време за софийска клиника беше нарочен за човека оркестър  един  единствен доктор и всички на инат при бай Стамат. Добре, че времето отми тоя фетиш.

Разликата в цените за ехограф може да се дължат от това, че не всички доктори работят по каса.

На мен не ми харесва, че сайта на болницата е пълен с общи лафове, но не и цени. Нищо няма описано като ценова листа, а би трябвало като се отвори всяка дейност или поне същественото да е видимо.

Общи условия

Активация на акаунт