Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 753
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
ще се включа с рисуване върху стъкло - свещници, вазички, солнички, всякакви такива нещица  Hug
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1407&AlbumId=49385 от сорта нещица

мога да рисувам и върху камъни разни неща, стават красиви

Летяща Кравичке! Невероятни шалове - идеята е страхотна!!  Peace

# 121
Включвам се и аз. Идеята е благородна. Мога да плета, кога да ги почвам шаловете  Wink Сериозно!

# 122
Благодаря ви, момичета. Знаех си, че все още има "такива" хора!!!  Вие сте принцеси по душа.

# 123
бобщено:

мюриель - изяви в областта на украсата
letia6tata_krava, ДЕ ВАня, Фукла, Вечерница, Джемма, Bise, Su Arzu - плетени аксесоари и орнаменти
Sunnily* - коледни шапчици
Василиса, Дамаянти, MardiGras - ръчно изработени коледни картички
Хапка - художествен ръководител на Дамаянти и основен доставчик на бира
dodo dodo, MardiGras - снимки,
Анда - кукли
Лили, freak_man, Mira, nana_cool , Лалка- гердани
Erica - плакати
МЕРЕЛИН- главен идеолог, човекът с идеиите
AnMary - кадровик, събира работна ръка
MamaStela - коледни играчки, съвършенна идея,
Moon Walk - търговски директор
кросамая -
Цитат
Помагам с всичко, което кажете!
Collibri - страхотно рисувано стъкло

Еееее, събрахме се. Ми, предлагам всички да започваме. lavender, когато имаш възможност, опиши ни горе долу кога трябва да сме готови. Момичетата от ДБМ имат опит с базарите. Да се навъртат и да дават идеи.
   Търси се човек за маркетинг и реклама.

# 124
  • София

мога да рисувам и върху камъни разни неща, стават красиви

Така е, много даже са красиви Wink Без да знам, 4е е твое произведение, един свещник ми краси веселата кухня Laughing
Ми като гледам аз май само ще купувам. Ама то и от такива хора има нужда Laughing (а и някои медии ще уведомя за начинането като дойде време)

# 125
  • Sofia
Аз не разбрах обаче за моята мисия. newsm78
Ще трябва да снимам майчета в събота и те да си откупуват снимките или да предложа готови свои кадри за продажба по Коледа ?

# 126
Не мога да си измисля приложение  Sad
Колебая се между картичка+стихче и маркетинг  Simple Smile
...Сега спонтанно ми хрумва нещо друго - да се купят от винарна на едро голямо количество бутилки вино (Коледа е, пие се, никой не е застрашен от бесене  Laughing) и да им се изработят серийни тематични етикети, което би ги направило прекрасен коледен подарък. Вариантите са много - от пасторални семейни картинки, през снежни красоти...ето тук dodo може да помага  с идеи и после етикетите да се фотошопнат и отпечатат  bouquet

# 127
  • Sofia

...Сега спонтанно ми хрумва нещо друго - да се купят от винарна на едро голямо количество бутилки вино (Коледа е, пие се, никой не е застрашен от бесене  Laughing) и да им се изработят серийни тематични етикети, което би ги направило прекрасен коледен подарък. Вариантите са много - от пасторални семейни картинки, през снежни красоти...ето тук dodo може да помага  с идеи и после етикетите да се фотошопнат и отпечатат  bouquet

Много хубава идея. Ето едно примерно предложение за етикет http://www.4coolpics.com/show.php?id=75946

# 128
...Сега спонтанно ми хрумва нещо друго - да се купят от винарна на едро голямо количество бутилки вино (Коледа е, пие се, никой не е застрашен от бесене  Laughing) и да им се изработят серийни тематични етикети....

Чандра, идеята ти страшно ми харесва!

# 129
dodo, много уютна и приказна картинка  Heart Eyes Може да има за различни вкусове - една по-обжарена тип фамилията край огнището с бъдника, златисто-оранжева...или по-класическа серия с мисли (цитати) около виното и семейството, даже и шегаджийско-купонджийска серия...
Фукла, радвам се, че приемате нещо такова...вярно, че е по-сложно като организация и не зависи само от индивидуалната ни сръчност, но на мен ми изглежда абсолютно рентабилно начинанието  Simple Smile
Направо може да сътворим една колекционерска серия...като начало с етикети и стикери, пък може и без вино (ама по-хубаво със де  Laughing)...

# 130
dodo dodo, точно ти можеш да правиш каквото си искаш  Grinning

chandra, идеята е супер. Трябва да помислим за финансиране.

Етикетът задължително трябва да съдържа послание. Нещо от рода -
Баче, толкова си благороден щом пиеш от това вино, че можеш да си се наковеш по най-благородния начин и това ще се води благотворителност.
Може би Василиса ще го каже по-добре от мен.   Mr. Green

Още малко ще изчакам и ще ида във Фотошопската тема. Най-масовото, което може да се продава е коледна картичка. Предлагам нов "маркетингов трик". Картичките да са със написани пожелания . Не ви ли се е случвало да висите с химикал в уста и да се чудите какво да пожелаете, без да включите да сте живи и здрави. Може би Василиса ще предложи нещо.   Mr. Green

Чухте ли някой да казва Василиса?  Whistling

# 131
Обичам да измислям пожелания (не само епитафии  Wink), но отговарям на друго име  Whistling 
Моля някой, на когото съм изпращала картичка, да ме препоръча  Laughing
Обещавам текстовете ми да са съвсем коледно-уважителни  bowuu

# 132
Може би Василиса ще предложи нещо.   Mr. Green

Чухте ли някой да казва Василиса?  Whistling

Коя Василиса?  Mr. Green

# 133
бобщено:

мюриель - изяви в областта на украсата
letia6tata_krava, ДЕ ВАня, Фукла, Вечерница, Джемма, Bise, Su Arzu - плетени аксесоари и орнаменти
Sunnily* - коледни шапчици
Василиса, Дамаянти, MardiGras - ръчно изработени коледни картички
Хапка - художествен ръководител на Дамаянти и основен доставчик на бира
dodo dodo, MardiGras - снимки,
Анда - кукли
Лили, freak_man, Mira, nana_cool , Лалка- гердани
Erica - плакати
МЕРЕЛИН- главен идеолог, човекът с идеиите
AnMary - кадровик, събира работна ръка
MamaStela - коледни играчки, съвършенна идея,
Moon Walk - търговски директор
кросамая -
Цитат
Помагам с всичко, което кажете!
Collibri - страхотно рисувано стъкло
chandra - официален, придворен автор на новогодишни пожелания и ТОСТОВЕ

# 134
първото за което се сещам - не всички желаещи да се включат или да закупят нещо са от София, както самата авторка, нека се уточни първо нещо - ако някой от провинцията иска нещо как се процедира. Вариант е първо да се изработят нещата, после да се разпределят по градове - по-голямата част да остане в София за коледен базар, а мамите от Движението по другите градове да ги раздадът.
За виното - очаквам Линда да се включи, нека пуснем писма до винарските фирми - нека видим първо дали някой не иска да дари бутилки с вино, после да мислим за закупуване.
Додо снимай всички момичета, но продай и твоите други снимки, всъщност знаете ли, ще опитам да уредя изложба на додовите снимки и други неща в Съюза на Българските Художници, ще ви кажа другата седмица.
Роси да каже имаме ли идея къде ще се проведе базара тази година, имаме ли зала или помещение, доколкото разбрах София Ленд отпада, защото го закривали, което е доста неприятно, имайк в предвид че там са проведени доста акции Sad

Общи условия

Активация на акаунт