Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 709
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
хм, това за плочките е много ценно, то другите консумативи са нищожни - салфетки и лепило
в един пакет салфетки са поне 50 ако са от тези луксозните, с хубавите картинки - и може да се прави производство на конвеер  Mr. Green

# 151
СЕтих се, че имам страхотна прежда - летяща ни - къде да ти я пратя. Само трябва да я намеря, което няма да е много лесно  ooooh! Whistling newsm78

# 152
Вечерница, твойта щерка Зорница ли се казва?  Mr. Green  Wink

Не виждам причина тематиката да е проблем, след като ще са авторски картичките.
Супер, впускаме се в атака тя с картичките, а аз с иглите и преждите.
Мирел се казва щерката.

# 153
  • София
Тъй като и аз не мога да правя нищо с ръце, освен да пляскам за браво за идеята, бих могла да купя прежда за Летящата. Също така мога да превозвам неща от едно място на друго с таратайка Фиат Типо - плочки, прежди, салфетки, бои, картички, хора...... Кажете!

Щом е за кауза, съм готова и да се събличам за снимки Laughing

Шалове и картички ще купувам, то е ясно.

И още нещо - насочете ме, моля! Преди време бях попитала в една от темите за сухите дупета как бих могла да дам направо памперси, защото имам поне 2 големи пакета изостанали, но никой не ми отговори. Към кого да се обърна?

# 154
  • София
Пиши ми на ЛС за пампите  Hug

# 155
  • Sf
Значи, говорих с едните производители на консервирани храни - лютеници и други такива.

За базара ще дадат в края на ноември, а и са готови също така периодично да се включват с дарения и за детските домове. Момичето, с което  работя от тази фирма, е чувало и чело за ДБМ и много се задрадва.

Тия седмици ще обсаждам производителите на вина... Това вече много профилирано за базара, а не за детските домове Simple Smile

Трябва ли и да пиша във подфорума с темите за инициативите на ДБМ?

# 156
  • в гората
Пиши и там в първата тема. Wink
За вината - ако намерим някой да ни дари такива - можем да направим ръчно рисувани етикети :"Каберне Совиньон от Движение на българските майки"  Laughing, ще се харчат като топъл хляб. Това последното не ми е много ясно - на шега или насериозно го казах:) Grinning

# 157
за да е всичко комплексно- плетем шалове, мамите , готови за снимане се увиват с тях, фотографките ги снимат и снимките се изтипосват на ръчно правени картички... Grinning невключилите се до този момент ще пласират продукцията:D

# 158
  • Sf
Пиши и там в първата тема. Wink
За вината - ако намерим някой да ни дари такива - можем да направим ръчно рисувани етикети :"Каберне Совиньон от Движение на българските майки"  Laughing, ще се харчат като топъл хляб. Това последното не ми е много ясно - на шега или насериозно го казах:) Grinning

Радвам се да те засека!  Heart Eyes
Или на вино Кобилешко мляко /имаше ли такова вино/ ще сложим етикет: Подкрепете Кърменето  Joy
Забелязах, че по това време започвам да ги пиша такива и аз  newsm78

Написах няколко пожелания - кажете на чий мейл да ги пращам Simple Smile Тенк Ю

Отивам сериозно да се включа в темите на ДБМ  Embarassed

# 159
  • в гората
Или на вино Кобилешко мляко /имаше ли такова вино/ ще сложим етикет: Подкрепете Кърменето  Joy

Магарешко, магарешко мляко Joy Joy Joy

# 160
boomerang страшно ми харесва идеята! Аз съм от тези, дето не плетат, но за останалота съм за  Hands Clap

# 161
аз съм от обожаващите- да- плетат- но нямащи- време- за- това

# 162
Аз мога да направя бижута от мъниста.

# 163
Момичета моите неща харесвате ли ги, или да почвам да мисля за нещо друго newsm78

# 164
Момичета моите неща харесвате ли ги, или да почвам да мисля за нещо друго newsm78

mimes, твоите неща са великолепни и абсолютно подходящи. Ако успееш  да вплетеш в някаква композиция и шишарки с червени панделки ще има и коледен мотив.

Общи условия

Активация на акаунт